reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Monia chce zobaczyc posciel.Mialam zamowic na ebayu,ale troche mi przeszkadza to ze cienka kolderke i boki musze zaplacic kolo 60 euro.A tam maja komlety typowo polkie podusie,kolderki,poszewki,boki.Chce poprostu zobaczyc.Wiesz szukam oszczednossc iwszedzie hehe bo nie lada sztuka kupic,ale kupowac podwojnie za dobra cene i praktyczne to juz trzeba sie naszukac ..

lubiczanko, no tak mi sie napisało
Na 15 do lekarza z dziecmi, Emcia po drzemce jeszcze gorzej niz przed :-(:-(:-(:-(
Eryk własnie wysypal popiól z kominka, jaki on sie zrobił niegrzeczny ostatnio :angry:

moniadan wspolczuje.Jak nie jedna choroba to zaraz kolejna. Biedne dzieciaczki. Jesli jakos bede mogla Ci pomoc,to daj znac.A do pl sklepu jesli bedziesz jechala jutro czy poprostu w tygodniu,to bede wdzieczna,jesli wezmiesz mnie ze soba.Dlugo nie bede hehe,obiecuje :-) Mam liste,co potrzebuje :-) Auto M dzis zawiezie do naprawy,ale nie wiadomo ile to zajmie. Biletow do Pl jeszcze nie mam,bo czekam czy M bedzie mogl pojechac z Nami czy nie. Kupie je pewnie z dnia na dzien :-)

Wlasnie w tutejszych wiadomosciach mowili,ze byc moze od jutra zaczna jednak otwierac lotniska na wyspach. Samoloty przeszly probne loty przez ta chmure,bez zaklocen. Ale to wlasnie oznacza lot przez to dziadostwo. Ja dziekuje....jak do maja bedzie bez zmian,to chyba pojade autem!Chyba bym sie ***** gdybym miala leciec przez ta chmure.
A misia pewnie nie wyleciala.

Witam laski
Piekna pogoda dzisiaj była u mnie Didi z dziećmi pojjechałismy BMW Oliviera na spacer i dzieci walczyly o niego ale było fajnie.
Zaraz obiad bede jesc i jade do 3razyM na kawke.
Załączam kilka fotek ze spacerku:)
Miłęgo dnia mmmm juz czuje kurczaka z kuchni:)

Załączniki

• DSCN0945.jpg
    DSCN0945.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN0939.jpg
    DSCN0939.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN0937.jpg
    DSCN0937.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
kamcia-superowe foty.Auto na wysoki polysk;-):-)
moniadan-zdrowka pociechom!
a ja mam dylemat-chce dac malej kaszke ryzowa..generalnie przygotowuje sie ja na mleku,prawda?I nie wiem czy mam kupic modyfikowane i dosypac kaszki,czy co:baffled:bo na wodzie nie moge przeciez..:baffled:Nie chce sie doic,bo potem mam masakryczne przepelnienie i boli:szok:HELP:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry