reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Larcia co nie jest takie proste hihi ale z czasem załapie i bedzie śmigal i z obitymi kolanami wracał:)
Wziełam sobie kompa do Didi dała mi dostep do Wifi i siedze z Albertem on ogl spider mana hihi i gada non stop:)

reklama
kamcia ale super sprawa tak, bo Ty pilnujesz, ale za to nastepnym razem didi moze Ci zostac z Olivierkiem, a ty ze swoim wypuscic sie na balety. Ja tez bylabym happy,gdybym mogla sie z kims tak wymieniac :-) Ale ostatnio zrobilam sie jak cieple kluchy, najlepiej wieczorem to w domu siedziec. Czuje sie czesto jakbym miala 60lat!
I mam nadzieje tez,ze moja zalapie z tymi pedalami.Ale dzis to sie nawsciekala i nawkurzala,ze jej nie wychodzi.

Wszystko, co dzis schudlam,to nadrobilam podwojnie!Najpierw ten grill,piwko, teraz ciastko z kremem,3 mega kawalki pizzy,2 batoniki,2 szklanki coli,a teraz pije kolejne piwko.

Misia gratulacje dla synka:-) I trzymam kciuki za lot!

Kamcia to może i do mnie wpadniesz Emilki popilnować?Ona bardzo grzeczna jest;-):-DPoszłabym z chęcią z m do pubu.. Nie byliśmy yyy ponad 2 lata:baffled:..
Larcia ja też tak się czuje... I do tego czasem nawet biorę szydełko i szydełkuję:tak:Mój m kiedyś mi podpowiedział że jak te babcie sobie tak dziergają to i zdrowaśki odmawiają a ja nie.. :-D

A my kupiliśmy małej rowerek i stoi już prawie 2 miesiące nie używany:sorry: Jakoś jej nie idzie.. Usiądzie na chwilkę i zaraz schodzi..
Idę znaleźć jakieś środki na gardło bo dalej drapie...

A oto oczekiwane zdjecia z grilla sorry że tak póżno ale nie zbyt czesto siedzie na kompia w taka łądna pogode:)
Didi rządziła przy grillu z suszarka hihi, dzieci urzędowały jak nic, my sobie pogadalysmy ogólnie udana zabawa:)

Załączniki

• DSCN0883.jpg
    DSCN0883.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCN0849.jpg
    DSCN0849.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCN0853.jpg
    DSCN0853.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCN0841.jpg
    DSCN0841.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCN0863.jpg
    DSCN0863.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN0871.jpg
    DSCN0871.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCN0846.jpg
    DSCN0846.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 54
lubiczanko szkoda ze wypad sie nie udal...moze nastepnym razem?
my nadal bez auta:-( a ja juz myslalam ze gosc zadzowni dzis ze jest gotowy a tu lipa...zyje nadzieja ze moze jutro do poludnia sie uda odebrac i wybedziemy gdzies...moj m mowi ze raczej wieczorem bedzie ready:-(.
kamcia jak ty w nianke sie bawisz to moze ci szymka podrzuce/..??nie wiem ile bys z nim wytrzymala....ja po dzisiejszym dniu wymiekam...

Fotki super...a chlopaki chyba licza ze ktoras ich poderwie:-D:-D

Ciąg dalszy fotek cos mi net zamulał u didi hihi ale juz jestem w domku w ciepłym łóżeczku:)
Ja z checia moge robic za nanie takze śmiało walcie drzwiami i oknami hihihi bo spróchniejecie od siedzenia w domu cos sie od zycia nalezy w koncu:) Larcia jak bedziesz mnie potrzebowac dzwon!!!:)))
Dobra zmykam spac jutro na 6 rano wiec....

Załączniki

• DSCN0867.jpg
    DSCN0867.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCN0860.jpg
    DSCN0860.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN0879.jpg
    DSCN0879.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN0866.jpg
    DSCN0866.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 61
Kamcia fotki super to ja poproszę jeszcze komplet na maila pauletta82@gmail.com :tak:
maleństwo moje śpi:tak: wieczorem musiałam ją nakarmić w łóżku bo na rękach nie była zadowolona bo jej za gorąco było cała się pociła to zaniosłam ją do sypialni bo tam chłodno i nakarmiłam na łóżku raz dwa i spała :-) ja przysnęłam z nią ale obudził mnie P jak musztrował Wiktora w łazience :eek: no czasem mnie rozbraja ten mój men normalnie czasem sie czuję jak w wojsku WSTAŃ! OBRÓĆ SIĘ! SIADAJ! brakuje tylko padnij i powstań w prawo zwrot na przód marsz!:baffled: zrypałam go i trzasnął focha:confused2: no cóż....:sorry:
gapa ze mnie MISIA gratki dla Ala :tak: wracaj do nas szybko i bezpiecznie:-)
a teraz żegnam się z Wami kobietki moje buziaki i spokojnej nocy all :tak:

foty sa swietne..chcialam napisac ze w 1 rzucie zdjec na 4 fotce jest 3 muszkieterow ale zauwazylam ze Wiktor to nawet Krol dzungli haha... no i 2 gole dupcie male..haha bo Oliwier chcial siku i mial isc w krzaki ..no to poszedl w kwiatki sikac...

a moja Ewunia w chodziku z wielka sliwa na czole... myszka moja';;

ale super bylo spotkanko

dobranoc laski..
zmykam tez ale najpierw pociagne nozki mojego P bo chrapac mi tu zaczal

reklama
Witam z ranka :-)

Piękne z Was kobietki i śliczne dzieciaczki.:tak:Zazdroszczę Wam takich spotkanek :sorry2: Ja tu nie mam z kim:baffled:...

M odprawiony.. Jak dobrze że to ostatni dzień już ta pojechał..
Miłej niedzielki życzę;-)

kurcze specjalnie rano wstalam zeby plony zebrac a tu serwis niedostepny...

Ostatnia edycja:
Do góry