reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
Didi - wszystkiego naj naj naj dla Ewy :happy: i pochwal się tortem - szukam inspiracji na Patrykowy roczek ;-)
Sandrlińska - uroczą masz rodzinkę :-):-):-) fajne fotki.. - z bańką mydlaną czad :tak: a i blog spoko..rozumiem, że w razie czego doradzisz w co się ubrać ;-)heh weszłam na linki pod suwaczkami :-p
Anineczko - to czas interweniować..:baffled: współczuję..mam nadzieje, że to tylko czasowe - i zniknie wkrótce szczekanie..bo taka pogoda a dzieci w domku :crazy:
Sofik - Tobie Sofia stokrotek a mi Patryk mlecze zbiera :sorry2: heh..

a...i witam nową foremkę..:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Anineczko-zgroza z takimi sąsiadami
CrazyGirl-no faktycznie pozazdrościć takiego landlorda-my sami sobie skompletowaliśmy sprzęt ogrodowy(ale 2leżaki i 6 plastikowych krzeseł było w garażu)
Sofik-jak nastrój
a ja się cieszę jak głupi do sera bo właśnie dokonałam reszty płatności za naszą wycieczkę-czyli wczasy mam juz z głowy(Dzięki Marta za podpowiedz)
Marta-z tym bankiem (Junior account)-to dają 20euro na dzień dobry:)

lubiczanka you welcome :)))) a co do konta to tez lece jutro założyc:D:D:D

zgaga nam sie przedstawiła i uciekła:/:/

nasza Jessie tez strasznie szczekała na ludzi,nawet ja spac nie mogłam:/ ale naszczęście tutaj jest spokój:DD::D:D:DD:

MartaF- a w ktorym banku takie gifty?my tez chcemy zalozyc Asi konto my mamy w Bank of Ireland
Didi- zdrowka dla Ewuni i oby spełniały sie jej marzenia:-D:-):tak:
Asia juz troszke lepiej, w ciagu dnia byly tylko 2 kupki takie luzne, teraz znow spi, ale mysle ze juz tylko bedzie lepiej, ja tez dzis pralam na potege;-)ale to dlatego ze po nocy cala posciel Asi do prania tak ja meczylo bidulka:hmm:

Hello
Ja juz po szpitalu, kawie, zakupach i placu zabaw...
Wszystko z dzidzia ok.
Nasiedzialam sie i naczekalam a w gabinecie 5 minut chyba nie spedzilam:baffled:
Ale na 6 tyg. spokoj;-)
Kochana, nie ma bata, zebym w takim stanie do Ciebie i Twoich dzieci zawitala:no:
Ja bym chciala Zuzke wysciskac ale tak bez nadprogramowych "prezentow"!!!
Z rana glosu wcale nie mialam, gardlo mnie tak bolalo, ze myslalam, ze padne. Do tego mialam nos (a konkretnie lewa dziurke zatkana). W szpitalu zmierzyla mi babka temp. i mialam moze nie duzo, bo 37,3 ale czulam sie naprawde kiepsko:-(
A co do odwiedzin, to Larcia swiadkiem, ze mowilam, ze jak tylko wyzdrowieje, to odrazu do Ciebie jade!!! W nastepnym tygodniu sie nas spodziewaj;-)

witam

laski ..moje ostatnie parcie wlasnie mam..hahah znaczy sie rok temu parlam ostatni raz i juz za 4 minuty bedzie moja corcia..

jeny..poryczalam sie..hahaha
100 Lat Dla Ewuni

Zgaga bo padne Zobacz załącznik 238068:-D:-D:-D:-D ale ze Cię piecze czy ,ze jestes :baffled::-D:-D bo jesli jestes to piona :cool2: jak po wizycie w szpitalu i u dziewczynek??
I to i to czasem:-D :-D I czasem jedno bardziej od drugiego:-D
Wizyta u Larci super tylko cos nasze dziewczynki dzisiaj foszaste byly;-):-)

Dobra, lece bo mam tyle do roboty a ja siedze przed kompem- zamowienia na paczki wysylam, odpisuje na gg, odpisuje na skypie, zmieniam pampersa z niespodzianka i jeszcze staram sie posta skonczyc:baffled: A obiad tez czeka i mnie tam z drugiego konca kuchni nawoluje...
To do pozniej

Didi wszystkiego najlepszego dla Ewuni:-) uanej imprezki :-)

Lady zgaga:-D super ze z dzidzia wszystko ok:-) nie zapomnij o mnie nastepnym razem jak bedziesz na knocknakarze:tak:bo dzis juz za pozno skumalam ze bedziesz:sorry2:;-)

sofik tulaski;-)

anineczka wspolczuje:no: biedny matt:zawstydzona/y

A moj maly sam przechodzi siebie ciagle marudzi:wściekła/y::wściekła/y::no:.....staje obok:-D

Jestem i ja:tak:Nareszcie:sorry2:
Rano przedszkole zaliczyłam,po powrocie tylko poczytałam Was i zabrałam się za oporządzenie domu,pranie(:-D),klopy(:-D:-D),potem znów przedszkole.Wpadłam do domu i zaraz byłam z Dytą pod B&Q umówiona bo chciałam sobie bratki kupić,tylko,że już nie ma:dry:Bo to chyba już nie pora na nie:sorry2:Ale połaziłyśmy po sklepach,powrót do domu a tu już 15:30.Obiad szybko "podrobiłam" i jestem:-p
Dyta,gratki dla Dominisia,tylko patrzeć jak zacznie biegać:-)
Karolinanicola:dry:
Szkoda,bo jeśli jutro faktycznie Cię nie będzie to w sumie mogłyśmy się z dziewczynami dziś spotkać,Margaritta coś wspominała,że w środę by jej pasiło,ale znów Ty mówiłaś w sobotę,że możesz tylko wtorek i czwartek:sorry2:No i wyjdzie,że ani Ciebie ani blondyny nie będzie:dry:
Lady Zgaga:eek::oo2::-D:-D:-D:-D Zarąbiaszczo!:-D
Didi:Sto lat dla Ewuni!!!
Minnie-Birthday-Cake.jpg

Wiesieńko-w AIB:)
Tichonek-ja tam na kwiatach się nie znam,ale akurat bratki gdzieś widziałam....tylko nie pamiętam gdzie(chyba na klombie przed bankiem;))))
Ladyzgaga-super,że wszystko w porządku:)A jak widzę się o Ciebie zabijają w Galway;)

anineczko- a Twoja mila nie moze przegonic tych sasiadow?;-)

margarittko- tak, autkiem sie wybieram, ale niestety nie dam rady Cie zabrac bo rano musze jechac jeszcze w jedno miejsce, a do dziewczyn bede jechala na pelnym gazie, zeby zdazyc.:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry