reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam również
Pauletta-pozytywne fluidy doleciały i reszta dnia była całkiem,całkiem:)))A zdradz czy psztykanko było;)))
Didi-mąż chyba pupcię wymasował,żeby nie bolała?
Kamcia-wczoraj zapomniałam napisać,że fajne zdjęcia,i te wczorajsze też(już na rowqerze Ci synek pomyka,a dopiero co wklejałaś focie jak jezdzi autkiem)
Anineczko-znowu weny brak?Nie dziwię się-ciągle w domku i choróbsko-tulkam i buziaka ślę:)
Tichonek-cieszę się,że dżamprezka się udała i goście zadowoleni:)))
Dyta-wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:)
Marta-nareszcie post z pozytywną energią-najwyżswzy czas:)
Miłego dnia Kobietki(i nie strachać mnie żadnym wulkanem-jak nie polecę do pl za 4tygodnie,to załamię się na maxa:((()

reklama
Witam, oglądacie dzień dobry tvn? mówią o tym wulkanie - masakra jakaś:szok: lotniska będą zamknięte do 28 kwietnia, nie ma biletów na autokary, na promy. mój A od rana dzwoni po biurach i próbuje coś załatwić i chyba zostanie mu jazda samochodem, ale najwcześniej we czwartek, bo nigdzie nie ma miejsc na promie:-( i przy dobrych wiatrach może w piątek w nocy go zobaczę:sorry2: i nawet nie chcę myśleć o chrzcinach w PL... chyba trzeba będzie wszystko odwołać...
Larcia - dzięki za zaproszenie... na pewno skorzystam, bo od siedzenia w domu można dostać na głowę:sorry2:

Hejoooo.... no i się nie poprztykalismy :-(:no: jak na złość jak młody poszedł na popołudniową drzemkę to mała sie obudziła no i okazja poszła sie gwizdać a wieczorem zasnęłam z małą na kanapie i kolejny zonk:zawstydzona/y:
Andzulina:szok: do 28 kwietnia:szok: szok ale lipa przykro mi kochana :tak: pamiętaj że masz nas jakby co to wal śmiało;-)
Lecę Zuza znowu nie pozwoliła dokończyć śniadanka:sorry2:

Hej dziewczyny witam sie i ja z bardzo kiepskim humorem:blink:cholerka znow jestem chora bylo dobrze przez 5 dniu a tu na nowo :wściekła/y:jestem tak wsciekla ze szok a tak na siebie uwazalalm:wściekła/y:

Lubiczanka - ja cię nie chcę stresować:sorry2: sama się zastanawiam, czy polecimy na chrzciny...:baffled: właśnie mój A zarezerwował bilet na autobus do Dublina - będzie w piątek w nocy.:tak: ostatnie 3 miejsca były... lecę się ogarnąć, bo nie wyglądam wyjściowo...:sorry2:

Witam
Z tym wulkanem to ja słyszałam jak islandzcy wulkanolodzy mówili że po tym co teraz wybucha uaktywnia sie zawsze drugi groźniejszy.. Nie wiem co zrobić... Bo jak to się przedłuży to możemy nie polecieć.. jechał ktoś z prawie 2letnim dzieckiem autokarem?? Bo być może to moja jedyna droga zeby sie tam dostac??

crazy girl ja planowalam leciec dopiero w maju,ale teraz mam obawy czy wogole to sie uspokoi do czasu mojej podrozy. Zastanawiam sie tez nad jazda autem,ale wtedy i moj maz musi jechac,bo ja sama z dzieckiem balabym sie!

reklama
D.dobry!
Masakra z tym wulkanem!Mozna sie wsciec i tyle,bo wplyw mamy zaden,na to,co sie dzieje..:-(

witam:-)

tichonek uważaj!!! wyspałam sie:tak::-)mały wstał 2 razy a rano K go wziął, mam świetny humor,który Oliwka usilnie próbuje mi popsuc ale za 1,5 godzinki do szkoły:-)

Szymek szaleje od 2 dni,nie usiedzi spokojnie:szok:juz sobie go wyobrażam jak zacznie raczkowac:sorry2:będzie bieda:baffled:ale najważniejsze ze ciągle sie hiha:-Dwczoraj nie dał spokoju dla wuja:-Dco ten sie spojrzał to Szym sie w głos śmiał:laugh2:

miłego dnia:happy:
noooooooo..jak milo! w koncu jakies pozytywne wiesci..:-DOby humor nie opuszczal i bylo tylko lepiej!
Tichonku-fajowsko,ze imprezka sie udala.A ze z Ciebie kucharka na medal,jakos mnie za bardzo nie dziwi:sorry2::-)
milego dnia!
crazygirl-moj A.przybyl tutaj autokarem i mowi ze nigdy wiecej.Masakrycznie niewygodnie i w ogole.Ale jak sie nie ma wyjscia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry