Hejka

A...tym filmem to mnie postraszyłaś na wieczór
co wstawałam do Patryka to kątem oka wyglądałam jakichś białych postaci
myślę..chyba źle zrozumiałam i wyczytałam, że u Ciebie pada
uśmiałam się do łez..po czytam dalej, że jednak się rozpadało 
U mnie ładnie było z rana to z Patrykiem posiedziałam na kocyku :-) teraz serio coś się chmurzy - więc dobrze, że pranko już wyschło
hm..jak ja robiłam sobie kiedyś rozeznanie wśród szczepionek Pl contra Irl - to różniły się one..i wynikało z tego, że albo szczepić dziecko w PL albo Irl a z mieszaniem ciężko to wychodzi.. Dlatego trzymam kciuki byś szybko zaszczepiła tu Kacpra i zdążyła ze szczepieniem na 6mcy tutaj(...) Wczoraj bylam na salthilu chcialam Kacpra tam zaszczepic bo na terrylandzie nie ma szczepionek juz ze 2 tyg i w tym tyg napewno nie bedzie. A mi sie w sumie troche spieszy bo w polowie czerwca musze do pl leciec zalatwiac sprawy na wesele (o ile bedzie;-)). A jak zaszczepie pod koniec kwietnia to nastepne bede miala pod koniec czerwca. A nie pasuje mi tak latac w prawo i w lewo
Chyba ze po prostu te na 6 mies zrobie w pl.
pozniej do was jeszcze zagladne![]()

Z uczuleniami często jest tak, że same nie schodzą - wiem to z autopsji - sama miałam kiedyś uczulenie i pytałam lekarza czy gdybym nie przyszła zeszło by samo (nie lubię chodzić do lekarzy i zwlekałam z pójściem ;-)) - powiedział NIE..:-( no i Patryk też dostał uczulenia prawdopodobnie po herbatce melisa-jabłko i kilka miesięcy się ono utrzymywało..po czym w PL lekarka przepisała leki..hmm.. Nie wiem - może poczekaj i zniknie a jak nie to może jakie wapno by pomogło? a najlepiej do lekarza jeśli będzie się utrzymywać bo szkoda by maluszek się męczył - bo może go to swędzieć albo i nawet boleć..(...)odstawiłam od razu, jak tylko zauważyłam wsypkę - czyli 2 dni temu... no i czekam aż mu zejdzie...![]()
y...znaczy się na nowym domku? Oby szybko minęły..brrr(...)Aaaaa-zapomniałam Wam pisać,że moja Dadzia znowu zaczęła pogawędki"z panem"(i bynajmniej nie o tego z góry chodzi):/
Nie będę się rozpisywać,bo już mi ciary po pleckach chodzą....więc raz jeszcze życzę Wam miłego dnia
A...tym filmem to mnie postraszyłaś na wieczór
co wstawałam do Patryka to kątem oka wyglądałam jakichś białych postaci
Jak tylko przeczytałam Twój post poszłam pranie zdjąć z podwórka..wracam i czytam, że Ada Ci padłaAda mi padla
Spi juz od 10. A ja tak chcialam ja polozyc o zwyklej dla niej porze i sama tez udac sie na salonowa sofe w celu zregenerowania energii... A tu d***
ale moze jeszcze sprobuje, tylko, ze troche pozniej. O 11. i tak ja musze obudzic, bo mam na 11.15 wizyte u GP...
No i sie u nas rozpadalo![]()
myślę..chyba źle zrozumiałam i wyczytałam, że u Ciebie pada
uśmiałam się do łez..po czytam dalej, że jednak się rozpadało 
U mnie ładnie było z rana to z Patrykiem posiedziałam na kocyku :-) teraz serio coś się chmurzy - więc dobrze, że pranko już wyschło

;-)). A jak zaszczepie pod koniec kwietnia to nastepne bede miala pod koniec czerwca. A nie pasuje mi tak latac w prawo i w lewo
Chyba ze po prostu te na 6 mies zrobie w pl.
No coz przeciez nie sadzilam ze to juz koniec nauki

czasami mam wrażenie że mnie jego schorzenie przerasta
musi mnie kto kopnąć w D coco jumbo i do przodu