reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-też już widziałam ten artykół
))
przepraszam najmocniej,że w biegu,ale pędzimy z Dawidkiem do dentysty
Do potem
))
przepraszam najmocniej,że w biegu,ale pędzimy z Dawidkiem do dentysty
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Aż szkoda było w taką pogodę do domku wracać

S
sandrulińska
Gość
witam witam! po przeczytaniu artykułu duma rozpiera mnie że w tym uczestnicze dziewczyny
kurde to już za 2 tygodnie!!

Witam sie i ja.
my caly czas praktycznie na dworku,SZym nie chce w domu...
Nie mam sily juz za nim biegac.
Dobija mnie to ze mieszkam w takiej dziurze,nudzi juz nam sie,nie mamy pomyslow itp:-(.
Nawet na spacer nie mam gdzie isc....szlag by to trafil.
Mam jakiegos dziwnego dola i to chyba od 3 dni:-(
Dobija mnie to ze mieszkam w takiej dziurze,nudzi juz nam sie,nie mamy pomyslow itp:-(.
lubiczanka dzięki za spacerek
humorek mi sie troche poprawił
a do mnie podszedł sąsiad i mówi: widze ze tez lubicie kwiatki i czy zrobimy sobie taki piękny ogród z przodu domu

i sadzi jakies liście??drzewka??krzaki???nie wiem jak to nazwac:/ dom tez poobwieszany! ale ładnie u nas będzie
))
a do mnie podszedł sąsiad i mówi: widze ze tez lubicie kwiatki i czy zrobimy sobie taki piękny ogród z przodu domu
Crazy Girl
Ale cicho.... Wszystkie korzystają pewnie z pogody;-)
Jest tu ktoś z Bundoran Co Donegal? Jadę tam jutro na cały dzień i nie wiem co będę robiła;-)To znaczy planuje spacerki po plaży ale chętnie z kimś się spotkam :-)
Uzależniłam się od cookie crisp...
niedobrze... za dużo kalorii
Jest tu ktoś z Bundoran Co Donegal? Jadę tam jutro na cały dzień i nie wiem co będę robiła;-)To znaczy planuje spacerki po plaży ale chętnie z kimś się spotkam :-)
Uzależniłam się od cookie crisp...

renni
"W organizację zjazdu zaangażowało się kilka osób, głównie forumowiczki o pseudonimach Renni oraz Anineczka. Zapukały do kilku drzwi i zorganizowały sponsorów - polski sklep w Galway, Pampers, Johnson&Johnson. Jak podkreślają, są otwarte na oferty firm i osób prywatnych"

Mamoady- jak dacie rade na 11-12 byc w Ikei to wpadne na szybka kawke.
A tobie margarittko o ktorej pasuje sie spotkac?

lubiczanka
Marta-ja również dziękuję
))Tylko zeby te Wasze domki jak choinka nie wyglądały
))
Ewelcia-no co Ty...Uśmiech na buzkę i się nic nie łam...Ja wiem,że może być bardzo męczące takie siedzenie,niemożność ruszenia się gdziekolwiek(od 3 tygodni mam to samo
),ale jesteś dobra Mamusia,która synkowi wymysli jakieś rozrywki,sama się przy tym odprężając
Asieńko-wiem i popieram...Ja aż J na spacer wyciągnęłam...Poszliśmy do Lidla,połaziliśmy i wyszliśmy(żeby nie było)z paczką m&msów
))Ale pogoda naprawdę super
Sandrulinska-my się też cieszymy i doczekać się nie możemy(tak myślę-no przynajmniej ja
)
Ewelcia-no co Ty...Uśmiech na buzkę i się nic nie łam...Ja wiem,że może być bardzo męczące takie siedzenie,niemożność ruszenia się gdziekolwiek(od 3 tygodni mam to samo
Asieńko-wiem i popieram...Ja aż J na spacer wyciągnęłam...Poszliśmy do Lidla,połaziliśmy i wyszliśmy(żeby nie było)z paczką m&msów
Sandrulinska-my się też cieszymy i doczekać się nie możemy(tak myślę-no przynajmniej ja
reklama
lady_Zgaga
Pauletta, Ty mi nic nie mow...:-( Ja wiem i juz nie raz chcialam sie do Ciebie wybrac i Zuzienke poznac... Ale sama widzisz, ze jak nie wirusy, to choroby, pogrzeby i znowu choroby?No hej :-) Mamo_Ady a Ty kiedy zawitasz w nasze progi przecież Ty nawet Zuzi na żywo nie widziałaś jak możesz!!!!!![]()
Ale mam nadzieje, ze ta choroba jest juz ostatnia, przynajmniej w tym sezonie...
Nie martw sie tyle, bo Cie zjedza motyleWitam sie i ja.

Zrobimy tak, zeby najpozniej o tej 12. byc!!! ;-)"W organizację zjazdu zaangażowało się kilka osób, głównie forumowiczki o pseudonimach Renni oraz Anineczka. Zapukały do kilku drzwi i zorganizowały sponsorów - polski sklep w Galway, Pampers, Johnson&Johnson. Jak podkreślają, są otwarte na oferty firm i osób prywatnych"