reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry
matkooo-dopiero wstałam:)))A w dodatku Daniel budził się tylko 2 razy:)Dziś będzie dobry dzień:)))
Ewelcia-a jakże,lodziki były...Polecam przepyszne karmelowe HB-teraz w promocji w Tesco za 1.80:)Mniaaaam
Wiesieńko-też chciałam jechać wpisać się do księgi...Niestety u nas jest ona wystawiona prawie40km od nas i raz nie mam auta,a dwa nawet jak J wraca jest już za pózno a dzieci samych śpiących nie zostawię:(Cieszę się,że poczułaś taką potrzebę wewnątrz i poszłaś do ambasady:)))
Kamcia-sprawdz pralkę koniecznie;)A ja mądra wieczorkiem po kąpieli z mokrą łepetynką wylazłam pranie wywiesić-jak będę smarkata czy cuś możecie po tyłku lać(grrrr;)))
I nie weim co chcę jeszcze pisać-oczy jeszcze się kleją,włosy sterczą każdy gdzie chce...Nie no idę się ogarnąć...
Przyjemnego dnia Wam wszystkim:)

reklama
dzień dobry:sorry: no może nie dla wszystkich... jak wszystko dobrze pójdzie, to mój A przyleci dopiero w poniedziałek:-( przebukował dzisiaj rano bilet na poniedziałek, bo dodzwonił się do Bydgoszczy, a tam mu powiedzieli, że do 18 na pewno nic nie poleci, a potem to też nie gwarantują. w wiadomościach podają, że ta chmura utrzyma się minimum do niedzieli... ehhhh.... dobrze, że chociaż słońce świeci;-) idę jakąś kawkę zaparzyć:tak:

Witam
Tak mi się wstawać nie chciało, spałyśmy sobie z Anuśką do 8.30 a teraz małą szaleje,nastawiłam pranie i jak zwykle do Was musiałam zajrzeć.:-)

Mamo_Ady ja Ci mogę Zmierzch wysłać, o ile od Joann nie dotarł:-);-)
Ela Twoja intuicja podpowiada Ci, że coś jest nie tak, więc lepiej rzeczywiście przesadzić niż potem żałować, że coś się przegapiło:-). Teraz dużo dzieci wymaga rehabilitacji i nie jest to jakiś straszny problem, neurolodzy w Polsce mówią, że na pewno nie zaszkodzi a tylko pomoże. Mam dużo koleżanek z podobnym problemem

Co ja jeszcze miałam:eek:, aaa, w końcu poprasowałam jak Andzia się zdrzemnęła wczoraj po południu:-D:-D:-D. Nie lubię jak mi tak zalega.
Buziaczki dla Szymonka i Danielka na 5 miesięcy:-):-):-)

andzulina wspolczuje Ci, wiem co znaczy cieszyc sie, czekac, a tu nagle zonk :-( nosek do gory!!

monia w razie gdybys potrzebowala cos ugotowac, to sluze swoja kuchenka

A ja wlasnie ide pod prysznic, potem kawka i zobaczymy,co dzien przyniesie.Pogoda dalej sloneczna, wiec wybedziemy na jakis spacerek.

reklama
Hej dziewczynki
Ja tylko na chwilke dzien dobry powiedziec:-)
Teraz uciekam, bo jeszcze z lozka nadaje:) Poza tym A. zaraz do pracy idzie, wiec nie bede sie narazala;-)
Joann, wielkie dzieki:-)
Andzulina, lepiej niech Twoj A. posiedzi i spokojnie przeczeka to w PL A do poniedzialku juz niedaleko :-)
Lubiczanko, tylko 2 razy????? To mamy remis, bo ja tez dzisiaj 2 razy... tyle, ze dla mnie to "az 2 razy" :-D
Moniadan, cierpliwosci bo wierze ze Cie tam trafia z powodu kuchenki
Marta, Ela udanej wizyty u lekarza
Biolu, milej pracy
Anineczko, snilas mi sie znowu:eek: Goscilam Ciebie i M. w moim domu (wlasciwie to u moich rodzicow) w PL :laugh2: I to chyba jako Vipow, bo dostaliscie sypialnie moich rodzicow do dyspozycji:-D:-D:-D A pozniej jechalismy nad morze do Sopotu, bo chcialam Was troche pooprowadzac;-)
Cala reszta mamusiek, milego dnia :-)

To do pozniej

Do góry