reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ogolnie jestem bardzo zadowolona z tej maty. Dzis zrobilam jej maly upgrade - powiesilam koleczka, takie jakby lancuch choinkowy z kolorowego papieru tylko plastikowe. Strzal w 10! Maly lapie ten lancuch, ciaga i sie cieszy.

moja jeszcze nie chce nic łapac :no:
za to obroty robi co chwila:confused:

tzn jak jej podam grzechotke to sie chwile nia pobawi
ale te z maty dzyndzelki to nie tknie

reklama
Dopiero nadrobiłam.
Widzę, że ROCZNICĘ mamy :-) O tym jak Was lubię świadczy fakt, że mega przemęczona, ledwo na oczy patrząca, ale postanowilam, że póki nie doczytam nie idę spać. No i zawaliłam kilka godzin słusznego snu. Nie żałuję. Obyśmy długo jeszcze pisały i marzy mi się - spotkały się wkrótce.
No i przede wszystkim w imieniu Stasia i swoim również BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To by było na tyle. Więcej napiszę jutro bo nie mam już siły.
Aha, Luuuzna gratulacje! Ledwo widoczna kreseczka to jednak kreseczka :-)

Co kupil ci laptopa...ale zazdroszcze:tak:

Sama sobie zazdrościłam póty, póki nie zobaczyłam ile kosztował :/ bo prawdę powiedziawszy to ja go nie potrzebuję, mam toshibę i jest rewelacyjna pomimo 3 roku życia .... na prezentację, filmy, zdjęcia i sprawozdania starcza .....no ale mój chłop lubi wszystko co nowe więc .....

nic nie jest za darmo :) potem jak się będziemy spinać to mi pięknie wypomni jak to o mnie myślał i mi prezent kupił ... tylko zamiast lapka wolałabym np. kwiatka albo ładną bluzkę :)

reklama
Wiesz co Aga- ja bym nie kupiła jednak. Chociaż to zależy od tego czy dajesz sobie radę z dwójką na spacerze- jeśli nie i nie zapowiada się na polepszenie sytuacji to czemu nie. Opiekowałam się w tamtym roku ponadroczną Asią i już w takim wieku wózek był na nie- jak tylko mogła to chciała pochodzić to wózek szedł w odstawkę. I jak sobie pomyślę ile zabawy by było z takim wózkiem kiedy Hania już chciałaby wyjść - bo jednak jest większy i cięższy niż taki jednoosobowy;)- to mi by się odechciało. Może lepszym pomysłem byłyby szelki dla Hani? Ja wiem że to dziwnie wygląda jak się dziecko trzyma na takiej "smyczy" ale na pewno ułatwiłyby Ci spacery. I tak Cie podziwiam- z dwójką takich maluchów na spacerze...Musi być "ciekawie"

aga chusta cie uratuje:-):-D;-)
Desmont, chciałam to samo napisać:tak::tak::tak:
Aga ja bym nie kupiła podwójnego wózka,bo bedziesz go potrzebowała raptem na kilka wyjść. Antoś przestał jezdzic w wózku jak miał 2,5 latek:tak: po prostu juz nie chciał:no: koleżanki "chustomamy" własnie w takich momentach korzystają z chust:tak::tak: Hanię smiało możesz na pleckach zawinąć, wierz mi, nie będziesz odczuwała jej ciężaru:tak::tak: Chusta jest fajniesza od nosidła bo nie bola plecy, ramiona i cięzaru dziecka się nie odczuwa. No i koleżanki tak robią, jak starsze dziecko marudzi przy spacerze i chce do wózka to zazwyczaj te młodsze wiążą w chuste a starsze do wózka idzie;-);-);-) albo na odwrót;-);-);-)
No właśnie.....niby zacznie się pjaskownica i te sprawy ale mały terroerysta nie śpi jak wózek nie jedzie:wściekła/y:
Ale jednak chyba zrezygnuję....może kupię nosidło i jak Hania ędzie bardzo zmęczona a Tomek obudzony to zrobię zamianę:-D Hi hi marzycielka;-)

Kurna ja mam chustę już dawno a jeszcze jej nigdy nie użyłam:szok::szok::szok:
Tylko raz jeden..jak nauczyłam się wiązać na kangurka..zrobiłam zdjęcie..i chusta leży:szok:
W domu jej nie potrzebuje bo nie muszę Tomka nosić...a na razie na dwór zawsze wychodziłam gdy był czas na jego drzemkę:sorry2:
Zobaczysz że sie przyda:tak: I lżej bedzie Ci zawiązac Tomka niż Hanię nosić w nosidle;-)
Widac ze mnie nie czytalas:tak::-Dwczoraj pisalam Emwu ale pokaze o co mi chodzi,podobna do tej
KABINA WANNA FOOT HYDROMASAŻ ! SAUNA ! 150x85 +PC (969911632) - Aukcje internetowe Allegro
No faktycznie nie doczytałam;-) a ta kabina fajna:tak: znajomi taka mają, niedrogo kupili bo chińską, ceny chińskich są konkurencyjne i dobrze się sprawują:tak:

A u nas wszytsko w porządku, dzisiaj biorę się za mycie kolejnych okien;-)
A wczoraj u Antka w przedszkolu byłam z Piotrusiem bo był dzien otwarty, fajnie bylo, oczywiście wszystkie dzieciaki zafascynowane były dzidzią a Antek chodził dumny jak paw że to jego braciszek:-D:-D:-D

Do góry