reklama

Mamy z Irlandii!!

laski wlasnie na tvn jest superwizjer i reportaz ko katastrofie w Smolensku..no i w tym reportazu byl wlansie urywek z tym filmem co jest na youtube.. wiec teraz wiadomo ze to jest jakis fotomontarz.. dokladnie to samo dluzsze bylo..

zmykam spac

papa

reklama
laski wlasnie na tvn jest superwizjer i reportaz ko katastrofie w Smolensku..no i w tym reportazu byl wlansie urywek z tym filmem co jest na youtube.. wiec teraz wiadomo ze to jest jakis fotomontarz.. dokladnie to samo dluzsze bylo..

zmykam spac

papa
Właśnie oglądam:tak:I faktycznie był ten filmik i na nim nie było żadnych krzyków typu:"Dawaj gnata","Nie zabijajcie nas":no:Zupełnie,że tak powiem "niewinny"ten filmik tu jest:sorry2:Dobra,idę dalej patrzeć bo się reklama skończyła.

witam witam i ozdrowie pytam:-)dyta spoznione ale szczere zyczenia ogromu milosci dla Was:tak: u mnie leci dzien za dniem tak szybko ze szok nic nowego spacerki gotowanie sprzatanie i latanie za tośkiem ktorego wszedzie pełno i wszystko musi zobaczyć sprawdzic dotknąc:baffled:dobrze ze haneczka potrafi sie już sobą troche zajac;-) moj A zalatwil juz wolne na przyszly weekend i tak sie ciesze:happy: a i chciałam Was zapytac czy wybieracie sie na to biccie rekordu bo ja na bank jak bedzie pogoda tylko ze czytalam ze ma lac ale mam nadzieje ze sie to zmieni po pobiciu guinessa mogłybysmy sobie zrobic jakis pikniczek z rodzinkami :tak:

Kiedy: 24 kwietnia 2010
Gdzie: Phoenix Park, Furze Road, Dublin 8
Godzina: 10:30 (rejestracja), 11:00 (start)

Fundacja ds Zapalenia Opon Mózgowych zaprasza wszystkich rodziców do wzięcia udziału w biciu rekordu Guinnessa na dystansie 1 mili w Phoenix Parku. Zapewniamy dobrą zabawę, celebrytów, rozrywkę oraz prezenty dla wszystkich zarejestrowanych uczestników (koszt rejestracji Ź5, dalsze dotacje są mile widziane).

Dzień dobry:)
Ja i tak tam nie wierzę telewizji(gazetom też nie:P)...za 30lat się dowiemy,że to był jednak zamach:PPrzecież to oczywiste,że nie na rękę komukolwiek ujawniać,że Rosjanie coś złego zrobili.Nawet jeżeli nie było żadnych strzałów,to ktoś tam jednak był-nieee no oczywiście,że służby specjalne(zwłaszcza ta osoba upadająca i pan leżący i wskazujący,że żyje ręką)...Nie chcę się kłócić i awantur wszczynać,więc zamykam już ten temat(chybaże jakiegoś newsa będę miała)...
Aaniu-no właśnie Anineczka już napisała,że nie trzeba mieć MC
MamoAdy-udanej wizyty
Anineczko-co tam u Was?Antoś wrócił do przedszkola?
Uciekam,bo oczywiście jeszcze w pidżamie dopadłam się do komputera
Miłego dnia

witam:-)

nocka znowu ok chyba wracamy do normy:tak:

gorzej z moją córą:crazy:nie wiem co w nią wstąpiło:wściekła/y:od rana daje mi w kośc:wściekła/y:zamknęłam ją w pokoju to kopie w drzwi:baffled::crazy:odbija jej totalnie,macie pomysły na kare dla niej???uprzedzam ze żadna nie pomaga:sorry2:

miłego dnia,lece bo coś zapachy nie te:baffled:

reklama
dzien dobry,
ja nocka zarwana, Asia cala noc plakala i miala biegunkę, na szczęście mam leki wiec tylko zadzwoniłam do lekarza w Pl jaka dawkę dla takiego malucha- tutaj z rana polscy lekarze spia-dałam juz jej nifuroksazyd i mam nadzieje ze pomoze:tak:. Uciekam na śniadanie, poki mala trochę przysnęła. A jutro pierwszy dzien do pracy:szok:
lady Zgaga - nick masz pierwszorzędny:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry