reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam i ja:-) widzę, że dyskusje się toczą...;-) ja tam też się zastanawiałam czy to nie jakiś spisek, bo kilka sytuacji takich dziwnych trochę dla mnie... wczoraj późnym wieczorkiem leciał superwizjer i akurat o tej katastrofie... wypowiadali się ludzie, którzy byli pierwsi na miejscu itp i takie troszkę to wszystko niejasne...
no ale odbiegając od tematu - możecie mi coś poradzić - mały załapał uczulenie od irlandzkiej owsianki:baffled: (bynajmniej tak myślę, od 4 m-ca i okazało się, że z pomarańczami) najwięcej krostek ma na buźce, troszkę na rączkach i brzuszku. i nie wiem, czy smarować to czymś, czy zostawić, żeby samo przeszło? poza tym w nocy przebudził się i był taki gorący, że aż się wystraszyłam. zmierzyłam mu temp ale miał 36.8, więc nic poważnego. zabrałam go do siebie, ale coś strasznie się kręcił, jęczał:-( dałam czopka i usnął. nie mam pojęcia, co to? teraz już ok.
uciekam butelkę robić, bo coś syrenka się załączyła...

reklama
dzien dobry,
moje dziecko wlasnie padlo, marudna ale nie po co spac, pogoda nawet, nawet wiec spacer obowiazkowo, ale to pozniej
Jak sie okaze ze nie mozemy leciec do tych Wloch to pewnie Was przyjedziemy do Limerick na zjazd:-D:tak:
Margaritta- cmoki takze dla was i Twoich dziewczyn:laugh2:, a jak tam tort?
anetti 2- ja tez na D8, moze sie kiedys uda nam spotkac, a gdzie konkretnie, ja mieszkam na osiedlu Metropolitan- takie duze osiedle same apartamenty

Ostatnia edycja:
Tichonek-to ja poproszę tą kiełbaskę,ale za 11dni i upieczoną na talerzyk;))))cmoka Ci ślę:*A i jeszcze o tym filmie-tak jak pisałam wczoraj ktoś mógłby zweryfikować jego autentyczność,żeby zamknąć usta sceptykom,ale powtarzam,że moje wąty nie dotyczą filmu(widzianych osób,czy strzałów),ale 3 zagadnień,o których pisałam yesterday:)
Marta-a jak,spacer być musi:)
Andzulina-tak jak Asieńka radzę odstawić"dziadostwo'bo i raczej na krosteczki nic nie poradzisz-same zejdą:)

Ada mi padla:baffled:
Spi juz od 10. A ja tak chcialam ja polozyc o zwyklej dla niej porze i sama tez udac sie na salonowa sofe w celu zregenerowania energii... A tu d*** :angry:
ale moze jeszcze sprobuje, tylko, ze troche pozniej. O 11. i tak ja musze obudzic, bo mam na 11.15 wizyte u GP...
No i sie u nas rozpadalo:baffled:

andziulina zapomniałam ci napisac:/,uczulenie swędzi,dlatego mały marudzi,ja mam to średnio raz w tygodniu:/ ja mam hydrocortizon i elocon ale to tylko na recepte,pomaga szybko bo posmaruje na wieczór a rano śladu nie ma:)))

lubiczanka zastanawiam sie zeby przyśpieszyc dzisiejszy spacerek i iśc nóżkami do szkoły tylko nie wiem czy moje nóżki to wytrzymają:/

Witam mamunie.Ale juz naskrobalyscie ho ho ho.Ja to sie len zrobilam.
Ada mi padla:baffled:
Spi juz od 10. A ja tak chcialam ja polozyc o zwyklej dla niej porze i sama tez udac sie na salonowa sofe w celu zregenerowania energii... A tu d*** :angry:
ale moze jeszcze sprobuje, tylko, ze troche pozniej. O 11. i tak ja musze obudzic, bo mam na 11.15 wizyte u GP...
No i sie u nas rozpadalo:baffled:

No prosze,tez mam wizytke dzis u gp ih ale sie zgralysmy.Tylko ja mam na 15.15 hih
Powodzenia.
No i lece na sniadanko bo dziecko kryczy o drugie a mamusia musi oprocz wypicia szklanki mleka jak codzien zjesc cos pelnowartosciowego.A wlasnie tk na marginesie i z ciekawosci.Mamo ady ile ci przybylo na wadze?Bo u mnie wciaz 2 kilo z hakiem i szczerze mowiac mogloby sie cos ruszyc bo dwoje dzieci nosze!

reklama
O ja du.a jedna-na kompie mam polski czas i po Dadzię poszłam godzinę za szybko:(((
Marta-no ja nie wiem-a autka nie ma,żebym Cię ewentualnie mogła podrzucić(a poza tym-widzisz powrót do domku z 3ką biegających smyków?)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry