reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ogladacie Na wspólnej?? ale sie zakochal nastolatek w nauczycielce ;-)
a czy ta Iza jest w ciązy, bo jakas taka gruba jest??
:tak::tak:Tak,Anna Korcz jest(albo była,bo nie wiem czy już urodziła) w ciąży

Tichonek - impreza super a kawaleczek torcika mozna?
Powtarzam:zeżarłam:zawstydzona/y:

ja nie mogę, poszłam na góre do łazienki, nalac wody do wanny, a tam pampers od Emmy na podłodze cały mokry i nie posikany tylko Eryk robił eksperyment i chciał zobaczyc ile wchłonie, to moje dziecko zaczyna mnie przerazac, trace kontrole :errr:
Jezu co to bedzie za kilka lat :baffled:
:-D:-D:-D,jakiś uczony Ci rośnie,eksperymenta takie...:-D
A ja nie wierzę w ten film i nawet nie chcę:no:A w kompie można wszystko zrobić.Zdjęcia rzekomych duchów,ba nawet filmy z nimi też widziałam:baffled:Nie powiem,bo ten filmik jest na prawdę przerażający,ale nie,to nie może być prawda według mnie!Ale jak usłyszałam:Dawaj gnata! to mnie ciary przeszły:baffled:

Ostatnia edycja:
Ciao

Utknelam w Polandii do 29.....szlag by to....

Juz chce wrcac do domu....:-(

Przynajmniej pogoda nam sie poprawila! dzisiaj bylo cudownie!:-)

Antosia tato i Lubiczanko- wyrazanie opinii- prosze bardzo! Nawet wskazane- w koncu to dobrze o ludziach swiadczy,ze maja swoje zdanie. Wyrazanie opinii za pomoca transparentow z napisami - np:"Dziwisz do klasztoru!", 'Dziwisz do domu!", "Kaczynski niegodny" itp...w trakcie zaloby narodowej = BURACTWO. :sorry2: i to tylko mialam na mysli:tak:

No wreszcie zasiadlam :-)
Ada polozona, zakupy w wiekszosci pochowane, herbata z cytryna i miodem zapodana... Zaraz bede nadrabiala
Nie bede sie tu dzisiaj rozpisywala ale chcialam tylko powiedziec, ze z nasza kochana Margaritta, to (przy naszym gadulstwie:-D) i miesiaca by nam zabraklo, zeby sie nagadac:-D:-D:-D [Tyle rzeczy chcialam Ci jeszcze powiedziec i o tyle spytac ale czas tak szybko zlecial, ze nie mialam kiedy...:baffled:]
Chyba nie musze pisac wprost, ze spotkanie sie udalo?!
Zaluje tylko, ze nie udalo nam sie jeszcze zgrac z Renni ale co sie odwlecze... Byle do majowki :-D Tym razem czasu bedzie wiecej, byle tylko pogoda i... Ada dopisaly:sorry2:
Lece nacieszyc sie moimi nowymi nabytkami ikeowymi:-) i kopyta wyciagnac, bo po calym dniu chodzenia i siedzenia nalezy im sie to:-D
Chcialam cos jeszcze ale standardowo nie pamietam... Za duzo wrazen na dzis i skupic sie nie moge;-)
To do jutra mile panie

El@83 spytam jeszcze raz bo ostatnio mi nie odpowiedziałaś;-) czy synek nawiązuje z Wami kontakt wzrokowy jak do niego mówicie czy jest to stały kontakt czy raczej taki przelotny?? a życzliwe ciocie tudzież szwagierki zwyczajowo olej takie madralińskie to bym tyka w szanowną kopała:sorry2:
Moniadan musze przyznac że Twój Eryk jest bardzo kreatywny :tak: to tylko cieszyć się powinnaś że taki wszystkiego ciekawy jest:tak::-)
Kamcia ja się nigdzie nie wybieram jeszcze trochę to z tym moim małym bandytą nie będę nigdzie do dzieci wychodzić :no::sorry2:
lubiczanka ja od razu mówiłam że to nas ruskie załatwili bo kto pomyślał takie wysokie drzewa hodować obok lotniska :sorry2: a tak serio wątpię aby w tym brały udział osoby trzecie i nawet nie chce wypatrywać bądź wyszukiwać co mi w całej tej historii nie pasi bo na bank każdy by znalazł coś innego:dry:
Dyta wszystkiego naj :-)

A ja dzisiaj znowu dzionek na wychodnym normalnie błogo mi Frog,Agusiek,Andzulina dzięki:-) i sorki że ja taka zawieszona w czasie i przestrzeni ostatnio ale zmęczenie bokiem wychodzi:sorry2:

Pauletta weteranie;-):-D ponawiam pytanie
wiesz jak aktywowac te gifty duże z Farm Ville Premium Gifts??
kochana nie mam żelaznego pogięcia ale szczerze mówiąc podejrzewam że to jest po prostu tylko niepotrzebna aplikacja a musiałaś ponownie zezwolić dostępu do aplikacji?? ja akceptuje gifty tylko z gry farmville bo tylko one coś wnoszą na farmę reszta to wielkie G ...a w farmę nei gram już od jakiś dwóch tyg. mój P ją przejął dopóki nie będe miała więcej czasu i weny do jej robienia :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry