lady_Zgaga
Fanka BB :)
Nie tylko Wiktorek takie rzeczy z kupa robi;-) To sie bardzo czesto zdarza dzieciom w podobnym do jego wieku. Co i rusz mi sie jakas kolezanka zali, ze jej dzieko zrobilo cos, co matczyne pojecie przechodzi!
Ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok brak mi sil ...cierpliwości ....wszystkiego szlagnajbardziej jestem zła na siebie za to że się wściekam
Wiktor ma dzisiaj bardzo zły dzień co chwila płacze i by siedział na kolanach ...cały dzień krzyczy co uspałam małą ten stanął koło niej i wrzeszczy no i koniec spania teraz udało mi się ich odseparować wystawiłam Zuzkę na balkon i zamknęłam bo ten jej skakał po wózku
a do tego nie wyschły mi jego body i właśnie znalazłam pokój jego cały w g bo ten sobie wpychał rękę w pieluchę on w g szafki w g jego buty nawet w g a o bluzce i spodniach to już nie wspomnę
czasami mam wrażenie że mnie jego schorzenie przerasta
musi mnie kto kopnąć w D coco jumbo i do przodu
![]()

A co do budzenia Zuzi, robienia scen czy na zlosc, to to tez nie jest wina jego schorzenia. Tak juz jest, jak ma sie w domu malucha i drugiego malucha. Mnie tez to czeka, wiec bedziemy sie nawzajem wspieraly psychicznie za 3 mies
Trzymaj sie i zamiast sie wsciekac daj Wiktorkowi wielkieeeeego buziaka:-)
Coco jumbo i do przodu;-)
A ja pospalam troche
Jeszcze gdybym telefony powylaczala, to pewnie spalabym lepiej:-)
Moj glos po 2,5 godz. drzemce przeraza:-( Niby troszke lepiej sie czuje (poza bolem calutkiego gardla) ale caly czas mam dylemat co do antybiotyku.
Zaraz chyba zadzwonie do mamy, zeby sie naszej lekarki spytala, co ona o tym sadzi...

najbardziej jestem zła na siebie za to że się wściekam
a do tego nie wyschły mi jego body i właśnie znalazłam pokój jego cały w g bo ten sobie wpychał rękę w pieluchę on w g szafki w g jego buty nawet w g a o bluzce i spodniach to już nie wspomnę
czasami mam wrażenie że mnie jego schorzenie przerasta
musi mnie kto kopnąć w D coco jumbo i do przodu
od razu pobiegłam do kasy i cieszę się, jak dziecko
.