Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Hello!:-)
:-);-)
No to suuper!Oby tak częściej,dłuuuużej i w ogóle najlepiej zawsze!
Kawkę popijam i dojadam końcówkę torta
a opona rośnie
U nas dziś ciemno tak jakoś i to bynajmniej nie przez pył wulkaniczny tylko najzwyczajniej chmurzyska się naszły
Ale,bez jaj,ten wulkan to masakra jakaś,nic planować nie można bo nie wiadomo czy się poleci
Na szczęście my do Polski się wybieramy dopiero w grudniu,ale skoro mówią,że i 2 lata może sobie taki wulkan pykać to ja pierdziu
CrazyGirl,ja jechałam do Irlandii z Polski autokarem sama,jeszcze bezdzietna byłam i nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na taką podróż z dzieckiem
35 godzin!

Zresztą sama też już bym nie pojechała
Ale najważniejsze,że trasa do Limerick nie spowita czarnymi chmurami

tichonek uważaj!!! wyspałam sie:-)mały wstał 2 razy a rano K go wziął, mam świetny humor,który Oliwka usilnie próbuje mi popsuc ale za 1,5 godzinki do szkoły:-)
:-);-)
No to suuper!Oby tak częściej,dłuuuużej i w ogóle najlepiej zawsze!
Kawkę popijam i dojadam końcówkę torta
a opona rośnie
U nas dziś ciemno tak jakoś i to bynajmniej nie przez pył wulkaniczny tylko najzwyczajniej chmurzyska się naszły
Ale,bez jaj,ten wulkan to masakra jakaś,nic planować nie można bo nie wiadomo czy się poleci
Na szczęście my do Polski się wybieramy dopiero w grudniu,ale skoro mówią,że i 2 lata może sobie taki wulkan pykać to ja pierdziu
CrazyGirl,ja jechałam do Irlandii z Polski autokarem sama,jeszcze bezdzietna byłam i nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na taką podróż z dzieckiem
35 godzin!

Zresztą sama też już bym nie pojechała
Ale najważniejsze,że trasa do Limerick nie spowita czarnymi chmurami

, ale do Was przyjadę, żeby się spotkać