Crazy Girl
Fanka BB :)
Lubiczanka moje zdanie na ten temat jest dokładnie takie samo! Też słyszałam o tych 3 osobach...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ogladacie Na wspólnej?? ale sie zakochal nastolatek w nauczycielce ;-)
a czy ta Iza jest w ciązy, bo jakas taka gruba jest??

Tak,Anna Korcz jest(albo była,bo nie wiem czy już urodziła) w ciążyPowtarzam:zeżarłamTichonek - impreza super a kawaleczek torcika mozna?

ja nie mogę, poszłam na góre do łazienki, nalac wody do wanny, a tam pampers od Emmy na podłodze cały mokry i nie posikany tylko Eryk robił eksperyment i chciał zobaczyc ile wchłonie, to moje dziecko zaczyna mnie przerazac, trace kontrole
Jezu co to bedzie za kilka lat![]()

,jakiś uczony Ci rośnie,eksperymenta takie...
A w kompie można wszystko zrobić.Zdjęcia rzekomych duchów,ba nawet filmy z nimi też widziałam
Nie powiem,bo ten filmik jest na prawdę przerażający,ale nie,to nie może być prawda według mnie!Ale jak usłyszałam
i to tylko mialam na mysli
) i miesiaca by nam zabraklo, zeby sie nagadac

[Tyle rzeczy chcialam Ci jeszcze powiedziec i o tyle spytac ale czas tak szybko zlecial, ze nie mialam kiedy...
]
Tym razem czasu bedzie wiecej, byle tylko pogoda i... Ada dopisaly

to tylko cieszyć się powinnaś że taki wszystkiego ciekawy jest
:-)

a tak serio wątpię aby w tym brały udział osoby trzecie i nawet nie chce wypatrywać bądź wyszukiwać co mi w całej tej historii nie pasi bo na bank każdy by znalazł coś innego

ponawiam pytaniekochana nie mam żelaznego pogięcia ale szczerze mówiąc podejrzewam że to jest po prostu tylko niepotrzebna aplikacja a musiałaś ponownie zezwolić dostępu do aplikacji?? ja akceptuje gifty tylko z gry farmville bo tylko one coś wnoszą na farmę reszta to wielkie G ...a w farmę nei gram już od jakiś dwóch tyg. mój P ją przejął dopóki nie będe miała więcej czasu i weny do jej robieniaPauletta weteranie;-)ponawiam pytanie
wiesz jak aktywowac te gifty duże z Farm Ville Premium Gifts??