reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

przed chwilą dzwoniła mama że Olivia córka brata ma ospę a my byliśmy u nich w sobotę .Jakie jest prawdopodobieństwo że moje dzieciaczki mogły się zarazic???
mama juz lepiej ale dalej ją boli:-(

reklama
przed chwilą dzwoniła mama że Olivia córka brata ma ospę a my byliśmy u nich w sobotę .Jakie jest prawdopodobieństwo że moje dzieciaczki mogły się zarazic???
mama juz lepiej ale dalej ją boli:-(
to za 2 tygodnie bedziesz miala ospe u siebie, bo 2 tygodnie sie wyklowa i jesli Ola i Mateusz zlapali to juz zarazaja

No to jestem ...... kurna po co zakładałam szpilki!!!!! :wściekła/y: Nogi mi właża do tyłka!!!! Cały czas na nogach nie można sobie usiąść bo trzeba ciągle coś robić coś przestawiać!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem czy chce tam pracować godziny od 9 do 18 :szok::szok: cały dzień!!!

Anetko fajnie, że mała tak pięknie trzymała przez całą noc :tak: może pora na próbe generalną????

Donkat super, że z małą już lepiej :tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:akurat jak juz wiosna przyjdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jeszcze dzisiaj byłam z nimi u koleżanki i co ma 2 dzieci w wieku moich i był tam jeszcze chłopczyk rok starszy od Mateusza:baffled:

oj, Monia, to niezle poglowie bedzie!!!!!!!!

No to jestem ...... kurna po co zakładałam szpilki!!!!! :wściekła/y: Nogi mi właża do tyłka!!!! Cały czas na nogach nie można sobie usiąść bo trzeba ciągle coś robić coś przestawiać!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem czy chce tam pracować godziny od 9 do 18 :szok::szok: cały dzień!!!

Kasia, to na kolejny dzien przygotuj wygodne cichobiegi;-):-D
przeciez pozniej bedziec robic nic, jak reszta babek, to juz nie ebdzie tak zle;-)
a co na to szefowa? spodobalas jej sie?

kasiu no praca w godzinach jak sklep otwarty do tego jeszcze dodaj, że pewnie nie wyjdziesz punktualnie bo trzeba wszystko zamknąć i posprzątać:sorry2: dlatego własnie ja sobie nie wyobrażam pracy w sklepie chociaż z tego co widzę po dziewczynach pracujących w drogerii to one jakoś tam sie zmieniają raz jedna raz druga ma wolne:tak: wiec może za nim podejmiesz ostateczną decyzję to porozmawiaj jak to dokładnie godzinowo ma wyglądać;-) zresztą to twój tron:-) a co do rezygnacji z pampka na noc to wolę jednak poczekać:tak:

A i mam dobre wieści już jutro wieczorem będę wiedziała czy Tuśka dostała sie do przedszkola:-) a po cichu powiem że na 99% tak;-)

Szefowa nie powiedziała noc. Stwierdziła, że jak będzie miała mnie przyjąc to mnie powiadomi. Wyczytałam między wierszami, że nic z tego nie będzie.

Może okaże się mało poważna, ale tak teraz myśle o tym wszystkim i kiedy przychodzi mi do głowy, że miałabym Kube nie widywać całe dnie. Zegnać się z nim przed 9 a witać się koło 19 bo dziewczyny muszą zostawać 30minut dłużej w pracy ze względu na sprzatanie to mi sie odechciewa.

Żałuje, że zawracałam babie głowe.

Ostatnia edycja:
Aneta suuuuper - zazdroszcze :)

Kasiu to ten dzień próby przydał sie i Tobie... faktycznie godziny niezbyt fajne... ale bardzo duzo kobiet tak pracuje, chodz ja bym sie chyba nie odnalazła- nic nie da sie załatwic i cały dzien do dupy....

Donkat mam nadzieje ze gorączka juz sie nie pojawi :)

reklama
Do góry