Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie oglądamlaski wlasnie na tvn jest superwizjer i reportaz ko katastrofie w Smolensku..no i w tym reportazu byl wlansie urywek z tym filmem co jest na youtube.. wiec teraz wiadomo ze to jest jakis fotomontarz.. dokladnie to samo dluzsze bylo..
zmykam spac
papa
I faktycznie był ten filmik i na nim nie było żadnych krzyków typu:"Dawaj gnata","Nie zabijajcie nas"
Zupełnie,że tak powiem "niewinny"ten filmik tu jest
Dobra,idę dalej patrzeć bo się reklama skończyła.
u mnie leci dzien za dniem tak szybko ze szok nic nowego spacerki gotowanie sprzatanie i latanie za tośkiem ktorego wszedzie pełno i wszystko musi zobaczyć sprawdzic dotknąc
dobrze ze haneczka potrafi sie już sobą troche zajac;-) moj A zalatwil juz wolne na przyszly weekend i tak sie ciesze
a i chciałam Was zapytac czy wybieracie sie na to biccie rekordu bo ja na bank jak bedzie pogoda tylko ze czytalam ze ma lac ale mam nadzieje ze sie to zmieni po pobiciu guinessa mogłybysmy sobie zrobic jakis pikniczek z rodzinkami 

nie wiem co w nią wstąpiło
od rana daje mi w kośc
zamknęłam ją w pokoju to kopie w drzwi
odbija jej totalnie,macie pomysły na kare dla niej???uprzedzam ze żadna nie pomaga

NIESPODZIANKA
Ja tylko wpadlam sie przywitac i "na nowo przedstawic" i pedze do szpitala. Spoznie sie na bank
Milego dnia

Hhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb swietny nickNIESPODZIANKA
Ja tylko wpadlam sie przywitac i "na nowo przedstawic" i pedze do szpitala. Spoznie sie na bank
Milego dnia

. Uciekam na śniadanie, poki mala trochę przysnęła. A jutro pierwszy dzien do pracy