reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja tylko odnośnie dr Moniki Cudo.
Rozmawiałam z nią i sama mi powiedziała, że jest tylko lekarzem rodzinnym i dopiero teraz robi specjalizację i wybrała pediatrię. Uczy się dopiero na egzaminy, które miała mieć jakoś teraz.
Więc nie jest "jeszcze" żadnym PEDIATRĄ.
Nawet jak zda te egzaminy, to "kiepskie" ma doświadczenie, więc "narazie" leczyć swojego dziecka u niej nie będę.
Pozdrawiam.

Ciao dziewczynki!!

Kurde.jak jestem w tej pOlandii to sie czuje taka oddalona od Was...:-( Stesknilam sie juz!!! A tu niewiadomo czy polece. Lot mam w poniedzialek po 18 jakos. Narazie do 13 sa odwolane ale ja dziekuje leciec tylko kilka godzin po tym jak chmura ma sie przesunac...juz mnie telepie ze stresu na sama mysl!

Zal mi d...sciska jak popatrze na ta pogode w Irl terazs...u nas nie najgorzej ale wieje...dzis spacerowalam z Alencjuszem 4 godziny! Nie wiem jak on to wytrzymal. Acha! Wlasnie! Chciclam sie pochwalic,ze dzis Alex pierwszy raz stana sam na nogach. Oparl sie o krzeslo i podniosl sie na nogi SAM!:-) Rowno w dzien skonczenia 10 miesiecy zywota!:-) Takze dumna jestem :)

A wogole to chyba troche przytylam....wciaz sie obrzeram....szczegolnie drozdzowkami- bo te w POlandii sa niezastapione!:-):-):-)

Ja juz chce do domu......:-( No i za A mi teskno.....:-( I podobno moj ogrodek sie juz zazielenil!! Ale najbrzdiej sie nie moge doczekac spotkania z Wami! jak tylko przylece spotkanie murowane!!! A do maja tez niedaleko...czytalam artykul..nononon....ktos ma widze wtyki w gazecie..hehe...Lubiczanka? No i WOW- niewiedzialam,ze masz 9 rodzenstwa!!!:szok:Zazdroszcze...fanastycznie jest miec taka duza rodzine!!:-):tak:
No dobra- zaznaczylam swoja obecnosc, przypomnialam sie...a teraz ide na wino:-D:-DTrzymajcie sie lachonki!! :-) I przytrzymajcie dla mnie troche slonca!!!!

hejka
melduje sie ze po woskowaniu cala jestem
nogi luz ..przezylam i pachy tez... chwila strachu i po bolu.haha ale za to sa golusienkie na kilka tygodni ..:)

ide dzisiaj z moim P na drinaska..a ciocia Kamcia przychodzi posiedziec mi z dzieciakami

Ewunia juz spi wiec spokoj
a Albert dostal dzisiaj akwarium i rybki jest przeszczesliwy

Wlasnie sie wykapalam i zasiadlam przed kompa. Monia,Agusiek dzieki za przemily czas z Wami i Waszymi rodzinami :-) Objadlam sie,opilam sie i nie mam sil sie ruszyc! Zakwasy mam totalne, ale wyjdzie mi to tylko na dobre :-) A tu M jeszcze pizze zamowil i wiecej piwa eh no ale coz-SOBOTA :-)

Misia wracaj juz wracaj predko :-) Wlasnie myslalam dzis o Tobie, czy czasem Tobie nie przesuna lotu!I nie dziwie Ci sie,ze sie denerwujesz.Leciec pare h pozniej po przesunieciu tej chmury to stres. Ale wiesz- sa ludzie, co sie znaja na tym i nie puszcza samolotow dopoki nie bedzie bezpiecznie. Zycze Ci,zebys wyleciala i szczesliwie doleciala do domku. Pogode mamy super,ale ponocz od wtorku ma byc ciut chlodniej.A spotkanko na bank musi byc!!!

didi ale Ci fajnie.A macie jakas okazje?

A to co-ja się spodziewałam niewiadomo ilu stron a tu zaledwie kilka postów do nadrobienia:)
Misia-faktycznie pogodę mamy super-niestety od poniedziałku zmaiana:(((Mam nadzieję,że nie masz nic przeciwko foci w artykUle?Z reszta ładnie wyszłaś,więc nie sądzę:)))A no właśnie mam,z tymże 8ro rodzeństwa-ja jestem 9ta:)))Bardzo fajnie jest w takiej rodzince-i właściwie tylko tego mi z Polski brakuje(a teraz kiedy prawie wszyscy z rodzinkami,to "byle"urodzinki w komplecie i już ponad 40ści osób:)))
Ewelcia-dzięki za życzenia,ale nad morze nie dotarliśmy...Dosłownie w połowie drogi coś nam zaśmierdziało-i okazało się,że chyba tarcza tylna jest zle założona i grozi to przegrzaniem i wybuchem opony,więc zrobiliśmy w tył-zwrot...Na pocieszenie zahaczyliśmy o Tesco i jestem szczuplejsza o 100eurosków(plus 50 na paliwko:(()...Może jutro sobie odbijemy:)
Lecę,bo J się już krzywo patrzy,a zaraz pewnie zacznie i komentować:)Buziaki i do jutra(mam nadzieję:)

Pauletta wszystkiego naj dla Zuzanki z okazji jej miesięcznicy:-):-):-)
WOW Dziękuję :tak::-)

A ja dzisiaj spędziłam cudowny dzień :tak: najpierw u Andziuliny większość dnia i wspólnie na placu zabaw :-) dziękuje kochana:tak: później odstwiłam Wiktorka do domu bo zasnął w samochodzie to P go przejął i pojechałam do frog na pogaduchy ;-) a teraz mała wykąpana ale nie chce spać no cóż cały dzień przespała na dworku a i chyba ma uczulenie na słońce tak ją wysypało po wczorajszym spacerze i po dzisiejszym że szok :szok: no cóż jak do pon. nie zejdzie to się do lekarza przejade :sorry:

Witam sie jestem u Didi robie jako niania:)
Po pracy spedziłam troche czasu z rodzinka.
Mam rowerek dla Oliviera!!!!:))) zadzwonilam po kolezankach i pytam czy nie maja na sprzedaz, a jedna znich mówi że wlasnie kupila synkowi wiekszy wiec ten chce oddac i jak sie ucieszylam jest troche odrapany i potrzebuje odswiezenia ale wazne ze jezdzi i Olivier jest happy:) I ja tez bo kupuje rolki i bede z nim smigac:))) No i zaoszczedzilam kilkadziesiat euro:)

Misia wracaj do nas i bezpiecznego lou!!!:)

Widze laski sie dzis spotkaly:) fajnie że Wam sie udał dzionek:)

Buziaki

Niania, ty dzieci pilnuj a nie na necie siedzisz :-p
Misia, my tez tesknimy, a moj Eryk to juz chyba najbardziej :-D gratulacje dla Ala ze samodzielne wstanie

Pauletta, to fajnie ze dzien sie udał
Ja juz uciekam, musze Eryk apolozyc do lozka, ale oglada jeszcze Geo Wild o żabach
Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry