Tichonek,Monidan-nie to,żebym wietrzyła spisek wszechczasów,ale(zawsze jest takowe)mam trzy podstawowe wątpliwości(niekoniecznie związane z tym filmikiem-choć dla zamknięcia ust wszystkim spekulantom,dla tzw świętego spokoju zleciłabym sprawdzenie oryginalności tego filmiku)
-oglądając uważnie wiadomości w sobotę 10go mówiło się o tym,że prawdopodobnie 3 osoby przeżyły-w ciężkim stanie,ale jednak-skąd się wzięły w ogóle te pogłoski
-wczoraj w wywiadzie z jakimś tam ekspertem usłyszałam,że ponoć ostatnie sekundy zapisów z czarnych skrzynek mają zostać nieujawnione,bo"zawierają zbyt osobiste treści"(że cooooo?-w takiej sytuacji chyba nie ma czegos takiego !!!!Nie wiem,kto ma w to uwierzyć)
-dlaczego do ciężkiej kur..cy na miejscu katastrofy jako pierwsze były służby specjalne i milicja-dlaczego nie było karetek???Przecież zawsze,ale to zawsze w najgorszych nawet katastrofach nie można stwierdzić,że wszyscy nie żyją-ambulans zawsze jest pierwszy-a tam ich nie było w ogóle(????)
A ponadto-
Tichonek-co do Twojego pytanka o identyfikacje i zauważenie śladów po strzałach-oni nie mają określać(ustalać)przyczyn śmierci-bo to chyba(?)oczywiste,ale identyfikować zwłoki i na tym aspekcie raczej nikt się skupiać nie będzie.
Wiecie-nie zrozumcie mnie zle,ja nie szukam sensacji czy skandalu politycznego,ani tymbardziej spisku,ale to wzbudza we mnie wątpliwości:/
Wiesieńka-tortu nie ma-już się chciałam załapać jako pierwsza