reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
aaniaa-European Health Insurance Card- ja złożyłam wniosek osobiście ( w centrum Dublina znajduje sie siedziba na Lord Edward Street), ponieważ nie mamy medical card i dziś dostaliśmy po tygodniu, wiec szybko,powodzenia

Jest:tak: jesli masz MedicalCard to możesz złożyć wniosek o European Health Insurance Card(taka niebieska karta). Czeka się na nią około miesiąca (przynajmniej w moim county tak było):
A mozesz cos wiecej powiedziec? Znaczy jaka forme trzeba zlozyc no i gdzie? Tam gdzie o medical card?

Wpadłam się pożegnać już dziś
Aaniu-czy pytanie dotyczyło szczepienia w pl?Nam je robiła za darmo-nawet bez europejskiej MC:)
Misia-wcale się mężowi nie dziwię-no ileż można
Uciekam-przyjechał J
słodkich snów i do juterka
Szczepienie w Pl mi chodzilo. Ale moze wy macie za darmo bo macie znajoma lekarke?

Andziulina Daj znaka jak bedziesz wracac to przyjde. :)

Aaniaa - jak jutro do mnie przydreptasz, to przypomnij mi o tej europejskiej karcie - mam w domu formy :tak:
a ja się właśnie wk***** - kupiłam na Allegro super sandałki dla małego - zapłaciłam za przesyłkę do IRL, 2x wysłałam maila z nowym adresem doręczenia. i co? baba wysłała do mojego szwagra :angry: do seminarium :szok: całe szczęście, że A jest jeszcze w PL, to jutro je odbierze:sorry2: ale już wysłałam jej maila i tak ją zjechałam:wściekła/y: idę się szałerować.

reklama
Hey laski!
Duzo dzis pisalyscie,ze w sumie juz nie pamietam komu co mialam odpisac

froq kochana looooooooo matko,co sie stalo?COs to auto macie pechowe!DObrze,ze Wam sie nic nie stalo!Daj znac jak bedziesz miala ochote na kawke,to wszystko musisz mi opowiedziec!

pauletta niezly kombinator z niego rosnie.Dzieci maja pomysly.....I nie mysle,ze to jest zwiazane z jego "schorzeniem", bo czesto slyszalam,ze dzieci sa poprostu ciekawe...i tak robia. Pamietaj,ze po kazdym ciezszym dniu, nastepuje lzejszy dzien :-) Wiec jutro napewno bedziesz miala lepiej :-)

andzulina ja bym podala wapno. Taki cos sie z woda rozpuszcza. Jak cos,to mam zapas w domu, moge ci dac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry