mamo_Ady mi jak najbardziej odpowiada Ikeowa kawiarenka ;-) po co sie jeszcze gdzies "tułac" i tez niewiadomo co z pogodą a tam fajnie jest.Mam nadzieję, ze
renni dołączy. Co do szczegółów miałam na myśli wlasnie mniej wiecej godzinę o której będziesz .JA "przelece" po sklepie i bede czekala:-) przyjemności powiadasz

To super, nie bedziemy musieli bladzic.
Rozmawialam dzisiaj z Renni i ten pon. tak srednio jej pasuje ale moze jakos sie uda.
Co do godz. to mysle, ze najlepiej bedzie, jak zadzwonie z trasy, bo teraz nie wiem, na ktora zladujemy w Dublinie. Tak czy inaczej zamierzamy kolo 8. z domu wyjechac.
Przeslij mi swoj nr na priva, to zadzwonie z trasy i wtedy moze konkretnie cos ustalimy.
A tak na marginesie... Tobie jaka godz. odpowiada? Wiem, ze masz ograniczenia, np. drzemka Niki, wiec moze mi jakos sie uda dostosowac?
ciao!
Ale gnoj.....
Niewiadomo czy mnie z POlandii wypuszcza przez te odwolane loty.
A kiedy macie lot?
Dobry:-)
Yyyyy....Coś jednak źle pokojarzyłaś
Dyta i ja nie byłyśmy na urodzinach.Proszę następnym razem dokładniej posty czytac

A Martini z ogórkiem się w sobotę napijemy,a jakże,na urodzinach mojego P
A to przepraszam najmocniej...

Doczytalam, ze imprezka u Was i jakos tak mi sie z urodzinami Agatki skojarzylo

Tak czy inaczej, nie pochlejcie sie babki tym Martini, bo bolaca glowa na nastepny dzien, to nic fajnego :-)
Kamcia zaszalalas z praniem widze

Jestes jeszcze lepsza niz ja ostatnio
A ja sie dzisiaj zbieram na pranie od rana ale co ide do gory po cos, to przy okazji kosza zapomne zniesc

A tak, zeby sie specjalnie pofatygowac, to za daleko i sie nie oplaca