Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tam zyrafka?

zartuje, dzieki oczywiscie za pomoc, jakos soebie radze, MamoAdy jeszcze szlag mnie trafił, mam TM i jakos z głodu nie umieramy na razie ;-) ale nie twierdze ze nie jest to kłopotliweDotarl ale i tak dziekuje za szczere checi ;-)Witam
Mamo_Ady ja Ci mogę Zmierzch wysłać, o ile od Joann nie dotarł:-);-)
witam i ja
mam od rana wielki ruch w domu bo pilnuje 2 synkow kolezanki wiec wesolo...
teraz wstawie pranko.. mala zarazspac poloze ..mlodszego chlopca tez a starszaki wygonie do ogrodka..hahaha.... musze jakos zorganizowac sie z moim przedszkolo-zlobkiem![]()
no i moj P leci w przyszly piatek do Pl...udalo nam sie ..kupujemy dzialeczke pod budowe..haha facet wybral nas..ale moj sie cieszy jak szczernaty na suchary..na jego osiedlu..super miejscowa..za rogiem szkola, basen , przedszkole..park , plac zabaw... no rewelka.
ok.lece klasc maluchy lulu bo juz syreny wlanczaja

a potem na spacerek pójdziemyno i wylądowałam na antybiotyku,w głowie mi sie kręci i ledwo dojechałam:/
dziękuje,właśnie u mnie tak jest ze ja żadko choruje ale jak juz zaczne to ciężko mi z tego wyjsc:/wspolczuje, normalnie to chorobsko sie Ciebie uczepilo. Zycze zdrowka!!!!!