reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:-) dzięki nessi. byle pomogło. Dzięki Bogu, że to sobota- szczęście w nieszczęściu- Adi w domu i bardzo mi pomaga.
Teraz zajmuje się Jonaszkiem- zakleja mu uszko na noc. jak będę w nocy karmić i będzie potrzeba to przy nim posiedzi albo Kaja ponosi.

Jasiu to taki poważny chłop a teraz jak taki chory to widzę, że to jeszcze małe dziecko :-((
Uciekam kochane, 3majcie kciuki za nas.

Trzymam Daguś, oby już jutro było lepiej!

reklama
witam się.
wpadłam się tylko pochwalić, że zdałam najważniejszy egzamin :-) jeszcze tylko 3 przede mną...

Georgina - gratulacje kochana!

U Nas mały markotny, serio się zaczynam bać o jego zęby :/ robi się nie do zniesienia, nie bardzo chce jeść, wisi na cycu , memla go tylko ale nie ssie, pomaga na chwile gryzak przechowywany w lodówce i żel, ale to chwilowe i potem znowu ryki, ...... pomaga też masowanie żuchwy ale już wysiadam, nie jestem w stanie zajmować się małym tak przez cały czas :( dzisiaj dałam mu pierwszy raz czopek i śpi, ale był tak na potęgę wymęczony i śpiący, że czacha dymi!, w dzień nie dało mu spać, nawet na dworze, więc zanim zdążyłam tylko z nim wyjść to pędziłam czym prędzej do domu - jak to ktoś kiedyś określił miałam tzw. ''wyjący wózek'', ehh ...

Z dobrych newsów, to w końcu kupiłam małemu gajer na chrzciny i buciki, kurde nic w tej mojej mieścinie ładnego dostać nie mogłam a oglądając zawartość sklepów stwierdzam, że dla dziewczynek wszędzie mają dużo większy wybór niż dla chłopców, dla chłopców to wsio dla mnie na jedno kopyto idzie. No ale gajer ze sztruksu dostałam, postaram się w najbliższym czasie pstryknąć fotencję ...

Męża boli ząb i za Chiny Ludowe nie chce iść do dentala, więc mam w domu dwoje płaczących chłopców....

Georgina - jest juz zareczona :) JEJ J. sie sprawił !!!!!!!!!Jest najszczesliwsza na swiecie :)
Napisalam ze jak sie spotkamy to stawiaja weselna nam a co !!!!!!!!!!!!

GEORGINA GRATULUJE!!!

dziewczyny ja już nie wiem co robić. Wyje mi z bólu. Dzwoniłam na pogotowie a lekarka mi powiedziała, że nic nie poradzę, że to jest silny ostry ból i może nawet wyć z bólu :-(( temperatura 39,4 i nic nie pomaga
WYĆ MI SIĘ CHCE

Kajuś jakby poczół i poszedł spać o 18.30.

Biedactwo:-(nie ma gorszej rzeczy niz chore dziecko:-(zdrowka zycze;-)
A na ten bol nie mozesz podac czegos przeciwbolowego?Chociaz w sumie jak ma temperature to napewno cos dostal.

GEORGINA gratuluje:)\\

bylam laseczki na tym spotkaniu lubelanek,,,nawet calkiem sympatycznie bylo ale ja bylam chyba najmlodsza...........:)

moja mala tez dzis szalala,,, no w penym momencie juz dosc jej mialam!!! ale dali my rade:)

no i bylam u tego stylisty i,,,,,,,,, sie poryczalam po fakcie.......a pozniej przy kazdym spojrzenu w lustro lzy jakos same lecialy,,, bo slomiany jasio przy mnie jest bardziej kobiecy!!!!!!!!!!:( nigdy wiecej.... szkoda ze urodziny mam dopiero w czerwcu bo bym sobie peruke zazyczyla,,,,,,,,,,,

Az tak zle?Pokaż.Moze tylko pierwsze wrazenie jest takie?Albo tobie sie nie podoba ale innym tak;-)

witam się.
wpadłam się tylko pochwalić, że zdałam najważniejszy egzamin :-) jeszcze tylko 3 przede mną...

GRATULUJE!!!!:-)Dzielna z ciebie babka;-)

Ja uciekam do łazienki;-)musze sie troche zrelakowac bo tez pracowity dzien mialam:tak:

:-) dzięki nessi. byle pomogło. Dzięki Bogu, że to sobota- szczęście w nieszczęściu- Adi w domu i bardzo mi pomaga.
Teraz zajmuje się Jonaszkiem- zakleja mu uszko na noc. jak będę w nocy karmić i będzie potrzeba to przy nim posiedzi albo Kaja ponosi.

Jasiu to taki poważny chłop a teraz jak taki chory to widzę, że to jeszcze małe dziecko :-((
Uciekam kochane, 3majcie kciuki za nas.

kurcze mam nadzieje ze mu ulzy i szybko ten bol minie ,biedaczek ! trzymam kciukasy aby nocka byla spokojna i maly spal !

witam się.

no dzielna kobieta ! nasze kciukasy daly rade :)gratulacje :)

U Nas mały markotny, serio się zaczynam bać o jego zęby :/ robi się nie do zniesienia, nie bardzo chce jeść, wisi na cycu , memla go tylko ale nie ssie, pomaga na chwile gryzak przechowywany w lodówce i żel, ale to chwilowe i potem znowu ryki, ...... pomaga też masowanie żuchwy ale już wysiadam, nie jestem w stanie zajmować się małym tak przez cały czas :( dzisiaj dałam mu pierwszy raz czopek i śpi, ale był tak na potęgę wymęczony i śpiący, że czacha dymi!, w dzień nie dało mu spać, nawet na dworze, więc zanim zdążyłam tylko z nim wyjść to pędziłam czym prędzej do domu - jak to ktoś kiedyś określił miałam tzw. ''wyjący wózek'', ehh ...

Z dobrych newsów, to w końcu kupiłam małemu gajer na chrzciny i buciki, kurde nic w tej mojej mieścinie ładnego dostać nie mogłam a oglądając zawartość sklepów stwierdzam, że dla dziewczynek wszędzie mają dużo większy wybór niż dla chłopców, dla chłopców to wsio dla mnie na jedno kopyto idzie. No ale gajer ze sztruksu dostałam, postaram się w najbliższym czasie pstryknąć fotencję ...

Męża boli ząb i za Chiny Ludowe nie chce iść do dentala, więc mam w domu dwoje płaczących chłopców....

no to ja ci wspolczuje 2 chlopow marudzacych to pewnie nic milego ,maluszek pewnie sie meczy moj tez jakis nie swoj ostatnio ehhh ,a tatus niech idzie do dentysty !!!!

bylam laseczki na tym spotkaniu lubelanek,,,nawet calkiem sympatycznie bylo ale ja bylam chyba najmlodsza...........:)

moja mala tez dzis szalala,,, no w penym momencie juz dosc jej mialam!!! ale dali my rade:)

no i bylam u tego stylisty i,,,,,,,,, sie poryczalam po fakcie.......a pozniej przy kazdym spojrzenu w lustro lzy jakos same lecialy,,, bo slomiany jasio przy mnie jest bardziej kobiecy!!!!!!!!!!:( nigdy wiecej.... szkoda ze urodziny mam dopiero w czerwcu bo bym sobie peruke zazyczyla,,,,,,,,,,,

e tam pokaz foto !!!! pewnie musisz sie przyzwyczaic !!!!

witam się.

GraTULUJE!!!

az tak zle???

GEORGINA_GRATULUJE! i zazdroszcze przy okazji, bo ja mojemu K. moge gadac i gadac a on mowi ze no niedlugo itp.itd...:(i sie chyba nie doczekam:/

widze ze nie tylko Olek byl dzis marudny...to chyba ta pogoda tak wplynela na nasze dzieciaczki...
a ja sie wczoraj wazylam i waze 54 kg czyli 1 kilogram mniej niz przed ciaza!!!

a co do dnia marudy to mojej ta pogoda pasowala
jak usneła przed 10 to obudziła sie o 1
i pozniej jeszcze 2 drzemki po 30 minut
toz to szok dziecko mi podmienili
generalnie prezesow dzis była bardzo zadowolona

ach az sie wierzyc nie chce ze michas taki łobuz
szkoda mi was a tak mu dobrze z oczu patrzy:-)
oby wam wszystko sie wkoncu unormowało

co do facetow i bolu zeba to ja juz wymiekam
juz go chyb z poł roku prosze zeby poszedł do dentysty
juz brał antybiotyk i obiecał ze pojdzie
jak tylko przeszło to juz nie widzi potrzeby
a najchetniej to by sie uspił u stomatologa:baffled:

reklama
Do góry