Natalineczka555
kocham kochać :)
siku mi sie chce a nie chce mi sie wstac i co

len na sto 2 masakra

zaraz po mlodego na dol i do kapania;-);-)
a i zapomnialabym dzis znow scielam sie z ciocia

tzn delikatnie powiedzialam jej zeby go nie zabawiala jak on je bo mi schodzi z fotelika, a jak jest jedzenie to jest jedzenie a nie inne rzeczy

(dodam ze nawet tv byla wylaczona a on akurat mi ladnie jadl)
to ta sie wkurzyla i zaczela tak bo ja mu zawsze szkodze i ty zawsze masz cos do mnie, najlepiej gdybym wogole go nie dotykala (akurat trzymala go na rekach bo ten juz zdazyl mi zlezc z fotelika
) odlozyla go z nerwami do fotelika i tekstem juz sie ciocia na ciebie patrzec nie bedzie, i poszla

a niech sie obraza skoro ja mowie ze ma byc tak to ma byc tak a nie ona mi tu zacznie autorytet podwazac i pozniej z mlodym rady sobie nie dam
tyle tylko ze mi cisnienie podniosla

len na sto 2 masakra

zaraz po mlodego na dol i do kapania;-);-)
a i zapomnialabym dzis znow scielam sie z ciocia

tzn delikatnie powiedzialam jej zeby go nie zabawiala jak on je bo mi schodzi z fotelika, a jak jest jedzenie to jest jedzenie a nie inne rzeczy

to ta sie wkurzyla i zaczela tak bo ja mu zawsze szkodze i ty zawsze masz cos do mnie, najlepiej gdybym wogole go nie dotykala (akurat trzymala go na rekach bo ten juz zdazyl mi zlezc z fotelika

a niech sie obraza skoro ja mowie ze ma byc tak to ma byc tak a nie ona mi tu zacznie autorytet podwazac i pozniej z mlodym rady sobie nie dam
tyle tylko ze mi cisnienie podniosla