reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Ja ostatnio taka zalatana,ze czasu nie miałam zajrzeć:zawstydzona/y:,ale impra odbębniona,wiec mogę wyluzować:-D
...A głowy w porządku :-D:-D
Muszę powiedzieć,że u Tichonka P na imprezce było bardzo miło:tak:
Takie pyszności naszykowała,że mój S cały czas zachwalał i przepisy na wszystko kazał mi brać.Nie ma co ,ale gospodyni z niej jest na medal:tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Dyta,przeeeestań już!Zawstydzasz mnie:zawstydzona/y:
I to na tyle,zmęczona jestem,nie pospałam dziś:baffled:Siedzieliśmy do 4 nad ranem,a młody po 8 wstał:dry:Oczy mnie pieką,jakby garścią piachu mnie ktoś uraczył:baffled:
Pogrzeb prezydenta obejrzałam i się jeszcze zryczałam,tak wiec oczy mają dziś masakrę:eek:

reklama
anetti 2- ja tez z Dublina z gdzie miszkasz chodzi mi na ktorym D?
Ja dzis mily dzien spedzilam, najpierw w odwiedzinach u kumpeli miesieczna Amelke zobaczyc, a potem do jednej z mamusiek z BB na kawke-super popoludnie- dzieki Ewcia, Asia zaczepiala Maciusia pokazywala mu noge On oczywiscie reagowal- lapal ja za stope i ciagnal, smiesznie razem wygladali,

Hej Dziewczynki
Ja praktycznie od wczoraj lekko nie w temacie:sorry2:
Oczywiscie czytam Was caly czas ale nie pamietam juz, ktora co pisala.
Jutro z rana wyruszamy na podboj Ikei i na mini-spotkanko forumowe...:-)
Teraz uciekam, bo jednym okiem ogladam "Katyn".
Jutro wieczorkiem cos wiecej postaram sie napisac.
To papa

U nas jakos leniwo.Bylismy na pokazie starych samochodow a po powrocie slodkie lenistwo.
Nic sie nie zdarzylo
co do samolotow to tragedia.Co prawda moja mama ma przyleciec 10 czerwca ale ja mam cykora bo kto wie co bedzie dalej i natura to natura.Ale nie wyobrazam sobie zeby mama mmiala nie przyleciec.

A ja sie znowu objadlam fuuuj Jak mam meza w domu,to caly dzien cos jem i jem,a potem konczy sie na tabletkach na zoladek :-)
Ogolnie to dzien byl taki sobie, pogoda chyba popsula mi troche humor :-( A w tutejszych wiadomosciach mowili,ze ostatnim razem jak ten wulkan byl czynny...to byl czynny przez....uwaga....2 lata!!!2 lata buchal popiolem.Wiec nie wiem szczerze co to bedzie. Chyba swiat Nam sie wali!!!!

Monia jak bedziesz w tygodniu wieczorkiem jechala do pl sklepu foodlandu czy papu,to please wez mnie ze soba! Auto oddamy do naprawy w tym tyg, ale i tak zajmie to pewnie ok tygodnia. A musze pare rzeczy kupic w pl sklepie. Obiecuje,ze juz nie zajmie mi to 2.5h hihi ilez mozna siedziec w malym sklepie nie martw sie :-)

Witam
w koncu mam chwilke żeby odpoczac byłam u Didi i jezdziłysmy na rolkach hihi nie było żle a dzieci jezdzily na rowerkach, Olivier nauczył sie pedałowac:)
Teraz wykapany spi a ja z kompem w łozku ogl tv hihi
a oto dowód jak Olivier jezdził dzis:)
Dobranoc

Załączniki

• DSCN0929.jpg
    DSCN0929.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCN0932.jpg
    DSCN0932.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 50
Didi next time, ubierz grube majty, a nie jakies tam stringi :-D

Larcia, jesli obiecujesz ze nie 2.5h to spoko, bede jechac we wtorek i nie strasz tym wulkanem, 2 lata??? :szok::szok::szok:
własnie sobie wyobraziłam, jak Misia wraca z dwuletnim Alexem, no nieee, tak nie moze byc :no: to taki zarcik, Misia, nie martw sie

reklama
witam:-)

tichonek uważaj!!! wyspałam sie:tak::-)mały wstał 2 razy a rano K go wziął, mam świetny humor,który Oliwka usilnie próbuje mi popsuc ale za 1,5 godzinki do szkoły:-)

Szymek szaleje od 2 dni,nie usiedzi spokojnie:szok:juz sobie go wyobrażam jak zacznie raczkowac:sorry2:będzie bieda:baffled:ale najważniejsze ze ciągle sie hiha:-Dwczoraj nie dał spokoju dla wuja:-Dco ten sie spojrzał to Szym sie w głos śmiał:laugh2:

miłego dnia:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry