reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Dziewczyny ja się chyba też zdecydowałam na wózek, moja sąsiadka ma taki sam i jest bardzo zadowolona. Jedyną rzeczą, której nie ma to regulowany podgłówek w gondoli, no ale cóż nie można mieć wszystkiego :) A oto on:
Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (978214032) - Aukcje internetowe Allegro

kolor weźmiemy chyba ten na samym dole po prawej stronie czarny z różem :) dowiedziałam się też,że od marca sprzedają wersję z aluminiowym stelażem, czyli lżejszą i wszystkie koła są pompowane, czyli takie jak w wybranym przez nas kolorze, większe z tyłu i z przodu :) Jest dość masywny, ale wydaje mi się,ze idealny na nasze chodniki i jeśli znów będzie taka zima jak w tym roku :) dla Patryka miałam podobny tylko z firmy Baby Design model Atlantic, byłam bardzo zadowolona :)

reklama
Dziewczyny ja się chyba też zdecydowałam na wózek, moja sąsiadka ma taki sam i jest bardzo zadowolona. Jedyną rzeczą, której nie ma to regulowany podgłówek w gondoli, no ale cóż nie można mieć wszystkiego :) A oto on:
Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (978214032) - Aukcje internetowe Allegro

kolor weźmiemy chyba ten na samym dole po prawej stronie czarny z różem :) dowiedziałam się też,że od marca sprzedają wersję z aluminiowym stelażem, czyli lżejszą i wszystkie koła są pompowane, czyli takie jak w wybranym przez nas kolorze, większe z tyłu i z przodu :) Jest dość masywny, ale wydaje mi się,ze idealny na nasze chodniki i jeśli znów będzie taka zima jak w tym roku :) dla Patryka miałam podobny tylko z firmy Baby Design model Atlantic, byłam bardzo zadowolona :)

mi sie tez podoba ten wózek, widziałam go w sklepie i miałam okazje nawet nim po sklepie pojeździć, bardzo sympatyczny i fajny w prowadzeniu

ja oglądałam tez ostatnio ten wózeczek i bardzo mi się podobają i chyba tez sie na niego zdecydujemy czekamm tylko na kaskę i zamawiam:)

tak wzięłam na pasach, dlatego że mieszkam na wsi i ten wózek ma za zadanie jeździć np. po sadzie i po polnych drogach. Zresztą jak ja byłam mała to właśnie były wózki na pasach i ja potem woziłam nim lalki :) Moja mama bardzo sobie te pasy chwali-chociaż przy mnie zmieniała je 3 razy.

bardzo dobra decyzja :) z fotelikiem wzieliście? adapter też dokupiliście? i jeszcze jedno: czy ten fotelik można mocować pasami czy trzeba mieć koniecznie bazę?

Anik79 i paula24211- cieszę się,że wam też odpowiada, ja też miałam okazje nim pojeździć :-), nawet z dzieckiem w środku( mojej sąsiadki oczywiście) także decyzja podjęta, pogadam tylko jeszcze z mężem i zamawiamy :-)

reklama
Do góry