reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to za 2 tygodnie bedziesz miala ospe u siebie, bo 2 tygodnie sie wyklowa i jesli Ola i Mateusz zlapali to juz zarazajaprzed chwilą dzwoniła mama że Olivia córka brata ma ospę a my byliśmy u nich w sobotę .Jakie jest prawdopodobieństwo że moje dzieciaczki mogły się zarazic???
mama juz lepiej ale dalej ją boli:-(
monia_l
Wrześniowe mamy'07
to za 2 tygodnie bedziesz miala ospe u siebie, bo 2 tygodnie sie wyklowa i jesli Ola i Mateusz zlapali to juz zarazaja

No to jestem ...... kurna po co zakładałam szpilki!!!!!
Nogi mi właża do tyłka!!!! Cały czas na nogach nie można sobie usiąść bo trzeba ciągle coś robić coś przestawiać!!!!

Nie wiem czy chce tam pracować godziny od 9 do 18 
cały dzień!!!
Anetko fajnie, że mała tak pięknie trzymała przez całą noc
może pora na próbe generalną????
Donkat super, że z małą już lepiej

Anetko fajnie, że mała tak pięknie trzymała przez całą noc

Donkat super, że z małą już lepiej

donkat
Fanka BB :)
akurat jak juz wiosna przyjdzie
a jeszcze dzisiaj byłam z nimi u koleżanki i co ma 2 dzieci w wieku moich i był tam jeszcze chłopczyk rok starszy od Mateusza
![]()
oj, Monia, to niezle poglowie bedzie!!!!!!!!
No to jestem ...... kurna po co zakładałam szpilki!!!!!Nogi mi właża do tyłka!!!! Cały czas na nogach nie można sobie usiąść bo trzeba ciągle coś robić coś przestawiać!!!!
Nie wiem czy chce tam pracować godziny od 9 do 18
cały dzień!!!
Kasia, to na kolejny dzien przygotuj wygodne cichobiegi;-)

przeciez pozniej bedziec robic nic, jak reszta babek, to juz nie ebdzie tak zle;-)
a co na to szefowa? spodobalas jej sie?
kasiu no praca w godzinach jak sklep otwarty do tego jeszcze dodaj, że pewnie nie wyjdziesz punktualnie bo trzeba wszystko zamknąć i posprzątać
dlatego własnie ja sobie nie wyobrażam pracy w sklepie chociaż z tego co widzę po dziewczynach pracujących w drogerii to one jakoś tam sie zmieniają raz jedna raz druga ma wolne
wiec może za nim podejmiesz ostateczną decyzję to porozmawiaj jak to dokładnie godzinowo ma wyglądać;-) zresztą to twój tron:-) a co do rezygnacji z pampka na noc to wolę jednak poczekać
A i mam dobre wieści już jutro wieczorem będę wiedziała czy Tuśka dostała sie do przedszkola:-) a po cichu powiem że na 99% tak;-)

A i mam dobre wieści już jutro wieczorem będę wiedziała czy Tuśka dostała sie do przedszkola:-) a po cichu powiem że na 99% tak;-)
Szefowa nie powiedziała noc. Stwierdziła, że jak będzie miała mnie przyjąc to mnie powiadomi. Wyczytałam między wierszami, że nic z tego nie będzie.
Może okaże się mało poważna, ale tak teraz myśle o tym wszystkim i kiedy przychodzi mi do głowy, że miałabym Kube nie widywać całe dnie. Zegnać się z nim przed 9 a witać się koło 19 bo dziewczyny muszą zostawać 30minut dłużej w pracy ze względu na sprzatanie to mi sie odechciewa.
Żałuje, że zawracałam babie głowe.
Może okaże się mało poważna, ale tak teraz myśle o tym wszystkim i kiedy przychodzi mi do głowy, że miałabym Kube nie widywać całe dnie. Zegnać się z nim przed 9 a witać się koło 19 bo dziewczyny muszą zostawać 30minut dłużej w pracy ze względu na sprzatanie to mi sie odechciewa.
Żałuje, że zawracałam babie głowe.
Ostatnia edycja:
Aneta suuuuper - zazdroszcze 
Kasiu to ten dzień próby przydał sie i Tobie... faktycznie godziny niezbyt fajne... ale bardzo duzo kobiet tak pracuje, chodz ja bym sie chyba nie odnalazła- nic nie da sie załatwic i cały dzien do dupy....
Donkat mam nadzieje ze gorączka juz sie nie pojawi
Kasiu to ten dzień próby przydał sie i Tobie... faktycznie godziny niezbyt fajne... ale bardzo duzo kobiet tak pracuje, chodz ja bym sie chyba nie odnalazła- nic nie da sie załatwic i cały dzien do dupy....
Donkat mam nadzieje ze gorączka juz sie nie pojawi
reklama
Anetko super wieści z przedszkolem![]()
Aneta suuuuper - zazdroszcze![]()
Wiecie to jeszcze nic pewnego

Podziel się: