reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

W ogóle dziś napisałam wprost J o moim problemie/marzeniu mianowicie tych zaręczynach.. Pewnie po 22 czeka nas rozmowa dalsza nt temat:p Jakoś nie miałam śmiałości bezpośrednio mu o tym powiedzieć;/ Dupa ze mnie. Czuję się troszkę jakbym się narzucała, ale w sumie mam prawo mówić o tym co czuję i jakie mam marzenia.
Myślę sobie, że on myśli, iż już nie musi się zaręczać bo przecież 8 maja mamy już ślub.
Hm....
Porozmawiaj jak najbardziej :-) Możesz na wesoło zawsze zagaić "a kiedy się kochanie zaręczymy?:) " . Myśmy mieli termin wyznaczony, knajpe zapłaconą i kościół zarezerwowany, a na sam koniec się zaręczyliśmy. Tak więc na to nigdy nie jest za późno :))) A jednak to cudowna chwila i bardzo wyjątkowa :) Ja co prawda nie miałam jakiejś niespodzianki ponieważ ślub był już zaplanowany, ale i tak to była wyjątkowa chwila i wspominam ją z wielką radością. Oczywiście musiałam coś głupiego palnąć i popsułam w pełni romantyczną chwilę, ale ja tak mam :)))

reklama
a my mamy przekładana raczke-super sprawa ,bo nie musze ciągnąć za sobą...i gondole też można w dowolną strone montować ....oooo a właśnie sobie przypomniałam ,ze parasolke przeciwsłoneczna przeciez kupiłam !... hmmmm ...tylko gdzie ja ją utknełam ?

my też nie uzywamy szmponu...myjemy calutką w płynie do kąpania :)

No patrz,ja tez mam przekladana raczke a do glowy mi to nie przyszlo:-D:-D:-D:-D

Ooo nie jestem więc jedyna Purchawko:) Ja dalej o tym marzę. A jestem osobą, która po trupach dąży do spełnienia marzeń. Myślałam, że sam wreszcie się zaręczy, ale jak widać sama muszę mu o tym przypomnieć;) Trochę dziwnie tak jak już wsjo do ślubu przygotowane, ale co zrobić..;)

Dziewczyny wiem, że to trochę noo zupełnie nie na temat, ale mam pytanie czy wiecie co to może być. Odkąd Mała jest na świecie i odkąd karmię butelką, czyli po ciąży ogólnie podsumowując, po wypiciu piwka mam czerwone plamy na dekolcie;/ Za każdym razem co sobie piwko wypiję. Dziwne.... Uczulenie?:D Przed ciążą w ogóle czegoś takiego nie było.
Może któraś z Was tego też doświadczyła?

Witajcie Dziewczynki wieczorowo :)

Dzięki za potwierdzenia zaproszeń na naszej klasie :):):):)
Byliśmy razem na zakupach dzisiaj,miałam Julka w nosidełku.Byliśmy na dziale dziecięcym ( jakoś nie potrafię go omijać..;))
wyciągam kolejne fatałaszki i pytam Go się czy Mu pasuje.....Julek albo ziewał albo piszczał albo się uśmiechał...heheh no to kupiłam co nie co ale ludziska mieli ubaw:)

A teraz poważne pytanie co do Tabletek,już mi któraś z Was (sorry nie pamiętam która...) odpowiedziała,że można je zacząć brać w dowolnym momencie,jeśli od porodu jeszcze nie było okresu.....ok ale jak pamiętam lata wstecz,kiedy takowe brałam po każdym opakowaniu robiłam przerwę ,bodajże 7 dni(kiedy to dostawało się okres...) a na ulotce owych tabletek cerazette
jest napisane jak byk,że nie robić żadnej przerwy.....no i zgłupiałam....tego lekarza co mi je przepisał już nie ma...i nie wiem gdzie się mam upewnić....no i co z tym okresem?? Nie żebym specjalnie tęskniła za nim ale czy to tak może być?? Kurde nie chcę żadnych więcej komplikacji no a będziemy się jeszcze starać kiedyś o siostrzyczkę dla Julka...

Dziewczyny wiem, że to trochę noo zupełnie nie na temat, ale mam pytanie czy wiecie co to może być. Odkąd Mała jest na świecie i odkąd karmię butelką, czyli po ciąży ogólnie podsumowując, po wypiciu piwka mam czerwone plamy na dekolcie;/ Za każdym razem co sobie piwko wypiję. Dziwne.... Uczulenie?:D Przed ciążą w ogóle czegoś takiego nie było.
Może któraś z Was tego też doświadczyła?

dziwne...ja mam takie zawsze po kąpieli ..i Julek też....ale po piwku nic takiego nie mam<y>

A teraz poważne pytanie co do Tabletek,już mi któraś z Was (sorry nie pamiętam która...) odpowiedziała,że można je zacząć brać w dowolnym momencie,jeśli od porodu jeszcze nie było okresu.....ok ale jak pamiętam lata wstecz,kiedy takowe brałam po każdym opakowaniu robiłam przerwę ,bodajże 7 dni(kiedy to dostawało się okres...) a na ulotce owych tabletek cerazette
jest napisane jak byk,że nie robić żadnej przerwy.....no i zgłupiałam....tego lekarza co mi je przepisał już nie ma...i nie wiem gdzie się mam upewnić....no i co z tym okresem?? Nie żebym specjalnie tęskniła za nim ale czy to tak może być?? Kurde nie chcę żadnych więcej komplikacji no a będziemy się jeszcze starać kiedyś o siostrzyczkę dla Julka...
Ja biorę Azalię i rozpoczęłam opakowanie bez okresu :-) Przerw się nie robi ;-)

reklama
Nie uzywasz wogole:szok:to czym myjesz,sama woda?:baffled:

My też jeszcze nie użyaliśmy tylko mydełkiem Johnson's i spłukiwanie przegotowaną wodą.Ale dziś zakupiłamjuż Johnsona ( no more tears) inngo markowego nie uśwaidczyłam więc pewnie (moją ulubioną nivea'e nabędę dopiero w maju w pl...) a czym spłukujecie?? wodą z kranu czy przegotowaną?? Ciemieniucha już chyba nie grozi cio?? kurcze jaka ja zielona jestem <yyy>

Do góry