Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co prawda Daniel się przebudzał już 3 razy,ale rano pospał-ja wychodziłam to spał i właściwie obudził się jakieś 10 minut temu(życie jest takie piękne
:-))

lubiczanko to nie było napisane w takim sensie no!! tylko ze ma już prawie 7 miesięcy i już jest bardzo ruchliwa w tym wieku
co do kompa,mówiłam zeby nic na c nie zapisywac![]()
A co do Cudo-to prawda,ona jeszcze nie jest pediatra i szczerze-ja tam nie narzekam,ale chyba dlatego,ze jeszcze z niczym powaznym sie do Niej nie zwracalam(obym nie musiala..)
)coby mamy nie mialy wyrzutow sumienia,ze daja dzieciom slodycze...Zdrowych slodyczy NIE MA
Moze lepiej kup mu ten tran wplynie..Moim zdaniem
Prawda jest ze malo kto szanowal prezydenta za zycia..ale nie wypada sie teraz targowac,to tez fakt..
Zawsze jej w lozeczku wlaczalam karuzele z odglosami przyrody,bo te melodyjki srednio do mnie przemawialy,a od jakiegos tygodnia Wikta sama sobie przelacza na Mozarta itp.
Noga,ręką,zalezy jak siegnie
Poza tym od kilku dni fajnie 'plywa' jak sie ja na brzucholu polozy-nogi i rece w gorze i wymachy. Wczoraj przesunela sie do tylu w trakcie tych akrobacji.Juz wiem,dzieki temu,jakim sposobem dzieci zaczynaja raczkowac do tylu

;-)
lecę to do później paaaaaaaa:-):-)