reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-Ty łakomczuchu-za to na zjazd mi coś pysznego zapodaj;)))
Madbebe-a już mi Didi nadzieję dawała:/
:tak:Się postaram:tak:Tylko musisz się koło mnie zakręcić,żeby Dyta i jej S wszystkiego nie wtrząchnęli:-D:-D

Mi pasuje, a gdzie chcecie się spotkać??? I mniej więcej o której??? Bo Radek do przedszkola idzie???:-)
Radek kończy przedszkole 12:15,to mogę dotrzeć np,do pawilonów na ok 12:40.Może spotkajmy się ok,13-tej?

reklama
Witam.

Się porobiło z tymi lotniskami :szok:
A to,że w Polsce są otwierane to nie wiele daje tym wracającym do Irlandii bo tutaj są zamknięte :baffled:

Renni Antek z zachowania ok.właśnie szaleje i biega po chacie,nie widac,żeby był chory :no:
no ale do czwartku antybiotyk,a później kontrola :tak:

Lubiczanko no humorek może już lepszy :sorry2:

idę ich uspokoic bo chyba zwariuję przy nich :angry:

:tak:Się postaram:tak:Tylko musisz się koło mnie zakręcić,żeby Dyta i jej S wszystkiego nie wtrząchnęli:-D:-D

Radek kończy przedszkole 12:15,to mogę dotrzeć np,do pawilonów na ok 12:40.Może spotkajmy się ok,13-tej?

Ok, tak miałam proponować, bo M na obiad przyjdzie i my z Andzią pojedziemy. Jeśli pozostałym dziewczynom pasuje to ja za. W czwartek o 13 pod pavilonem

Witam!
Dzieciaki się pochorowały :-(:-(:-( Emma w nocy jkaszlała, ma głowke ciepłą, nos zatkany, usypiałam ja przez godzinę i zasnęła dopiero przed chwilą
Eryk też słaby, jak nie jedno chorobsko to drugie :crazy:
z dobrych wiadomosci, to elektryk był przed chwila i naprawił kuchenke :tak: znów będe musiała gotować :-D:-p

Larcia, a ty juz masz bilety kupione?? którego maja miałas leciec?

Gastone komis Olivier otwarty, a co chcesz kupic?
Andziluina cieszę sie ze A udało sie zarezerwowac bilet, on sam, to da rade w autocarze, z dziecmi to sobie nie wyobrazam tylu godzin :baffled:

El@ a co ta Twoja szwagierka sie tak wtrąca?? Najgorsze sa "dobre rady" tych co nie mają dzieci :sorry2:

Monidan-jak to "miałaślecieć"?powinno być-masz lecieć:)))Zdrówka dla Maluszków
Anineczko-to dobrze...I widzę,że jesteś na bieżąco z informacjami samolotowymi:)))
Tichonek-zakręcę się,zakręcę(obie się będziemy koło siebie kręcić-Ty koło sałatki,a ja koło Twoich pyszności:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry