Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
małgoś taki co i ci się spodoba i mężowi, koniecznie sprawdź wielkośc gondolki co by za mała nie była, w końcu cała zima przed maleństwem, no i w sklepie wypróbuj jakby się nim manewrowało, podjeżdżało na krawężniki i czy ma dobrą amortyzacjęJeśli dużo jeździcie samochodem to ważne są gabaryty po złożeniu, no i waga jeśli musisz wciągać gdzieś po schodach ale z tego co pisałas macie domek????
MIKADO Boston City car Milano +fotelik + śpiwór (930663794) - Aukcje internetowe Allegro
MIKADO Boston City car Milano +fotelik NOWE KOLOR (932377401) - Aukcje internetowe Allegro
GŁĘBOKO SPACEROWY CAPRI 4 z fotelikiem +ŚPIWÓR (948390403) - Aukcje internetowe Allegro
a co powiecie o tych wózkach mi się podobają i wydaje mi się ze będzie się dobrze sprawował jak myślicie?
hej ja może czymś skromniejszym się podzielę....Dziś w lumpkach znalazłam coś takiego dla mojego maleństwa...i tylko 6zł....
Zobacz załącznik 226882
Gaja dziekuje za radetak ja musze pojezdzic po sklepach i na zywo poogladac modele wozkow..wyprobowac..fakt ja duzo jezdze autem i musze radzic sobie sama bo mojego nie ma w tygodniu wiec wozek nie moze byc za duzy co by do baganika wszedl.. a ze schodami nie ma problemu bo mieszkamy na wsi i mamy domek.
hej ja może czymś skromniejszym się podzielę....Dziś w lumpkach znalazłam coś takiego dla mojego maleństwa...i tylko 6zł....
Zobacz załącznik 226882

i chwilę szarpaniny
przy spacerach pogórach i dolinach jak u mnie dużo by odciążył
aha i jak się teraz okazuje! Hamule nożny w moim idealnym wózku puszcza samoistnie jak Michał sie powierci pożądnie!

także warto potarmosić wózkiem w sklepie;-) jak znajdę to wkleje Wam wózek który ABSOLUTNIE ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!a sama posiadam