reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

a jakie miksturki zapodajesz?
Ja kupiła teraz probiotyki z witaminami do ssania Haliborange ale młody nie chce ich bo mu nie smakują :baffled:
Moze ktoś chce?
Podaję mu saszetki z probiotykami do picia,jakieś gumowe misie witaminy no i ostatnio pokochał wodę z cytryną :eek::tak::-)
co jeszcze może wzmocnic jego wyjałowiony organizm?
Mam wrażenie,ze ma tendencje po tatusiu z tym zapaleniem ucha.M dośc często łapał i mówi,że nawet pamięta ten ból ucha :sorry:

reklama
Anineczko, ponad miesiac chorowania, to juz dorosły miałby dosc a co dopiero 4latek
ja dla moich kupiłam banki,ale Eryk srednio do stawiania, a Emma zbyt ruchliwa, co do kaszlu to nie przez pył, juz ja mamuska znam dobrze mojego szkraba i wiem ze to jakies przeziebienie go bierze, znow bede musiała namawiac do picia "miksturek" i syropkow

Hej Moniadan - masz racje, miesiac to bardzo dlugo. Antos az sie trzesie z tesknoty jak przejezdzamy niedaleko przedszkola czy jego sali treningowej. Troche sie obawiam, ze mogl w genach odziedziczyc problemy z uszami. Ja bardzo czesto w jego wieku mialem zapalenie uszu. Juz tez nie bardzo wiem co robic bo Antos jak nie choruje to dlugo, ale jak juz zacznie to tez chorobsko go nie oszczedza:-(

Ostatnia edycja:
anineczko- ja mojej Natalce podaje TRAN MOLLERS, kupilam go w PL bo tutaj nie mieli niczego dla mniejszych dzieci.Tak wiec niestety nie moge Ci nic polecic z tutejszych aptek.

mollers_cytrynowy.jpg

Witam:-)
Anineczko, antosiatato współczuję Wam tego chorowania, Boszzz ile mały musi znieść
Moniadan niech Eryczkowi nic się nie przyplącze:-)

Piękna pogoda od samego rana:-). Anusia się bawi misiem. Nie chciała już spać po mleku i sobie leży w naszym łóżku. Już śpiworek nie pomaga, bo się denerwuje i muszę jej w nocy ściągać, skutkiem czego śpi z gołymi nogami i podwinietymi nogawkami od piżamki:sorry:. Poza tym zaczyna wędrować po łóżeczku, chyba czas pomyśleć o obniżeniu materaca. Aaa i mała chyba zaczyna robić papa rączką:-D, pewnie bardziej nieświadomie, ale coś jej tam wychodzi:-D

reklama
asiu przecież Ania to juz kawał baby!!:))) mój Szym śpi w śpiochach:D:D bo ineczej tez pewnie budziłby sie z gołymi nóżkami:p

Do góry