reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejooo:-) pogoda bee ale i tak mała śpi na balkonie :tak:ostatnio mi mama powiedziała że ze mną to samo robiła w wózek i na balkon i miała co najmniej dwie godz. spokoju :-)
ja dzisiaj wyspana wstałyśmy z Zuzą o 11 i jest mi błogo bo mi się papa nie drze :sorry2::-D
no obiadek się robi mężuś kroi marcheweczkę do obiadu a mi jakoś humorek dopisuje :-) Przesyłam wszystkim moje pozytywne fluidy :-D:-D:-D( lubiczanka w szczególności Tobie bo ty dzisiaj nie humorzasta;-)) zmykam posprzątać :tak:

reklama
Witam,

kamcia-super fotki! Widac, ze gril sie udal.

tichonek, dyta, karola- jak tam wasze glowy po wczorajszym?

anineczka- co tam u Was? Jak sie Antos czuje?

mamoAdy- jak samopoczucie przed jutrzejsza wyprawa do stolicy?

Milej niedzielki.

Spadamy na zakupy!

andzulina bidulko ty!Wspolczuje Ci!Okropne jest czekac na ukochana osobe,tak sie rozczarowac i dalej nie wiadomo kiedy doleci :-( CO do autokarow to ja nie mam pojecia. Ale podejrzewam,ze cokolwiek jest,to napewno pozajmowane juz miejsca.Teraz wszyscy sie rzucili na autokar,bo musza wrocic do pracy itp. Wlasnie wyczytalam,ze zamkniete do 14 w poniedzialek lotnisko. I mam przeczucie,ze moze sie to przedluzyc.Przeciez ten wulkan ciagle bucha, a wylaczyc sie go nie da...To wlasnie pokazuje,ze czlowiek nie rzadzi swiatem,nie ma zadnej mocy wobec natury.Jak bedziesz miala ochote spotkac sie przy kawce i sie wygadac,to wpadaj do mnie jutro!

Witajcie, dziewczyny. Czy mogę do was dołączyć? :-) Mieszkam w Dublinie, mam prawie dwuletnią córeczkę, Kalinkę, a za miesiąc mam termin porodu synka. Pisałam wcześniej na wątku irlandkzim e-mama, ale niestety, jakoś upadł.
Jeszcze nie dokryłam jak tu się dołącza suwaczek, może mi ktoś podpowiedzieć?

Witam ja juz po pracy:)
Witamy nowa mamuske:)
Pojechałam sobie kupic rolki i jestem happy, zaraz biore Oliviera i jego rowerek i rolki i bedziemy smigac z Didi:)
Miłęgo dnia
Pewnie oglądacie pogrzeb??

Witajcie, dziewczyny. Czy mogę do was dołączyć? :-) Mieszkam w Dublinie, mam prawie dwuletnią córeczkę, Kalinkę, a za miesiąc mam termin porodu synka. Pisałam wcześniej na wątku irlandkzim e-mama, ale niestety, jakoś upadł.
Jeszcze nie dokryłam jak tu się dołącza suwaczek, może mi ktoś podpowiedzieć?
hej :-) pewnie że możesz dołączyć :tak: co do suwaczka to wejdź w ustawienia u góry po prawej później w edytuj sygnaturę wklejasz kod i gotowe ;-)

Kamcia ja nie ogladam :no: zbyt dobry humor mam aby go sobie psuć:zawstydzona/y: właśnie ostrzygłam mojego Rumcajsa no teraz wyglada jak ludź kto wie może się nawet poprztykamy dziś :-D trzymajcie kciuki :-D:-D:-D:-D

Witam drogie mamusie!
Ja ostatnio weny cos do pisania nie miałam tylko tak Was sobie podczytywałam.
Dominiś ma juz ósmego ząbka,ale strasznie marudny jest cały czas...
Właśnie mój S wziął go na spacer,bo już się z nim nie dało wytrzymać w domu:sorry2:

Witam,

kamcia-super fotki! Widac, ze gril sie udal.

tichonek, dyta, karola- jak tam wasze glowy po wczorajszym?

anineczka- co tam u Was? Jak sie Antos czuje?

mamoAdy- jak samopoczucie przed jutrzejsza wyprawa do stolicy?

Milej niedzielki.

Spadamy na zakupy!

A głowy w porządku :-D:-D
Muszę powiedzieć,że u Tichonka P na imprezce było bardzo miło:tak:
Takie pyszności naszykowała,że mój S cały czas zachwalał i przepisy na wszystko kazał mi brać.Nie ma co ,ale gospodyni z niej jest na medal:tak:

A Renni to może w tym tygodniu gdzieś na kaweczkę sie spotkamy? Dziewczyny mówiły coś o czwartku.A ty Asieńko kiedy do Swords się wybierasz? Dajcie znać jak macie ochote to sie dogadamy.Tylko jutro np mi nie pasuje,bo drugą rocznicę będę z moim mężusiem świętować:-)

Anetti2
witam na forum!

Oglądam ostatnie pożegnanie.....Ech,aż mi się na płacz zbiera....

Hejo
My dzis pojechalismy na pet farm, Eryk zachwycony, karmił zwierzątka z ręki :-)
Emcia grzeczna była, miała tylko jedna drzemke pól godz. w aucie i ma tyle energii, teraz bawia sie z Erykiem,ale za pól godziny idzie juz kąpu i lulu
o kurcze własnie mi zwaliła kwiatek z parapetu, taka rozrabiara sie zrobiła ze szok

Misia a co z wami, jedziesz jutro na lotnisko w ogole?? Kurcze ale sie porobiło
Andzilina moze niech M sie z kims zgada i autem wroci, współczuje
Pewnei miejsca na promie tez zajete :-(

reklama
Moniadan ja musiałam pozdejmować wszystkie kwiaty co nisko były..;-)
Anetti2 witaj:-)
Pauletta a prztykaj prztykaj;-)
Miłego wieczorku..

Do góry