reklama

Mamy z Irlandii!!

CrazyGirl-no właśnie wiem:(Jestem...nie wiem jak określić stan ,w którym jestem teraz,ale po raz kolejny to oglądam i już mnie oczy bolą od tego wpatrywania się i sama nie wiem co mam mysleć:(((

reklama
Po raz kolejny Tichonek mi pod i w oko chce zapodac:-D ale zeby w oko kielbasą:dry: ze w inne częsci to wiem,ale oko:confused: :-D:-D moze gdyby to sroda była to bez Niki bym sie znów wybrała:-p

lubiczanko widziałam to naganie w necie,ale bez tych opisów i stop klatki...i jeszcze nie mam zdania- bo chyba odsuwam od siebie to co niewiarygodne az ....

aaa ta kiełbasa to z grilla- doczytałam:rofl2::-D

CrazyGirl,nie odnaleziono czy nie zidentyfikowano?
Bo mówią,że powinny być zidentyfikowane w ciągu kilu dni,więc chyba jakieś ciała(jeśli tak można powiedzieć,raczej szczątki)mają,tylko,że wizualnie nie da się ich rozpoznać tylko badania DNA mogą coś pomóc.Nie wiem,ciężko mi cokolwiek powiedzieć,ale jakoś w to nie wierzę:no:
Margaritta,a nie masz dostać kiełbasą w oko tylko w łeb:-D

Hejo wieczorkiem

Tak, teorie spiskowe zawsze sie znajdą ;-) nawet jesli widac tam jakies postacie, to moze to słuzby ratownicze, albo jacyś inni gapie, tyle osob sie tam kręciło, strzały mogły byc dla odstraszenia tych gapow, ale raczej były to jakies inne huki

Pomyslcie, tylko gdyby ktos chciał wymorodowac wszystkich z samolotu, czy dopuscili by to tego miejsca jakies gapiow..? ten kto kręcił filmik, tez by dostał kulke

Kurcze Emcia mi spi i płacze, lekarz przepisał antybiotyk oczywiscie, bo co oni innego potrafia :baffled: ale ja czekam jeszczze dwa dni i lecze po swojemu, jesli nie przejdzie to wtedy dam, dwa dni to nei duzo a moze sie uda bez

Eryk mnie dzis do nerwicy doprowadza, najpierw popiól z kominka a teraz wysypał herbatke granulowana :angry::angry::angry: niech on juz idzie spac!!!!

Ogladacie Na wspólnej?? ale sie zakochal nastolatek w nauczycielce ;-)
a czy ta Iza jest w ciązy, bo jakas taka gruba jest??

El@ wpadnij kiedys na spotkanie mamusiek, moze my rozwiejemy Twoje obawy, a powiedz ktos inny zauwazył jakies objawy, np jakies kolezanki albo inna rodzina, bo juz nie mówie o tej szwagierce

Witam
Ja juz w domku kolacje jemy i zaraz M jak miłość w koncu:)))
BMW śmiga jak tralalala wiesz dobra marka hihii
Miłego wieczora
Aha zapomnialam napisac jutro jest spotkanie dzieciaczków i mamus na Terrylandzie z tyłu tam nad veg market, jest duza sala dzieci sie wyszaleja. Od godz 10-12 za 3 euro w tym kawa ciastka itp...
Laski z Knocknacaryy sie rusza:)?

Ostatnia edycja:
ja nie mogę, poszłam na góre do łazienki, nalac wody do wanny, a tam pampers od Emmy na podłodze cały mokry i nie posikany tylko Eryk robił eksperyment i chciał zobaczyc ile wchłonie, to moje dziecko zaczyna mnie przerazac, trace kontrole :errr:
Jezu co to bedzie za kilka lat :baffled:

witam, my z Asia dzis po spotkaniu z mamami z BB- super kobitki i dzieciaczki tez,a przez weekend to jak zwykle mi brakuje czasu. My mamy leciec 29/04 do Wloch- oby do tego czasu sie juz wyjasnilo bo jak nie to bedzie trzeba przelozyc lot, ale najgorsze ze to komunia:wściekła/y:
Dyta- miłości, miłości.....
biola - zdrówka życzę
El@83- nie martw sie kobitko tak bardzo, myślę ze wszystko będzie dobrze, a Twoja szwagierka jak bedzie miala swoje to niech sie madrzy
Tichonek - impreza super a kawaleczek torcika mozna?
moniadan- zdrowka dla maluszkow, maly doswiadczalski Ci rosnie:-D
kamcia - BMW na takie auto kazda poleci:-D

reklama
Tichonek,Monidan-nie to,żebym wietrzyła spisek wszechczasów,ale(zawsze jest takowe)mam trzy podstawowe wątpliwości(niekoniecznie związane z tym filmikiem-choć dla zamknięcia ust wszystkim spekulantom,dla tzw świętego spokoju zleciłabym sprawdzenie oryginalności tego filmiku)
-oglądając uważnie wiadomości w sobotę 10go mówiło się o tym,że prawdopodobnie 3 osoby przeżyły-w ciężkim stanie,ale jednak-skąd się wzięły w ogóle te pogłoski
-wczoraj w wywiadzie z jakimś tam ekspertem usłyszałam,że ponoć ostatnie sekundy zapisów z czarnych skrzynek mają zostać nieujawnione,bo"zawierają zbyt osobiste treści"(że cooooo?-w takiej sytuacji chyba nie ma czegos takiego !!!!Nie wiem,kto ma w to uwierzyć)
-dlaczego do ciężkiej kur..cy na miejscu katastrofy jako pierwsze były służby specjalne i milicja-dlaczego nie było karetek???Przecież zawsze,ale to zawsze w najgorszych nawet katastrofach nie można stwierdzić,że wszyscy nie żyją-ambulans zawsze jest pierwszy-a tam ich nie było w ogóle(????)
A ponadto-Tichonek-co do Twojego pytanka o identyfikacje i zauważenie śladów po strzałach-oni nie mają określać(ustalać)przyczyn śmierci-bo to chyba(?)oczywiste,ale identyfikować zwłoki i na tym aspekcie raczej nikt się skupiać nie będzie.
Wiecie-nie zrozumcie mnie zle,ja nie szukam sensacji czy skandalu politycznego,ani tymbardziej spisku,ale to wzbudza we mnie wątpliwości:/
Wiesieńka-tortu nie ma-już się chciałam załapać jako pierwsza:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry