reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Andżulina wiem jak to jest jak się na kogoś czeka z utęsknieniem a tu zonk.. Trzymaj się i głowa do góry - poniedziałek już niedługo ;-)
Moniadan z tym smokiem rzeczywiście jeszcze poczekam. Mała jeszcze nie zrozumie ze np daję jej zabawke za smoka albo że smok kotek zabrał czy coś takiego ..
Mamoady faktycznie mała mało choruje i zdrowa jest.. Ja tez już psychicznie z "tym" w normie ale dizo łez wylałam. A najbardziej zabolało mnie to jak pojechałam po 8 miesiacach do Polski i rozmawiałam z moją siostra cioteczną i mówiłam ze krótko karmiłam bo pokarmu nie było itd a ona ze "wy to młode jesteście i się Wam nie chce.." A tylko ja i mój m wiemy ile walczyłam...
Z tym lądowaniem w Gruzji też tak słyszałam i słyszałam że pilotowi groziło zwolnienie ze służby i jakies tam kary..

A my nocka przepiękna! Cała przespana do 8.30:-)
Miłego dnia Mamuśki:happy:

MartaF zdrowia życzę:)

Marta I w dodatku wszystko na Twojej glowie.A najlepiej byloby polozyc sie do lozka i wylezec chorobe. A niech szanowny kochany zajmuje sie wszystkim i opiekuje Toba.

monia zastanawiam sie wlasnie nad spacerkiem do Ciebie. Ja z reguly spaceruje daleko, ale to co innego taki samowolny spacerek do nikad, niz jak wiesz ILE masz isc piechota. Ale po 12 pasowaloby Ci?Jak juz odbierzesz Eryka?Boze jesli ja dojde do Ciebie, to normalnie sama nie uwierze, ze doszlam.

Ostatnia edycja:
no...maluchy spia...starszaki wcinaja popcorn i ogladaja " kubusia i hefalumpy"

pranko wstawione i mam chwilke
czuje sie jakbym miala 4 dzieci.haha 2razy po bliznietach...hahah.
ale daje rade..

Witam

Pralka naprawiona.
Przyszła matka landlorda i wiecie jakie jaja?
Agencja co miesiąc wysyłała do landlorda 80-90 euro twierdząc,że reszta idzie na wydatki związane z naszą chatą :szok:
z 700 euro facet dostawał 90 euro miesięcznie :wściekła/y:
Twierdzili,że non stop coś naprawiają u nas :baffled::szok:
Powiedzieli mu,że wstawili nową zmywarkę (co jest nie prawdą bo naprawili starą) i nową suszarkę (wymienili to fakt,ale na jakąś nie nową) twierdzili,że co chwilę przychodzi ktoś ścinac trawę,co jest okrutnym kłamstwem bo ani razu nikt nie był,M sam ścina trawę :angry:
Oszuści z tej agencji.
Ale właśnie kontrakt się skończył z agencją i chyba już nie będziemy pod nich podlegac.

Mamo_ady co złego to nie my :-D:-D:-D
A Sopot bym odwiedziła :-):-)

Andziulina kurcze przykro mi,że M nie przyleci teraz.Ale dobrze,że dbają o bezpieczeństwo ludzi i samolotów.

Nie chciałabym byc w tym momencie mieszkanką Islandii.Ciekawe czy ten popiół spadnie na nas?

Marta dobrze,że masz w końcu lekarstwo,które postawi Cie na nogi :tak:

Didi Gratuluję działeczki :-)

witam dziewczynki

pogoda ze stolycy - pięknie jest od rana samego:-)
Tylko w tych murach wciąz chlodno .

didi najgorzej je'połapać',ale jak juz sie ujarzmi to reszta sie ulozy :-D chyba:eek:

lubiczanko toz własnie te carmelowe z promocji zakupiłam wczoraj:tak: bardziej raczej dla dziewczyn, bo ja jakoś niekoniecznie( i bynajmniej nie o wszytskie rodzaje lodow mi chodzi :zawstydzona/y: ):-D:-D

Crazy Girl i ja mam w domu taką małą "ciężaróweczke" :-D i tez nigdy problemów z jedzeniem nie miała.Starsza to samo . Ale G moj duzy ja w sumie tez co się dziwic;-)
własnie nie miałam jeszcze bilansu na 2 latka :eek: musze ich pognac

mamo_Ady znaczy ,ze sie widzimy na małą "kawkę" w poniedziałek??? czy znow coś zle zrozumiałam:sorry: szczególy dogadamy ofqrs:happy:

andzulinko nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło ;-) dobrze,ze pogoda rozpieszcza to zawsze jakoś lzej człowiekowi no nie ?

To i ja ide z pralką zawalczyć:-D

sie lanlorda nie mogę o jakieś krzesła do ogrodu doprosić :sorry: ale zaraz polece jeszcze jednym eskiem:cool2:

do miłego ..

o anineczka hello (cmok):-p

larcia K jak wraca z pracy to przejmuje małego a ja mam luz,pomagam tylko mu kąpac:) ale cały dzień jestem sama a mały śpi po pół godziny:/

anineczka mam nadzieje,nie życze nikomu takiego bólu jaki miałam w nocy:no:

margarita:eek::eek::eek::-D

Ostatnia edycja:
marta sama ostatnio przekonalam sie, co znaczy byc chora, miec dziecko chore i byc sama w domu, tylko ze ja bylam ciagle sama wtedy,bo M wyjechal. Wypoczywaj jak najwiecej mozesz, duzo zdrowka dla Ciebie!

reklama
Margaritta-dobre lody nie są złe;))))
Anineczko-ja bym skonfrontowała landlorda z agencją...Niech przy Was powiedza o tych wydatkach:/Złodziejskie nasiona
A my mamy płacić za chatę do 15-go każdego mies.ale jak mamy to zrobić,skoro jeszcze umowy nie dostaliśmy,ani nr konta-nic...ale nie martwi mnie to za specjalnie:)Ja byłam w agencji powiedzieć o tym,ale najwidoczniej mnie zlali-to niech się nikt nie czepia

Do góry