reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:)
Choć od przekleństw mogłabym zacząć-nadrabiam Was z wczoraj najzwyczajniej w świecie i mi się komp zawiesił-nawet nie mogłam wyłączyć...Cholerstwo:crazy:
A dziś-znowu sobie do przed ósmą pospałam:-DCo prawda Daniel się przebudzał już 3 razy,ale rano pospał-ja wychodziłam to spał i właściwie obudził się jakieś 10 minut temu(życie jest takie piękne:tak::-))
Anineczko-no dobra,już mi się tam nie wygłupiać i zdrowiejcie wreszcie(tutaj w super value widziałam takie misie-żelki dla dzieci);-)
Marta-nie grzesz mówiąc,że Ania to kawał baby,bo to kruszynka:-)
Antosiatato-przypomniałeś sobie o nas;-):-D:-D
Uciekam,bo J w pracy:-(i ktoś musi ogarnąć to całe zamieszanie:happy:

lubiczanko to nie było napisane w takim sensie no!! tylko ze ma już prawie 7 miesięcy i już jest bardzo ruchliwa w tym wieku:p
co do kompa,mówiłam zeby nic na c nie zapisywac:)

lubiczanko to nie było napisane w takim sensie no!! tylko ze ma już prawie 7 miesięcy i już jest bardzo ruchliwa w tym wieku:p
co do kompa,mówiłam zeby nic na c nie zapisywac:)

To prawda, nie umie spokojnie siedzieć, tylko jak w wózku jedzie to jest cichutka:-)
M też zawsze mówił, żeby na C był tylko system:-)

D.dobry!
Ela-w sumie lepiej dmuchac na zimne,ale nie martw sie juz tyle-maly tez czuje Twoje nastroje:tak:A co do Cudo-to prawda,ona jeszcze nie jest pediatra i szczerze-ja tam nie narzekam,ale chyba dlatego,ze jeszcze z niczym powaznym sie do Niej nie zwracalam(obym nie musiala..)
Marta-poszukuja pracownikow do Dell'a i HP,Ty z Twoimi umiejetnosciami nadajesz sie jak nikt;-):tak:
anineczko
-zdrowka Wam jak zawsze!powiem szczerze ze ja tam nie wierze w zelki,czy cukierki z witaminami,tranem itp. Jak dla mnie to chlyt martetindowy;-)(moj ulubiony skecz Ani Mru Mru-chinczyk:-D)coby mamy nie mialy wyrzutow sumienia,ze daja dzieciom slodycze...Zdrowych slodyczy NIE MA:no:Moze lepiej kup mu ten tran wplynie..Moim zdaniem
antosiatato - ja staram sie nie zabierac glosu w temacie katastrofy,choc czasem mi ciezko milczec.Powiem tylko ze sie z Toba zgadzam :tak:Prawda jest ze malo kto szanowal prezydenta za zycia..ale nie wypada sie teraz targowac,to tez fakt..

Ja to mam ubaw z mojej Wikty:-DZawsze jej w lozeczku wlaczalam karuzele z odglosami przyrody,bo te melodyjki srednio do mnie przemawialy,a od jakiegos tygodnia Wikta sama sobie przelacza na Mozarta itp.:-DNoga,ręką,zalezy jak siegnie:-DPoza tym od kilku dni fajnie 'plywa' jak sie ja na brzucholu polozy-nogi i rece w gorze i wymachy. Wczoraj przesunela sie do tylu w trakcie tych akrobacji.Juz wiem,dzieki temu,jakim sposobem dzieci zaczynaja raczkowac do tylu:-D
:-:)-(qrcze przez te pozamykane lotniska pewnie nasze czesci do auta za szybko nie dotra :-:)-(Wole na wet o tym nie myslec:no::wściekła/y:

milego dnia! ide ogarnac smierdzaca renówkę bo nie da sie juz w niej wytrzymac,a jezdzic trzeba:eek:;-)

witam sie z rana,
my troche noc nie przespana, następny ząb wychodzi, teraz Asia drzemie, wiec wpadłam na chwile,zaraz sniadanie i wybywamy z domu, szkoda siedziec przy takiej pogodzie.
Zdrowka dla dzieciaczkow,

reklama
madbebe zeby ta praca była w Cashel to bym sie zgłosiła:D:D:D
lubiczanka czemu wczoraj nic nie mowiłas to bym zajrzała a teraz musisz do poniedziałku czekac:p

sukces godzina 10 a ja mam chatke wysprzątaną:D:D:D

Do góry