lubiczanka
Fanka BB :)
Witam również
Pauletta-pozytywne fluidy doleciały i reszta dnia była całkiem,całkiem
))A zdradz czy psztykanko było
))
Didi-mąż chyba pupcię wymasował,żeby nie bolała?
Kamcia-wczoraj zapomniałam napisać,że fajne zdjęcia,i te wczorajsze też(już na rowqerze Ci synek pomyka,a dopiero co wklejałaś focie jak jezdzi autkiem)
Anineczko-znowu weny brak?Nie dziwię się-ciągle w domku i choróbsko-tulkam i buziaka ślę
Tichonek-cieszę się,że dżamprezka się udała i goście zadowoleni
))
Dyta-wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Marta-nareszcie post z pozytywną energią-najwyżswzy czas
Miłego dnia Kobietki(i nie strachać mnie żadnym wulkanem-jak nie polecę do pl za 4tygodnie,to załamię się na maxa
(()
Pauletta-pozytywne fluidy doleciały i reszta dnia była całkiem,całkiem
Didi-mąż chyba pupcię wymasował,żeby nie bolała?
Kamcia-wczoraj zapomniałam napisać,że fajne zdjęcia,i te wczorajsze też(już na rowqerze Ci synek pomyka,a dopiero co wklejałaś focie jak jezdzi autkiem)
Anineczko-znowu weny brak?Nie dziwię się-ciągle w domku i choróbsko-tulkam i buziaka ślę
Tichonek-cieszę się,że dżamprezka się udała i goście zadowoleni
Dyta-wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Marta-nareszcie post z pozytywną energią-najwyżswzy czas
Miłego dnia Kobietki(i nie strachać mnie żadnym wulkanem-jak nie polecę do pl za 4tygodnie,to załamię się na maxa
lotniska będą zamknięte do 28 kwietnia, nie ma biletów na autokary, na promy. mój A od rana dzwoni po biurach i próbuje coś załatwić i chyba zostanie mu jazda samochodem, ale najwcześniej we czwartek, bo nigdzie nie ma miejsc na promie:-( i przy dobrych wiatrach może w piątek w nocy go zobaczę
i nawet nie chcę myśleć o chrzcinach w PL... chyba trzeba będzie wszystko odwołać...
pamiętaj że masz nas jakby co to wal śmiało;-)
cholerka znow jestem chora bylo dobrze przez 5 dniu a tu na nowo
jestem tak wsciekla ze szok a tak na siebie uwazalalm
właśnie mój A zarezerwował bilet na autobus do Dublina - będzie w piątek w nocy.
wczoraj nie dał spokoju dla wuja