reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dzięki Shenkoka :-)
taaa hurtownia pierwsza klasa, najlepsze jest to, że ten pan z działu krzesełek podszedł podczas rozmowy do krzesełka żeby sprawdzić :wściekła/y:

reklama
ja dziś zakupiłam maksowi 2 czapeczki- jedną na teraz a jedną taką ala dzokejka na lato:tak:
jak znajde chwile jak mój bedzie to cykne fotki na modelu;-)

Świetny berecik :tak:, buciki też niezłe no i + ten seterek to będzie cudo :tak::-)

Kurcze a ja dziś przymierzyłam Oldze płaszczyk, który nabyłam jakieś 2 tyg. temu i masakra nie mieści mi już się :no::no::no:za tydzień chrzest i zostajemy bez płaszczyka i teraz nie dość, że i sukienkię + dodatki na przebranie w domu to jeszcze wdzianko jakieś muszę na szybciku szukać :szok::baffled:dziś pojjedziemy do prababci po sukienki te ręcznie robione mam nadzieję, że chociaz one będą "cacy" bo jak nie to zostajemy praktycznie bez niczego :szok:

Asieńko słodkie jakie :))) takie trampeczki to samam bym na stopy wciągnęła :)))

Ostatnia edycja:
Asia super trampy :) my też mamy, ale nie różowe, bo by mnie M przegnał :D :D

Kms aż normalnie zrobię Ani przymiarkę jak wstanie ;)
A co do ubranek - szok! Tak szybko Ci Olga urosła!!! Chociaż w sumie to też nie dziwi - jednego dnia zakładam Ani bodziaka, a za dwa dni już się nie dopina, albo dekolt bo pas ;):D :D

No to Maja w nowej czapce;-)

35jgwmw.jpg

20rpp8j.jpg

I mały bonusik;-) WIOSNA ;-)

rr0g1e.jpg

Wszystkie czapki,bereciki,buciki itp.suuuuper :-):-):-).
Boozqowa, Majka jaka słodka w tych okularkach,a jakie zaje...ma kwiatki przyczepione do wózka,normalnie wiosna na całego:-D:-D:-D:-D.

Boozqowa ale czad!!! Majcia super wygląda w tych okularkach :-D:-D:-D

Dzisiaj w lumpku znalazłam klocka z tej serii:
Baby Einstein - Our Products
zielonego z żabą i jak się ją pociągnie za nogę to wibruje :-D:-D tylko nie wciąga tej nogi z powrotem do końca... Ale to nic - dałam za nią 2zł, wymienię wibracje na jakieś dzwoneczki i będzie fajna zabawka... Tylko do pralki muszę wrzucić ;-)

reklama
Dziewczyny świetne rzeczy kupiłyście, Amelkowa zrób fotki Ani w całym zestawie.:tak:
Boazqowa Majka jest świetna a okulary cudne. Też mamy te kwiatki ale przyczepione do przewijaka:tak:
Moja Julka w nowych czapkach
037 - Kopia..jpg028..jpg034..jpg

Ostatnia edycja:
Do góry