• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laseczki.

Pogoda ze stolycy- zachmurzenie było,ale ciepławo i na szczescie bez deszczu. A teraz slonko wyszło.

Ja po spotkanku z mamą_Ady:-) normalnie jaka fajna dziewczyna to mówie Wam ( tym które jej nie znają ofqrs:-D i Adusia fajniutka :-p tatuś się nia zajął a my sobie pokawkowałyśmy przy ciachu i strasznie szybko zleciało:sorry2: ale juz za pare dni...za dni pare ..:-D;-) dzieki mamo Ady za spotkanko:tak:

szkoda,ze renni nie dojechała....:sorry2:

A no dodac muszę,ze wyrwałam się bez Niki tralalala :cool2: G został z nią . Potrzebuje częsciej takich wyjśc zdecydowanie:dry:

moniadan zdrówka dla dzieciaczków...

kamcia znaczy ,ze Olivier juz na BMW "wyrywa" ;-):-D? fajniusio

spokojnego popołudnia wsiem

reklama
Witam,

Tichonek, Dyta, karolinanicola, asienka- mnie tez czwartek pasuje.

Dytko-wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy!

Anineczko- widze, ze wychodzicie juz na prosta z choroba Antka, super!

Kamcia- Ale Olivier ma fajowa fureeee!

My dzisiaj na spotkanku BB bylysmy, niestety z mamaady i margaritka nie dalysmy rade sie juz spotkac:-(.
No nic majowka tuz tuz, wiec sobie odbijemy.

Spadam, musze jeszcze jakis obiad wyczarowac.:hmm:

margarita- jeszcze tylko 12 dni!!!!

Ostatnia edycja:
Madbebe-ja kaszkę ryżowo-mleczną robię na wodzie przegotowanej(jest w instrukcji:))...a teraz jesteśmy na etapie takich deserków ryżowych(6szt za 2e w tesco-3jabłkowe,3malinowe)-uwielbia je
Monidan-wiem,tak sobie zażartowałam:)))
Margaritta-ależ Wam dobrze z tym widzeniem się
Kamcia-autko wciąż widzę na chodzie
Ewelcia-gdzieś Ty???

Ok mam pytanie do farmerek.. O Co chodzi z Tym FarmVille Premium gifts??
:sorry2:wlasnie nie wiem za bardzo...Tak od siebie to chcialabym zeby to sie na farme dalo przeniesc,ale..moze pauletta wie-ona to weteranka;-):-)albo Tichonek-bo ja w sumie od Tochonka to dostalam....
lubiczanko-wlasnie drazylam w necie i wyczytalam ze na wodzie tez mozna:tak:bo ja Ci powiem ze ja z nestle kupilam i tam w instrukcji nie ma wzmianki o niczym oprocz mleka modyfikowanego...
ela-poczytalam troche o takich objwach z ciekawosci...Przetlumacz mezowi ze swiat sie nie wali,duzo dzieci ponoc tak ma..Wystarczy rehabilitacja i dosc szybko wszytsko sie naprostuje,jesli oczywiscie bedzie potrzebna,bo moze sie okazac ze nie.Wazne abyscie sie na wzajem nie podkrecali a szwagierke to juz w ogole olej!Ja bym na nia naburczala i tyle.Skad ona moze wiedziec cokolwiek nie majac dzieci?????Powodzenia i nie stresuj sie!Niech malenstwo nie patrzy na non stop zestresowanych rodzicow..;)
Tu jest linka do watka z BB https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/zaciskanie-piastek-12962/

Ostatnia edycja:
Madbebe,ja też nie mam pojęcia o co biega:no:Dostałam to od któregoś mojego afrykańskiego przyjaciela;-):-D
Ja też myślałam,żeby się z Margarittą i Mamą_ady spotkać,ale ja bez autka:-(,a nie wiem jak dojechać do Ikei autobusem,a też nie ukrywam,że nie chciało mi się nim z Radkiem tłuc:baffled:
Margaritta,a może się przyłączysz do nas na kawusi w Swords w czwartek?:-)
Jeszcze tylko dyta musi potwierdzić czy jej pasuje,ale chyba raczej tak:tak:Ona dziś do tego głowy nie ma:-DWszystkiego najlepszego!
C_RUS090_1723_4846b1f5a1206.jpg

A która to rocznica?

