reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta coz moge Ci powiedziec...Jesli tak bardzo zalezy Wam na antenie,to sie wyprowadzcie, moze i na dobre to wyjdzie. Ale z tego, co wiem, to lubisz swoje mieszkanko, no i jest bardzo przytulne. A nie wchodzi opcja,zebyc zostac z ntl?Ja mysle,ze to sztuka przyzwyczajenia. Ja jestem zadowolona z irl tv. Duzo wiecej jest tu do ogladania niz w polskiej. Co do Wiktorka to super, ze cos rusza do przodu. Ty sie tak denerwujesz ostatnio, a napewno takie cwiczenia,zajecia wyjda na ogromny plus. Latwiej bedzie jak nauczycie sie z Nim komunikowac, mysle ze bedzie Ci duzo latwiej :-)

reklama
No to Lady_Zgaga wita poznym juz wieczorkiem :-D
Dopiero co znajomi odjechali a ja juz ledwie stoje na nogach dzisiaj. Slabo sie wyspalam i dosc aktywny dzien mialam wiec mam prawo byc zmeczona...
Pauletta, bede, bede:-) I obiecuje, ze nie odwiedze zadnej innej mamuski, zanim nie "zalicze" Ciebie :-D:-D:-D
To ja ide spac, bo co tak bbede siedziala... :-)
Dobranoc

Lady zgaga fajnie że z dzidzią wszystko ok;-)
Aaniaa ja tu duuże szanse na nowy suwaczek widzę jak Ty tak tabsy wcinasz;-):-):-D
Dziewczyny bratki w Centrze są:tak:też

A ja po południu wpakowałam mała do auta i pojechałyśmy do miasteczka.. Dlaczego zawsze ładne i fajne rzeczy są do kupienia wtedy kiedy nie ma się kasy?:baffled::sorry2:..
Kupiłam sobie dywanik do kuchni w końcu bo już dość miałam mycia podłogi every day...... Płytki na wysoki połysk są i jak jedna kropelusia wody na nie spadnie to moment się roznosi i podłoga wygląda jakby nie wiadomo ile była nie myta..
Zaliczyłyśmy plac zabaw na którym Emilka bawiła się z 4letnia dziewczynką tego samego wzrostu co ona:baffled::-)Mam duże dziecko...

A tam mi się nasunęło w związku z katastrofą..

Co widzicie na tym obrazku?

Załączniki

• DSC00420.jpg
    DSC00420.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 38
Didi sto lat dla Ewuni:tak:

Za ni Was nadrobilam to juz treraz nie mam sily pisac....
jestm padnieta po calym dniu lazenia po miescie....jeszcze teraz nawkurzalam sie na neta...bo ilez razy mozna go wlaczac:wściekła/y:

dziewczyni milego spotkanka jutro zycze :)

Karolinanicola na pewno dasz rade sie jutro spotkac.....zdrowka zycze :)

aaniaa - jak to mówią... nie znasz dnia ani godziny... :-D

Lady zgaga fajnie że z dzidzią wszystko ok;-)
Aaniaa ja tu duuże szanse na nowy suwaczek widzę jak Ty tak tabsy wcinasz;-):-):-D
Dziewczyny bratki w Centrze są:tak:też

A ja po południu wpakowałam mała do auta i pojechałyśmy do miasteczka.. Dlaczego zawsze ładne i fajne rzeczy są do kupienia wtedy kiedy nie ma się kasy?:baffled::sorry2:..
Kupiłam sobie dywanik do kuchni w końcu bo już dość miałam mycia podłogi every day...... Płytki na wysoki połysk są i jak jedna kropelusia wody na nie spadnie to moment się roznosi i podłoga wygląda jakby nie wiadomo ile była nie myta..
Zaliczyłyśmy plac zabaw na którym Emilka bawiła się z 4letnia dziewczynką tego samego wzrostu co ona:baffled::-)Mam duże dziecko...

W tym miesiacu zapomnialam "tylko" 2 tabletek :baffled: Ale na szczescie mamy jeszcze drugie zabezpieczenie takze luz:tak: tylko ze przy Kacprze tabletek nie bralam a to drugie nie zadzialalo... no i mamy Mistrzunia:-):tak:

A tam mi się nasunęło w związku z katastrofą..

Co widzicie na tym obrazku?

haha... znam to... ale nikomu nie podpowiem:-p

dobry z wieczora...

renni no trudno- widocznie tak miałobyc ;-) wolniej jedz lepiej:tak:

Dycia, Tichonek buuuuuu:sorry2: autobusem sie nie "puszcze":baffled: nawet nie wiem co? gdzie ? skąd? i w ogole? ale mam nadzieje,ze na "majówce" choć troche sie nagadamy:sorry2:

Zgaga sie ciesze ,ze wsio ok z dzidziolem:tak: ja pamietam swoją wizytę tu w szpiatlu- dokładnie 2h czekania i 5 minut w gabinecie and "evriting it's ok":-D:-D:-D buziole

Crazy Girl ja np. mojej Niki kupuje tu ciuszki na 3-4 lata :sorry2::dry: a ma 2 . Mają złą rozmiarówkę po prostu :-D:-D

pauletta przychylam się do wypowiedzi Larci :tak: skoro fajowo Ci się tam mieszka to moze szkoda sie wynosić... do "niemacia" polisz TV mozna przywyknąc:tak: A i angielski osłuchany bedzie;-) a polską Tv mozesz w necie pooglądać- przemyśł to Ci mówie;-)

didi i znow tylko ja sie spózniam,ale...jeszcze mieszczę się w dniu;-) zatem najsłodszego dla Ewci;-)

joannn ja widze na pierwszy rzut oka jakąś "milejdi" z kapeluszem na głowie i jakimś piórkiem czy cuś:dry:;-)

to nie kapelusz:dry: jakies cos na łbie:zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
Larcia,Margaritta wiem że idzie przywyknąć do irish tv ale my mamy umowę na polsat jeszcze przez 1,5 roku szkoda kasy wyrzucać a po za tym mój luby nie widzi możliwości bez polskiej tv
Joann ja tam zawsze widzę starą babę nie ważne jak bym patrzyła nic innego nie wypatrzę a ponoć tam jest jeszcze ktoś:dry::sorry2:
Didi sto lat dla Ewuni niech rośnie zdrowo :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry