reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziekuje
A gdzie ona przyjmuje ??
A czy w Polmedzie pediatrzy sa ok, bo znalazlam dwoch?
dr Cudo przyjmuje w Terryland Medical Centre Terryland Medical Centre - Polska Przychodnia Lekarska w Galway
a co do Polmedu, to nie pomogę, bo nie mam pojęcia o tych lekarzach:sorry2:

Wyobraźcie sobie,że szwagier kupił bilet autobusowy z Pl tutaj za 1000 zł:szok::szok: Lekka przesada
Dyta - a skąd szwagier jedzie? bo mój A z Legnicy i zapłacił 550zł (do Dublina)

Melduje ze jestem:)
Caly dzien was czytam na bierzaco:tak:
Lady_zgaga rozbroilas wszystkich:-D:-D:-D Nick bez dwoch zdan najlepszy:-):tak:
Didi Wszystkiego najlepszego i najslodeszego dla Ewuni
A ja teraz musze ogladac mecz:dry: Troche mi to nie po nosie no ale coz... nie raz trzeba sie poswiecic:sorry2:

No a miedzy mna z O juz dobrze... wczoraj wieczorem bylo godzenie:tak::-) :-pwiec juz dzisiaj byl obiad (barszcz bialy). Juz mu wybaczylam... tak pieknie przeprosil;-):tak::-) ze trudno bylo nie wybaczyc:rofl2:

I jestem
Koleżanka dopiero pojechała, Agutka wykąpana smacznie śpi. Lekarza też cała zgrają zaliczyliśmy tzn ja i co jak będe mieć temp mam brać paracetamol a jeśli nie daj boże coś nie tak to na kontrole do szpitala:-(tyle sama bym zadziałała. Dzień miło spędzony tylko to przeziębienie. Dziewczyny stane na głowie by być na spotkaniu ale jak to się jutro potoczy to zobaczymy. :baffled::baffled:
Ocho mąż się buntuje i mam kończyć oj bede mieć z nim teraz do końca tego m-ca ma wolne więc jupiiiiiii albo :baffled::rofl2::angry: Dobrze ze ruch lotniczy wrócił.
Więc miłej nocki i do juterka

witam lejdis
My juz po urodzinkach u Ewuni, było fajnie ale padam i własnie leże w ciepłym łóżeczku i ogl chirurgów ale ja lubie ten serial:)
Pauletta szkoda że bedziecie sie wyprowadzac, mam nadzieje że te zajecia pomogą
Lady zgaga dobry masz nick!!!:)))
Milej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry