reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello!:-)
tichonek uważaj!!! wyspałam sie:tak::-)mały wstał 2 razy a rano K go wziął, mam świetny humor,który Oliwka usilnie próbuje mi popsuc ale za 1,5 godzinki do szkoły:-)
:szok::-);-):-D:-DNo to suuper!Oby tak częściej,dłuuuużej i w ogóle najlepiej zawsze!:tak:Kawkę popijam i dojadam końcówkę torta:-pa opona rośnie:zawstydzona/y:
U nas dziś ciemno tak jakoś i to bynajmniej nie przez pył wulkaniczny tylko najzwyczajniej chmurzyska się naszły:baffled:Ale,bez jaj,ten wulkan to masakra jakaś,nic planować nie można bo nie wiadomo czy się poleci:baffled:Na szczęście my do Polski się wybieramy dopiero w grudniu,ale skoro mówią,że i 2 lata może sobie taki wulkan pykać to ja pierdziu:szok:
CrazyGirl,ja jechałam do Irlandii z Polski autokarem sama,jeszcze bezdzietna byłam i nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na taką podróż z dzieckiem:no:35 godzin!:szok::szok::szok:Zresztą sama też już bym nie pojechała:no:
Ale najważniejsze,że trasa do Limerick nie spowita czarnymi chmurami:tak::-D

reklama
Dzień doberek:-)
Pogoda do d..., ale humorek nie najgorszy.
Kurcze:szok:, masakra z tym wulkanem:no:

Nie odzywałam się dwa dni, bo jakoś nie było kiedy. W sobotę M zabrał nas na zakupy, w niedzielę to jakoś nie siedzieliśmy na kompie. Pospałyśmy z Anią do 9.30, teraz małą szaleje z miśkami, a ja sobie czytam:-p.

Co do spotkanka w Swords- a kiedy Wam pasuje, mnie wszystko jedno, bo M mnie zabrał na zakupy:cool2:, ale do Was przyjadę, żeby się spotkać:-D:-). Nam z Anią pasuje każdy dzień. Dytka wszystkiego naj:-), dużo miłości

Andzulina-dobrze,że chociaż na bilet się załapał
Asieńko-nieobecność usprawiedliwiona;)
Tichonek-zarzuć mi tu kawałek torta;)))
CrazyGirl-nigdy w życiu nie jedz z maluszkiem autokarem:/Już samochodem lepiej-przynajmniej robisz przerwę kiedy chcesz:)

witam
ale mnie glowa napiernicza dzisiaj
wlasnei wrocilam do domu z malych zakupkow bo P duzo kasy nie zostawilmi ..wrrr

Kamcia chyba nie podjade do ciebie chyab ze pod wieczor bo mam dzisiaj malego do pilnowania po 15

laski z tymi lotami to spokojnie wczraj czytalam ze najdluzej bedzie zamknieta przestrzen powietrzna nad Europa polnocna a Polska jest w srodkowej wiec spoko luzik juz powoli otwieraja niektore loty a dzisiaj zu beda funkcjonowaly lotniska w Pl chyba 6 bedzie ich wiec spokojnie bedzie dobrze..

jeeeny moja glowa ide po tablety

didi-:no:ja ogladam non stop i mowia ze tylko tranzytowe na malych wysokosciach moga latac i to decyzja pilota..
edit:teraz mowia ze ponad tym normalnym pulapem,czyli ponad 6800m

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry