reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzien dobry.
Wrocilam:tak: Tzn podczytywalam was caly czas ale cos nie moglam sie zebrac do napisania. A jak raz napisalam to mi sie laptop wylaczyl (nie byl podlaczony do ladowarki) i takiego nerwa zalapalam:angry:
U mnie , oprucz tego ze sie wczoraj z moim O pozarlam, to nic nowego. Mam nerwa na niego na maxa:wściekła/y:. W ramach focha nie ma obiadu dzisiaj:no::laugh2:
A mojemu drugiemu facetowi zeby (chyba) wychodza bo maruda z niego jakich malo.

Wczoraj bylam na salthilu chcialam Kacpra tam zaszczepic bo na terrylandzie nie ma szczepionek juz ze 2 tyg i w tym tyg napewno nie bedzie. A mi sie w sumie troche spieszy bo w polowie czerwca musze do pl leciec zalatwiac sprawy na wesele (o ile bedzie :wściekła/y:;-)). A jak zaszczepie pod koniec kwietnia to nastepne bede miala pod koniec czerwca. A nie pasuje mi tak latac w prawo i w lewo:no: Chyba ze po prostu te na 6 mies zrobie w pl.

pozniej do was jeszcze zagladne:tak:

reklama
Aaniu-ja swoje psztylki zawsze w pl szczepiłam-jak tylko lekarka moich rodziców się dowiedziała,że przyjechaliśmy,zaraz sprawdzała jak stoimy ze szczepieniami:)))I nie denerwuj się tak na swojego Mężczyznę(choć nie wiem o co poszło)-podejrzewam,że teraz przed ślubem zwykłe "błachostki"potrafią narosnąć(nam się tak zdaje)do rozmiaru gigantycznych problemów...To przez stres...Więc gotuj obiad i przywitaj go po pracy jakgdyby nigdy nic:)

Witam mamunie.Ale juz naskrobalyscie ho ho ho.Ja to sie len zrobilam.

No prosze,tez mam wizytke dzis u gp ih ale sie zgralysmy.Tylko ja mam na 15.15 hih
Powodzenia.
No i lece na sniadanko bo dziecko kryczy o drugie a mamusia musi oprocz wypicia szklanki mleka jak codzien zjesc cos pelnowartosciowego.A wlasnie tk na marginesie i z ciekawosci.Mamo ady ile ci przybylo na wadze?Bo u mnie wciaz 2 kilo z hakiem i szczerze mowiac mogloby sie cos ruszyc bo dwoje dzieci nosze!
Ja mam caly czas + 2-3 kg. I jakos do przybierania mi nie spieszno :-D
Co do wizyty u GP, to ja mialam dzisiaj taka zdrowotna a nie ciazowa;-)
No i jestem w szoku, bo przepisala mi antybiotyk:eek: I nie wiem teraz co robic... Brac go czy kombinowac z miodem, cytryna, czosnkiem, plukaniem gardla...:confused2:
Jutro mam wizyte w szpitalu, wiec moze tam sie spytam? Ale z drugiej strony, mam wrazenie, ze coraz gorzej sie czuje:confused2:
Aaa, Gastone- w takim razie ja zycze Tobie na dzisiejszej wizycie powodzenia ;-)

nie no ja wiem,że to strasznie monotematyczne,i może dla niektórych z Was męczące,ale ja strasznie dociekliwa jestem...Wyobrazcie sobie,że osoba,która pierwsza puściła ten filmik z katastrofy wrzuciła go na neta 15.04-filmik błyskawicznie został usunięty,konto tejże osoby również,a sam autor został dziabnięty nożem i w stanie krytycznym przewieziony do szpitala-nie żyje...Czyżby zbieg okoliczności?
MamoAdy-ja też bym się wstrzymała-moja szefowa zawsze mi wciskała brązowy cukier z cytryną i ciepłą wodą...Trochę pomagało
Gastone-a Ty już chyba po wizycie?JaK BYŁO?

el@ przepraszam ale dopiero dostałam odpowiedz:sorry2:a więc przesłalam twój post i tak: autyzm ujawnia sie dopiero po 2 roku życia:tak:więc to nie jest to:no:ale zachowanie nie jest normalne i ciężko jej na odległośc zweryfikowac co to może byc:-(ale zaleca wizyte u neurologa i to jak najszybciej:tak:bo zachowanie nie jest normalne:no:jeśli słuch ma dobry to powinien reagowac na wołanie itd;-)no chyba ze przesadnie to opisałaś:sorry2:taką dostałam odpowiedz i przepraszam ze nie jest za dobra:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam sie
Lubiczanko powiem Ci ze ja tez ten filmi ogladalm w roznych formach... z opisem bez opisu... ale ten co dalas wszytko jakos tak dokladnie widac bo w zwolnionym tempie....

nie no ja wiem,że to strasznie monotematyczne,i może dla niektórych z Was męczące,ale ja strasznie dociekliwa jestem...Wyobrazcie sobie,że osoba,która pierwsza puściła ten filmik z katastrofy wrzuciła go na neta 15.04-filmik błyskawicznie został usunięty,konto tejże osoby również,a sam autor został dziabnięty nożem i w stanie krytycznym przewieziony do szpitala-nie żyje...Czyżby zbieg okoliczności?
:szok: jak to?? gdzie to pisze??

przepraszma ze tylko tyle ale zaciakawilo mnie to;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry