reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam,

Didi-Wszystkiego naj, naj dla coreczki!!!!!

Karolinanicola- kuruj sie kuruj bo jutro spotkanko!!!

Lady_zgaga- rewelacyjny nick!

misia-biedny ten Twoj chlop, co on teraz je? Bo pewnie zapasy jedzonka mu sie skonczyly.

lubiczanko- ja tez sie zastanawialam nad tym filmikiem, sama nie wiem co o tym myslec. I tak nam prawdy media nie podadza.

U nas super pogoda, sloneczko pieknie swieci, pralka hula juz od rana, obiad gotowy tak wiec mamy luzik.

Milego dnia wszystkim zycze!

hejka laski w ten piekny dzionek:-).
zaraz znow wybywam z domu...i to pewnie na caly dzien:-)
Taka piekna pogoda to trza korzystac:tak:;-):-).

Jakbym kiedys pieknego ladnego dnia znikla to bedzie znaczylo ze komp mi padl:-(:-(
Ledwo zipie....m do kogos dzwonil i to podobno karta graficzna.
Nie wiem czy w laptopach da sie ja wymienic?

Witam Lady Zgage hehhehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!
Nicka masz super hehe

Sofik-a no właśnie przyjechałabyś,żeby humorek się poprawił:)Ja zapraszam-do wieczora siedzę sama:(
Ewelcia-jakby co mamy kontakt telefoniczny:)
Renni-a no właśnie w tym tkwi cały problem...No kochana-skoro wszystko gotowe to korzystaj z pogody:)))
Marta-wreszcie wyrzuciłaś prawdę z siebie;)
A ja pranie robię średnio 2razy w tygodniu,czasem tylko wypadnie np.razy 2,bo mix kolorów,i rzeczy Danielka osobno piorę...

Witam

Pogoda przepiękna,panowie za oknem wstawiają huśtawki na placu zabaw.Życ nie umierac.Plac zabaw na planie wyglądał zupełnie innaczej,ale ważne,że jest.

Zaraz pranie też wstawię,bo dzien bez prania jest dniem straconym dla mnie :-D:-D
Też często mam dwa prania dziennie,ba! czasem trzy :-p

Lubiczanko Antek w dalszym ciągu na antybiotyku :nerd:
Do jutra ma go brac.
Jutro również powinniśmy się stawic na kontroli.Ale zostawię go w piątek w domu i przez weekend jeszcze go nafaszeruję witaminami i od poniedziałku puszczę go do przedszkola.

Lady zgaga witamy.

Didi STO Latek dla Ewci :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

No ruch od rana jak na targowisku.Ja wlasnie robie pranko jak wy,ale narazie sie bycze na kanapie hih No ale czas dupencje podniesc i wziasc sie za obowiazki domowe!
Didi sto lat dla roczniaczki!!!
Lady zgaga - nick powalajacy,moj nick powinien lady maruda hii

Marta-nieee no godzinka w Twoim towarzystwie to duuuuża rozrywka(największa w ciągu dnia:))
Anineczko-oby od poniedziałku wreszcie się udało wrócić do przedszkola:)
CrazyGirl-a nie ma za co:)))
Gastone-nie no aż tak zle to nie jest;)))

reklama
No i się wydało, że wszystkie jesteśmy lady praczki:-):-):-)

U nas po obiadku, Ania dojada i wybywamy na spacerek:-D:tak:. Nawet udało mi się poprasować:-), bo dziecko grzeczne było a potem poszło spać i obiad nie na wariata.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry