Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hejka laski w ten piekny dzionek:-).
zaraz znow wybywam z domu...i to pewnie na caly dzien:-)
Taka piekna pogoda to trza korzystac;-):-).
Jakbym kiedys pieknego ladnego dnia znikla to bedzie znaczylo ze komp mi padl:--(
Ledwo zipie....m do kogos dzwonil i to podobno karta graficzna.
Nie wiem czy w laptopach da sie ja wymienic?
Witam Lady Zgage hehhehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!
Nicka masz super hehe
Sofik-a no właśnie przyjechałabyś,żeby humorek się poprawiłJa zapraszam-do wieczora siedzę sama Ewelcia-jakby co mamy kontakt telefoniczny Renni-a no właśnie w tym tkwi cały problem...No kochana-skoro wszystko gotowe to korzystaj z pogody)) Marta-wreszcie wyrzuciłaś prawdę z siebie
A ja pranie robię średnio 2razy w tygodniu,czasem tylko wypadnie np.razy 2,bo mix kolorów,i rzeczy Danielka osobno piorę...
Pogoda przepiękna,panowie za oknem wstawiają huśtawki na placu zabaw.Życ nie umierac.Plac zabaw na planie wyglądał zupełnie innaczej,ale ważne,że jest.
Zaraz pranie też wstawię,bo dzien bez prania jest dniem straconym dla mnie
Też często mam dwa prania dziennie,ba! czasem trzy
Lubiczanko Antek w dalszym ciągu na antybiotyku
Do jutra ma go brac.
Jutro również powinniśmy się stawic na kontroli.Ale zostawię go w piątek w domu i przez weekend jeszcze go nafaszeruję witaminami i od poniedziałku puszczę go do przedszkola.
Lady zgaga witamy.
DidiSTOLatek dla Ewci :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No ruch od rana jak na targowisku.Ja wlasnie robie pranko jak wy,ale narazie sie bycze na kanapie hih No ale czas dupencje podniesc i wziasc sie za obowiazki domowe! Didi sto lat dla roczniaczki!!! Lady zgaga - nick powalajacy,moj nick powinien lady maruda hii
Marta-nieee no godzinka w Twoim towarzystwie to duuuuża rozrywka(największa w ciągu dnia) Anineczko-oby od poniedziałku wreszcie się udało wrócić do przedszkola CrazyGirl-a nie ma za co)) Gastone-nie no aż tak zle to nie jest))
No i się wydało, że wszystkie jesteśmy lady praczki:-):-):-)
U nas po obiadku, Ania dojada i wybywamy na spacerek. Nawet udało mi się poprasować:-), bo dziecko grzeczne było a potem poszło spać i obiad nie na wariata.