reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie z rana mam dzis wolne i oczywiscie spac mi sie nie chce wiec juz pranie drugie leci hihi miałam sie kapac ale nie zrobie to pózniej bo mam zamiar zaraz isc auto posprzatac a z mokra głowa nie bardzo:/
Miłego dnia życze wszystkim

reklama
No witam się po porannym godzinnym spacerku-ale rześkie powietrze:)))
MamoAdy-jaki luksus kiedy taka zmiana przebudzania się-zazwyczaj jakieś4,5razy a dziś taki surprice dla mamusi-teraz też śpi,a mnie się mordka cieszy:))))))))))))))
Asieńko-a dziękuję w imieniu Danielka:*
Marta-wal do tego GP,albo się przepisz do mojego-naprawdę fajny gostek:)
Pauletta-mały mamin cycuś Ci rośnie...Tylko wytłumacz córci,że jak mama nie będzie się odżywiać,to dla niej też mlesia na długo nie starczy;)))
Andzulina-głowa do góry-bardziej się za sobą stęsknicie,milsze będą powroty;)Jesteśmy z Tobą
Kamcia-jak się nudzisz to obieraj kierunek na Cashel:)))A pralkę przed włączeniem sprawdziłaś?

Hejo :-)
Andziluna, lepiej bezpiecznie w poniedziełek, niz wczesniej z "przygodami" a tak jak napisała Paulina, bedziesz miec wiecej czasu dla nas :tak: jak tam zyrafka?

Larcia, moze lepiej nie, co by pozaru nie spowodowac :-D:-D:-D:-p zartuje, dzieki oczywiscie za pomoc, jakos soebie radze, MamoAdy jeszcze szlag mnie trafił, mam TM i jakos z głodu nie umieramy na razie ;-) ale nie twierdze ze nie jest to kłopotliwe

Larcia moze na ten spacerek do mnie sie wybierzesz :-)

witam i ja

mam od rana wielki ruch w domu bo pilnuje 2 synkow kolezanki wiec wesolo...

teraz wstawie pranko.. mala zarazspac poloze ..mlodszego chlopca tez a starszaki wygonie do ogrodka..hahaha.... musze jakos zorganizowac sie z moim przedszkolo-zlobkiem :)

no i moj P leci w przyszly piatek do Pl...udalo nam sie ..kupujemy dzialeczke pod budowe..haha facet wybral nas..ale moj sie cieszy jak szczernaty na suchary..na jego osiedlu..super miejscowa..za rogiem szkola, basen , przedszkole..park , plac zabaw... no rewelka.

ok.lece klasc maluchy lulu bo juz syreny wlanczaja

monia co do mojej kuchenki,to masz racje hehe sama przyznam, ze nie smazylam nic na oleju od tamtego czasu!Czekam az landlord przyjdzie i wybada sprawe. hehe mysle, ze bym doszla w jedna strone, ale nie ejstem pewna czy wrocilabym o wlasnych silach :-) jednak mam obciazenie 16kg Amandy plus wozek.

witam i ja

mam od rana wielki ruch w domu bo pilnuje 2 synkow kolezanki wiec wesolo...

teraz wstawie pranko.. mala zarazspac poloze ..mlodszego chlopca tez a starszaki wygonie do ogrodka..hahaha.... musze jakos zorganizowac sie z moim przedszkolo-zlobkiem :)

no i moj P leci w przyszly piatek do Pl...udalo nam sie ..kupujemy dzialeczke pod budowe..haha facet wybral nas..ale moj sie cieszy jak szczernaty na suchary..na jego osiedlu..super miejscowa..za rogiem szkola, basen , przedszkole..park , plac zabaw... no rewelka.

ok.lece klasc maluchy lulu bo juz syreny wlanczaja

No to gratuluję zakupu:-), nie ma to jak własny kąt:-D

Ogarnęłam troszkę mieszkanie, bo mała spała. Wywiesiłam pranie. Obiad mam, bo ruskie z wczoraj zostały:-p a potem na spacerek pójdziemy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry