reklama

Mamy z Irlandii!!

zeby nie bylo to ja dzis tez
a015.gif

a potem
a020.gif
a konca nie widac!!!:wściekła/y:

Lady zgaga super nick!! hihihi

Sofik-a no właśnie przyjechałabyś,żeby humorek się poprawił:)Ja zapraszam-do wieczora siedzę sama:(
nie wiem czy fajnie by bylo taka marude mniec w domu jak Ja jak mi sie humorek poprawi to przyjade!!

a teraz pora na
a010.gif
jak ja tego nie lubie!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Widzę że dyskusja o praniu trwa więc ja też często piorę i nie wiem sama skąd te ciuchy mi się kompletują:szok: Choć przy małym dziecku wiele nie trzeba a to rączkami uciapcia gdzieś wejdzie.
Reni nie wiem czy się kochana spotkam z Wami jutro. Nos mi rozsadza głowa pęka, gardło masakra. Znów jakiś tyfus mnie złapał
didi Wszystkiego Najlepszego dla Ewuni niech się pięknie chowa jak do tej pory
sofik widzę że zmywarka by się przydała:laugh2:
No nic lecę bo przyjeżdza domnie koleżanka muszę się ogarnoć nosa do porządku doprowadzić i wode na kawulca wstawić.
Cmoki dla Was

Ale nam landlord niespodzianke zrobił;-) Przywiózł mi krzesła do ogrodu.. co z tego że takie zwykłe plastikowe białe. Lepsze to niż nic.Tylko o stoliku zapomniał:sorry2: ale szybko mu przypomniałam:-D i powiedział ze jakieś zabawki ogrodowe ma i piaskownicę jakąś ma przywieźć:-) Zobaczymy jak się popisze..;-)

my juz po spacerku i 2giej drzemce..Ciekawe czy 3cia dojdzie dzisiaj do skutku:baffled:Idziemy zaraz na deserek..Wikta cagle tylko ba-ba,ma-ma,ma-ba:-DProbuje mi cos wytlumaczyc,ale ja nie kumam za bardzo:blink::sorry2:
ja tez codziennie piore-taka pogoda to tylko prac.Poza tym wrzucam na takie mini-polgodzinne-bardzo ekonomiczne z reszta.
To jak-samoloty zaczely latac:-):-):-)Uffff-moze czesci przybeda i w koncu nasz samochodzik kochany naprawimy,bo juz sie zakurzyl pod domem:baffled:
aaania-potwierdzam,nie trzeba miec MC do tej karty;z MC mozesz zlozyc podanie online,a bez musisz poczta lub osobiscie zaniesc do najblizszego HC:tak:
crazygirl-fajnie!my raczej nie mamy na co liczyc.Nasz ma duuuuuzo planow,gorzej z realizacja.Nasiona warzyw predzej mi w torebkach wykielkuja zanim sie doczekam az on zrobi porzadek z ogrodem:baffled:
didi-100 latek dla Ewuni!To odpoczywasz dzis pewnie po porodzie:-D;-)
lady_zgaga-:-D:-D:-Dciezko sie przestawic,ale sprobuje:rofl2:Nie mam wyjscia:-D
sofik-poprawy nastroju zycze!

witam laseczki

dołączam się do klubu praczek dziś:-p 3 raz praleczka śmiga:sorry2:

Pogoda ze stolycy- było pięknie od rana ...teraz słonko zaszło miejmy nadzieję,ze chwilowo.

Lubiczanko
zapraszam na spacerek do naszego parku- największego w Europie:-p

Zgaga bo padne rozpacz.gif:-D:-D:-D:-D ale ze Cię piecze czy ,ze jestes :baffled::-D:-D bo jesli jestes to piona :cool2: jak po wizycie w szpitalu i u dziewczynek??

Dyta serio z chęcią,ale... jak sobie przypomne tamten poprzestawiany dzien to :sorry2: no chyba ,ze... renni a Ty czym się wybierasz do dziewczyn:sorry2:?? jesli autem to :rolleyes: sie bym może uśmiechnęła jakoś;-)

Tichonku gdzie Ty dziś???

anineczko i ja mam nadzieję,ze od poniedziałku synuś wyruszy do przedszkola no i pochodzi do niego troszke dłuzej ;-)

lete na obiadzio, bo dziecko wróciło ze szkoły ...a po obiadku gdzies trza wybyc- moze do w/w parku łabądki nakarmic

która sie wybiera do Phoenix??? za jakies 45 minut

do wieczorka i sorry ,ze tak wpadłam tylko i wypadam.

Crazy Girl ale fajno wam z landlordem.
Ciekawe czy nasz landlord by coś przyniósł...
M zrobił sam stół....ale przydałyby się jakieś krzesła,parasol....
Wczoraj też był pan z gazowni i pytał czy zrobic mi serwis pieca...ale to ja mam za to zapłacic czy landlord? :baffled:

Ja chyba wsiąde do auta i pojadę do sklepu,trochę się boję bez M....
ale jarac mi się chce :rofl2::baffled::-D

Kurcze mamy nowych sąsiadów...
2 stafordy trzymają w szopie na ogródku :szok::szok::szok::baffled:
I wszystko by było ok,bo przecie to nie mój bizes,że cały ogródek mają już zasrany,ale psy non stop drą japy :angry:
Dzień i noc szczekają,a już nie daj Boże jak poruszę się u siebie na ogródku i usłyszą to :crazy:
Mateusz jak kochał spędzac czas na ogrodzie tak teraz siłą go nie wyciągnę bo się boi :-(:-(:-(

sofik widzę że zmywarka by się przydała:laugh2:
jest w planie zeby kupic, ale musze tez szafi poprzestwiac zeby gdzies ja wcisnac, wiec nie jest to takie porste...gdybym miala na nia miejsce chyba bym juz Ja kupiła.

Anineczko kurde, ale masz sasiadków, moja koleznku tu na wsi ma sasiada ktora trzyma tez dwa psy rasy nie znma tez maja zasrany ogodorek trawa na pol metra i do tego pol ogrodka to tarmpolina... nie wiem jak mozna tak mieszkac oczywiscie maja mały stolik i 2 krzeselka i siedza sobie, ja bym tam minuty nie widziedziala tak smierdzi :(

gastane robisz smaka na lody!!

crazy girl jak juz sa krzesła to jest fajnie , gorzej jak by najpierw stoli byl!! - a tak mozna sobie posiedziec ... na sloneczku!!!

A ja byłam na spacerku troche mi lepije bo slonko swieci, Sofijka mi stokrotek nazbierała...

no i zrobiłam sobie nowe suwaczki :) :) zeby jakos milo bylo...hehehehe

ide konczyc obiadek

miłego dnia dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie laseczki
Ja juz po pracy poleżałam troche na ogródku w słoncu na nowym plazowym kocyku hihihi
Zaraz obiadek i lecimy do Ewuni na urodzinki wiec osobiscie złoze zyczonka:)
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry