reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Świetny berecik
, buciki też niezłe no i + ten seterek to będzie cudo
:-)
Kurcze a ja dziś przymierzyłam Oldze płaszczyk, który nabyłam jakieś 2 tyg. temu i masakra nie mieści mi już się

za tydzień chrzest i zostajemy bez płaszczyka i teraz nie dość, że i sukienkię + dodatki na przebranie w domu to jeszcze wdzianko jakieś muszę na szybciku szukać 
dziś pojjedziemy do prababci po sukienki te ręcznie robione mam nadzieję, że chociaz one będą "cacy" bo jak nie to zostajemy praktycznie bez niczego 
Asieńko słodkie jakie
)) takie trampeczki to samam bym na stopy wciągnęła
))

Kurcze a ja dziś przymierzyłam Oldze płaszczyk, który nabyłam jakieś 2 tyg. temu i masakra nie mieści mi już się

Asieńko słodkie jakie
Ostatnia edycja:
Amelkowa
Fanka BB :)
Asia super trampy
my też mamy, ale nie różowe, bo by mnie M przegnał

Kms aż normalnie zrobię Ani przymiarkę jak wstanie
A co do ubranek - szok! Tak szybko Ci Olga urosła!!! Chociaż w sumie to też nie dziwi - jednego dnia zakładam Ani bodziaka, a za dwa dni już się nie dopina, albo dekolt bo pas

Kms aż normalnie zrobię Ani przymiarkę jak wstanie
A co do ubranek - szok! Tak szybko Ci Olga urosła!!! Chociaż w sumie to też nie dziwi - jednego dnia zakładam Ani bodziaka, a za dwa dni już się nie dopina, albo dekolt bo pas
boozqowa
Październik 09'
No to Maja w nowej czapce;-)
I mały bonusik;-) WIOSNA ;-)

I mały bonusik;-) WIOSNA ;-)

monisia1979
Wszystkie czapki,bereciki,buciki itp.suuuuper :-):-):-).
Boozqowa, Majka jaka słodka w tych okularkach,a jakie zaje...ma kwiatki przyczepione do wózka,normalnie wiosna na całego

.
Boozqowa, Majka jaka słodka w tych okularkach,a jakie zaje...ma kwiatki przyczepione do wózka,normalnie wiosna na całego

Amelkowa
Boozqowa ale czad!!! Majcia super wygląda w tych okularkach 

Dzisiaj w lumpku znalazłam klocka z tej serii:
Baby Einstein - Our Products
zielonego z żabą i jak się ją pociągnie za nogę to wibruje
tylko nie wciąga tej nogi z powrotem do końca... Ale to nic - dałam za nią 2zł, wymienię wibracje na jakieś dzwoneczki i będzie fajna zabawka... Tylko do pralki muszę wrzucić ;-)

Dzisiaj w lumpku znalazłam klocka z tej serii:
Baby Einstein - Our Products
zielonego z żabą i jak się ją pociągnie za nogę to wibruje

reklama