reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sie i ja.
my caly czas praktycznie na dworku,SZym nie chce w domu...
Nie mam sily juz za nim biegac.
Dobija mnie to ze mieszkam w takiej dziurze,nudzi juz nam sie,nie mamy pomyslow itp:-(.
Nawet na spacer nie mam gdzie isc....szlag by to trafil.
Mam jakiegos dziwnego dola i to chyba od 3 dni:-(

lubiczanka dzięki za spacerek:)humorek mi sie troche poprawił:D

a do mnie podszedł sąsiad i mówi: widze ze tez lubicie kwiatki i czy zrobimy sobie taki piękny ogród z przodu domu:D:D:D:D i sadzi jakies liście??drzewka??krzaki???nie wiem jak to nazwac:/ dom tez poobwieszany! ale ładnie u nas będzie:)))

Ale cicho.... Wszystkie korzystają pewnie z pogody;-)
Jest tu ktoś z Bundoran Co Donegal? Jadę tam jutro na cały dzień i nie wiem co będę robiła;-)To znaczy planuje spacerki po plaży ale chętnie z kimś się spotkam :-)

Uzależniłam się od cookie crisp...:baffled: niedobrze... za dużo kalorii

"W organizację zjazdu zaangażowało się kilka osób, głównie forumowiczki o pseudonimach Renni oraz Anineczka. Zapukały do kilku drzwi i zorganizowały sponsorów - polski sklep w Galway, Pampers, Johnson&Johnson. Jak podkreślają, są otwarte na oferty firm i osób prywatnych"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mamoady- jak dacie rade na 11-12 byc w Ikei to wpadne na szybka kawke.
A tobie margarittko o ktorej pasuje sie spotkac?

Marta-ja również dziękuję:)))Tylko zeby te Wasze domki jak choinka nie wyglądały;)))
Ewelcia-no co Ty...Uśmiech na buzkę i się nic nie łam...Ja wiem,że może być bardzo męczące takie siedzenie,niemożność ruszenia się gdziekolwiek(od 3 tygodni mam to samo:(),ale jesteś dobra Mamusia,która synkowi wymysli jakieś rozrywki,sama się przy tym odprężając:)
Asieńko-wiem i popieram...Ja aż J na spacer wyciągnęłam...Poszliśmy do Lidla,połaziliśmy i wyszliśmy(żeby nie było)z paczką m&msów:)))Ale pogoda naprawdę super
Sandrulinska-my się też cieszymy i doczekać się nie możemy(tak myślę-no przynajmniej ja:))

reklama
No hej :-) Mamo_Ady a Ty kiedy zawitasz w nasze progi przecież Ty nawet Zuzi na żywo nie widziałaś jak możesz!!!!!:confused2::-D
Pauletta, Ty mi nic nie mow...:-( Ja wiem i juz nie raz chcialam sie do Ciebie wybrac i Zuzienke poznac... Ale sama widzisz, ze jak nie wirusy, to choroby, pogrzeby i znowu choroby?:( No nie mialabym sumienia tachac takich "prezentow" do Was przynosic.
Ale mam nadzieje, ze ta choroba jest juz ostatnia, przynajmniej w tym sezonie...

Witam sie i ja.
my caly czas praktycznie na dworku,SZym nie chce w domu...
Nie mam sily juz za nim biegac.
Dobija mnie to ze mieszkam w takiej dziurze,nudzi juz nam sie,nie mamy pomyslow itp:-(.
Nawet na spacer nie mam gdzie isc....szlag by to trafil.
Mam jakiegos dziwnego dola i to chyba od 3 dni:-(
Nie martw sie tyle, bo Cie zjedza motyle :-D

"W organizację zjazdu zaangażowało się kilka osób, głównie forumowiczki o pseudonimach Renni oraz Anineczka. Zapukały do kilku drzwi i zorganizowały sponsorów - polski sklep w Galway, Pampers, Johnson&Johnson. Jak podkreślają, są otwarte na oferty firm i osób prywatnych"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mamoady- jak dacie rade na 11-12 byc w Ikei to wpadne na szybka kawke.
A tobie margarittko o ktorej pasuje sie spotkac?
Zrobimy tak, zeby najpozniej o tej 12. byc!!! ;-)

Do góry