Ostatnia edycja:
Tichonku drogi- ja to bardzo chętnie,ale ze się tak umawiacie jakoś ze sobą to nawet nie miałam odwagi się "wepchnąc":sorry2:. Tyle,ze ta 13-sta to juz chyba drugi raz niespanie dla Niki nie przejdzie:dry: pozniej miałam "neptyka" w domu. Chociaz nie ukrywam,ze baaardzo chetnie bym dołaczyła...

Własnie mama_ady dotarła z rodziną do domu cało i bezpiecznie:tak: szybko bardzo

Dytuś ło ja gapa:sorry2: szczęsliwości, miłosci , tolerancji i ogólnie samych dobrych chwil...

A chyba 2-ga ta rocznica tak mi coś mignęło:-p

asienko_r a czym Ty sie wybierasz do dziewczyn???

slonko nadal świeci..jak miło

aaaa anineczko i ja się cieszę z Wami,ze synuś juz zdrowy w sumie :tak: oby to byl koniec jego "męczenia" się...

lubiczanko ale Ty sie widujesz z dziewczynkami...a ja nie- i takie wyjscie jak dziś to normalnie coś wspaniałego:tak:

Margaritta-ech tam się widuję-czasem jak się gdzieś wyrwiemy,albo którąś przywieje do nas-na codzień na szczęście jest Marta:)
Madbebe-no i kacha będzie jak się patrzy:)
widziałyście to-normalnie nie wiem co o tym myśleć,ale jeżeli okazałoby się być prawdą,to....
[video=youtube;PxIFh3NkEvM]http://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM&feature=youtube_gdata[/video]

Dyta i ja gapa jestem :baffled: Wszystkiego najlepszego!!
Misia jak tam? Lecisz? Podobno otworzyli cosik..

Z tym autokarem to faktycznie głupi pomysł.. Ale ja kombinuję jak mogę żeby unikać latania...:-(
Samochodzik nasz nowy(stary) miał dziś przegląd i bez żadnych problemów zaliczył:happy: ale moj m nie da sie namowic na jazde tym autem do PL
Zakupy się nie udały bo strasznie boli mnie głowa po prawej stronie i gardło i okiem jak ruszam to tez mnie boli..:baffled: Jak ja nie lubie jak coś mi jest..wrrr [Kiedyś lubiłam bo do szkoły nie trzeba było chodzić ale teraz wkurza mnie to bo nie mam siły do dziecka i łatwo się denerwuje przez co mała ma przechlapane...]

LUBICZANKA o ja pierdziu.. Jestem przerażona....

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonku drogi- ja to bardzo chętnie,ale ze się tak umawiacie jakoś ze sobą to nawet nie miałam odwagi się "wepchnąc":sorry2:
A chcesz pod oko dostać?!:angry:Co Ty gadasz,kobieto?!:angry:Wepchnąć?:confused2:Idź Ty w buraki!:angry:Mówię Ci dostaniesz kiełbasą z grilla za 2 tygodnie w łeb:angry:
...No,ale szkoda,że nie przyjedziesz:sorry2:A może jeszcze któraś mamcia chętna?Tia,tylko,że tu nikt w pobliżu już nie mieszka:baffled:
...Druga rocznica mówisz u Dyty?Bawełniana się znaczy:tak:
Ja za 2 miechy będę miała skórzaną,ale nie znaczy to bynajmniej,że pejcze,kombinezony i te sprawy się pojawią:-D:-D:-D:-D
Lubiczanko,szczerze?Wydaje mi się,ze takich filmów to będzie pełno w necie:sorry2:Zrobić można wszystko (mam na myśli zmontować,sfałszować).Nie wierzę w to:no:Widziałam tak samo filmy,rzekomo wychodzącego Michaela Jacksona z karetki pod szpitalem,po tym jak go niby martwego z domu wywieźli:sorry2:Zresztą polscy specjaliści również ciała badali i nikt by ran po kulach nie znalazł?Moim zdaniem film jest spreparowany.A ten kto go zrobił i do netu wrzucił nie ma za grosz przyzwoitości:no:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry