reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam.
ale miałam noc,najpierw nie mogłam zasnac,potem Kubaliński sie przykulał do nas i sie wiercił,a potemskurcz mnie złapał w noge,az pobudziłam wszystkich domowników:confused:
Ale słonko mnie nastraja optymistycznie.
Ide szukac jakichs potraw na sniadanie wielkanocne,chce cos smacznego,prostego...hmmm...
Idziemy do mamy,ale umówiłysmy sie ,ze kazda robi jakas potrawe (tzn.2,jedna na ciepło i jedna na zimno);-)
Mąz u ortopedy dzis....:confused:

reklama
witam

u mnie słonjeczko dopiero przeciera oczy ale jakoś marnie idzie.dziś oglądałam zdjęcia mojej kupmeli z liceum ma roczną córcię i nie dawno byłą sama 3 tyg. w tajlandi kurcze w sumi to podziwiam takie laski- ja to małęgo na 1 dzień ledno zostawiam a co dopiero gdzieś jechać.ale foty rewelacja.

no ja też od dziś zaczynam akcja Wielkanoc- jakoś paniki nie czuję choć muszę przygotować sniadanie obiad deser i kolację dla naszej 10. no ale spoko damy radę mam plan na kartce co w jaki dzień robię i na co więc powinno się udać.

Rozalka ja też robię lekkie śniadanie, bo chcę by pod koniec wszystko wymietli z lodówki bo później problem aby ktoś zjadł.
nie wiem jak u Was wszyscy na jajka ale ja postanowiłam zrobić jako nowość wielkanocną cienkie omlety jak naleśniki z jajka z różnymi dodatkami.mięsa mam już natarte od wczoraj więc wszystko w piątek ciach do piekarnika.

no nic trzeba się ruszać i w końcu ubierać, a jutro idziemy z Szymkiem na morfologię tak na wszelki wypadek ostatnią miał robioną ponad 1,5 roku temu.

miłęgo dnia do wieczora pa.

Hej Laseczki:)))

Wpadłam na chwilę przywitać się i zameldować, ze u nas wszystko dobrze:))
Maluch rośnie, ja odbiłam sobie stracone w I trymestrze 3 kg i czuję się świetnie:-D

Życzę Wam wspaniałych, rodzinnych i pogodnych Świąt:tak:

Buziaki!!!

Witam ;-)

nie wyspałam się :no:a wczoraj położyłam się 21:00 i po pół godzinie juz spałam ze zmęczenia

miałam chrześniaka od środy do dziś wiec wczoraj z Emilką wykonczyli mnie do granic możliwości :szok::baffled::sorry2: moja mama stwierdziła że ma dość na najbliższy miesiąc a ja chyba rok :-D a R dodał że ma poczekać aż Dominik podrośnie to dopiero zobaczy :-D

Matylda fajnie ze u was dobrze :) i dzięki za życzenia świąteczne tobie również wesołych świąt życzę !

Ostatnia edycja:
cześć pracusie. my po pobraniu krwi oj był płacz, ale zanin zobaczył igłę w ręku był mega dzielny.sam poszedł z panią usiadł dał rękę no i pękł.czekamy na wyniki będą we wtorek.
a w moim małym mieście korki że szok to już widzę co się dzieje w większym.my zaraz zabieramy się za robienie babeczek do koszyka i muszę wstawić sernik do pieca.a wieczorem piekę mięsa no i na tyle na dziś.

reklama
Do góry