Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chciałam tylko napisać że każde dziecko uczy się w swoim tempie, choć czasem - tak jak moje dziecko - ma inne zainteresowania (podziwianie skarpetek i gaci) i szkoda mu czasu na takie przyziemne rzeczy jak kosi-kosi ;-)

Ewelcia, tak samo bym napisala, gdyby mnie Margaritta nie wyprzedzila :-)ewelciu toz to ja nie mam zamiaru niczym rzucac( nawet mięsem) to Tichonek sie na mnie czaiksiązki czytam tylko lekkie;-)
i przepraszam bardzo,ale nie tylko lubiczanka o Tobie pamieta;-) ale tylko ona pisze
mamo_Ady ze my gadatliwe ??i jam niedosyt pewien.. stek pytan i jeszcze wiecej tematów..ale jak napisalas- nadrobimy
![]()

Skrzecze jak mewa
Juz wczoraj od rana mnie gardlo bolalo ale dzisiaj, to juz lekarz sie klania. To chyba przez ta klimatyzacje w Ikei albo wysiadanie z auta bez kurtki czy apaszki na szyi. No chyba, ze za duzo wczoraj gadalam i gardlo zdarlam...

Reasumujac: jestem z***cie niewyspana i marze, zeby to male wredne babsko poszlo juz spac!!! A takie plany mialam na dzisiaj
ładnie dzisiaj a ja mam dużo sprzątaniaale moge z niego zrezygnowac tylko nie mam pomysłu co tu robic
![]()
Ale dziś nie wychodzę na dwór przez moje zawalone gardło więc zajmę się domem.. Cała szyja mnie normalnie boli i głowa do tego...

czyli drugąOj Lubiczano jak Tichonek przyszykuje takie pyszności jak ostatnio to nie wiem czy zdążysz cos spróbować przed moim SSię postaram
Tylko musisz się koło mnie zakręcić,żeby Dyta i jej S wszystkiego nie wtrząchnęli
Radek kończy przedszkole 12:15,to mogę dotrzeć np,do pawilonów na ok 12:40.Może spotkajmy się ok,13-tej?

Margaritta a może jednak się skusisz??Zapraszamy do SwordsTichonku drogi- ja to bardzo chętnie,ale ze się tak umawiacie jakoś ze sobą to nawet nie miałam odwagi się "wepchnąc". Tyle,ze ta 13-sta to juz chyba drugi raz niespanie dla Niki nie przejdzie
pozniej miałam "neptyka" w domu. Chociaz nie ukrywam,ze baaardzo chetnie bym dołaczyła...
Własnie mama_ady dotarła z rodziną do domu cało i bezpiecznieszybko bardzo
Dytuś ło ja gapaszczęsliwości, miłosci , tolerancji i ogólnie samych dobrych chwil...
A chyba 2-ga ta rocznica tak mi coś mignęło
asienko_r a czym Ty sie wybierasz do dziewczyn???
slonko nadal świeci..jak miło
aaaa anineczko i ja się cieszę z Wami,ze synuś juz zdrowy w sumieoby to byl koniec jego "męczenia" się...
lubiczanko ale Ty sie widujesz z dziewczynkami...a ja nie- i takie wyjscie jak dziś to normalnie coś wspaniałego![]()

Aż ciary przechodzą.... Nie wiadomo co myślećMadbebe-Miło wiedzieć,że jednak nie wszystkie mnie macie za shizofremiczkę))
Aaaaa-zapomniałam Wam pisać,że moja Dadzia znowu zaczęła pogawędki"z panem"(i bynajmniej nie o tego z góry chodzi):/
Nie będę się rozpisywać,bo już mi ciary po pleckach chodzą....więc raz jeszcze życzę Wam miłego dnia

Widziałam,ze na dublińskim wątku pisałaś,ale tu się dzieje o wiele wiecej i częściej,zapewniam Cię
Madbebe-Miło wiedzieć,że jednak nie wszystkie mnie macie za shizofremiczkę))
Aaaaa-zapomniałam Wam pisać,że moja Dadzia znowu zaczęła pogawędki"z panem"(i bynajmniej nie o tego z góry chodzi):/
Nie będę się rozpisywać,bo już mi ciary po pleckach chodzą....więc raz jeszcze życzę Wam miłego dnia

Następna chce kiełbasą po głowie dostać
Ja nie pomyślałam o żadnej schizofremii
Jestem tylko sceptycznie nastawiona do tego typu rewelacji,przynajmniej na tę chwilę,a co będzie potem,czas pokaże.Powiem tylko,ze tez wczoraj trochę jeszcze w necie pokopałam,poczytałam,czyli coś mnie tam jednak trochę ten filmik ruszył,ale daleka jestem jak na razie od dania mu wiary
No to cacowniewitam:-)
tichonek zwlekłam sie o 8i znowu tylko 2 pobudki:-)
ładnie dzisiaj a ja mam dużo sprzątaniaale moge z niego zrezygnowac tylko nie mam pomysłu co tu robic
miłego dnia![]()
A sprzątanie zostaw na dzień brzydszy,dziś dotlenianie wskazane i łapanie promyczków słonka
A pamietam, ze jak Ada byla malutka, to bardziej niz same zabawki/pluszaki kochala ich metki...
Mojemu Radkowi jeszcze to zostało
Metki są the best!