reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Aaa i jeszcze jedno.
Frog trzymaj się.Współczuję wypadku.A auto sporo dostało w tyłek.?

A wiec to my walnelismy w inne autko przodem i co najlepsze w Polaka ktory wjechal nam pod maske z podrzednej ulicy. Jego tlumaczenie - bo on zmeczony po pracy bylam bliska przeskoczenia na bosaka(bo tak z auta wyskoczylam) w sukience przez maske jego samochodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jełop jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wczoraj R byl na wycenie szkod i naprawe auta wycenili na €3000 bez malowania, wymiwny drazka i jeszcze kilku rzeczy wiec tak wszystko by wyszlo ok €4000 a auto warte €5000. Zobaczymy co powie facet z ubezpieczalni i co nam zaoferuje

NIESPODZIANKA:-D:-D:-D
Ja tylko wpadlam sie przywitac i "na nowo przedstawic" i pedze do szpitala. Spoznie sie na bank :-D
Milego dnia

Swietny Nowy Nick:-D:-D:-D:-D rozklada na łopatki

Od rana jakos mnie smutni dopadły ,ale czasem tak mam...

Milego dnia

Tulaski :-):-):-) Oby dzis był dla ciebie lepszy dzien;-)

Didi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA EWUNI

U mnie dzien minal spokojnie wiec nie mam za wielkich rewelacji.
Choc musze pochwalic sie synkiem ze dzis wolal na nocnik sam i zrobil kupke do nocniczka. Hurrra chyba jakos gladko przejdzie to odpieluchowywanie ale nie chce zapeszyc.

A i jeszcze jedno Pauletta glowa do gory zawsze taniej przeprowadzic sie niz remonty robic czy meble wymieniac:-D:-D:-D Zawsze to powtarzam :-D:-D:-D

Oki nie smece uciekam porzytulac sie do mezowskiego

Kolorowych snow kobialki;-)

reklama
Witam
Dziś troszkę pózniej,ale za to w calym rynsztunku(wszyscy ubrani i nakarmieni i sniadanko do szkoły zrobione tyż)...
Joann-jest i babcia i młoda kobitka:)
Frog-oby wszystko ułożyło się po Waszej myśli
Kamcia-no ja wreszcie po wielu przyczajówkach obejrzałam YCD(szkoda,że nie widziałam eliminacji:()
Lady Zgaga-oj ciężko mi się przyzwyczaić do nowego nicka-ciągle mam na myśli M A:)
Karolinanicola-ja również trzymam kciuki,żeby udało Ci się dotrzeć...No i zdrówka oczywiście
Margaritta-co się odwlecze...Dziś nie dało rady,ale za tydzień...:))))
CrazyGirl-dobrze,że córcia zdrowa-a że ichnie 4ro latki takie mizerne-niech oni się przejmują,nie Ty:)
Aaniaa-czyżby Twój Maluszek urodził się 11.11?
Ochoooo-jeden Skarbek nie dojadł:/No i uciekam a Wam miłego dnia życzę(jeszcze pranie muszę wstawić:)))

Ostatnia edycja:
witam

dziekujemy wszystkim e-cioteczka za zyczonka
Ewulka 2 razy mimo poprzestawiania zlapala rozaniec i kiliszek.. :)

jenny ale mam lenia ..jestem jakas taka niedorobiona i jakby przemeczona a wczoraj ledwo co wszyscy wyszli juz lezalam w lozeczku a byla to 20 ... no i nawet nie chce mi sie dupska ruszac aby mlodego zaprowadzic do przedszkola...ale musze isc bo wczoraj juz zrobilam mu z mojego lenistwa wagary

lece robic mu sniadanko i ubierac sie bo chce isc spacerkiem to moze sie obudze i jakaos naladuje do dzialania..ahahah

Hello
Mowe mi odjelo:baffled: Ada dziwnie na mnie patrzy i mnie przedrzeznia po swojemu nasladujac moj glos:baffled:
A juz myslalam, ze wygrywam!
A tam mi się nasunęło w związku z katastrofą..

Co widzicie na tym obrazku?
Ja tak jak Margaritta, widze jakas kobite z profilu, z piorkiem i dlugimi wlosami (?) :confused: Ale ona nie jest stara:-D

Crazy Girl ja np. mojej Niki kupuje tu ciuszki na 3-4 lata :sorry2::dry: a ma 2 . Mają złą rozmiarówkę po prostu :-D:-D
A maja, maja zla rozmiarowke:-D Ada ma prawie 2 lata a zdecydowana wiekszosc ubran (glownie spodni) ma na 12-18:-D Ahhh, te ich "glupie" irlandzkie rozmiarowki;-):-)

Dobra, musze wyskakiwac z wyra i pidzamy, bo maz mnie goni- pogania w sensie:-) Zaraz jedziemy kupic prezent Ady "kolezance" na 9-te urodziny:-) A Adzie moze sie piaskownica dostanie;-)
Milego dnia babeczki

witam:)))
znalazłam sposob na córke i jak narazie sie słucha:D miała wczoraj kare i chba coś ja to nauczyło jak poszła spac o 18 :))

ja dzisiaj busy bo stary ma jutro urodzinki i trzeba chatke posprzątac na błysk:))))

miłego dnia

Dobry wszystkim!
U nas pogoda taka sobie jak na razie...:sorry2:
Właśnie przed chwilą dostałam wiadomość,że Karolinanicola niestety nie da rady dołączyć do nas:-(Nic,może następnym razem będzie nas więcej:sorry2:

Tichonek
jak znikną mi bratki z pod domu to wiem gdzie szuksć:-D:-D

dr Cudo przyjmuje w Terryland Medical Centre Terryland Medical Centre - Polska Przychodnia Lekarska w Galway
a co do Polmedu, to nie pomogę, bo nie mam pojęcia o tych lekarzach:sorry2:

Dyta - a skąd szwagier jedzie? bo mój A z Legnicy i zapłacił 550zł (do Dublina)
Szwagier wyjeżdża z Lublina.
Sandrulińska mówisz,że lazy lady nie pasuje do mnie:-D:-D :sorry2:
Lecę,małemu dać drugie śniadanko.

Miłego dnia życzę wszystkim!

reklama
ja juz w domku..mlody odstawiony ale musialbalonika zabrac z soba.. a jak mu powiedzialam ze dzieciaki beda go chcialy to uslyszalam" bede go bronil"
teraz moja dziewczynka bawi sie prezentami bo wczoraj jaos czasu nie miala i malo ja interesowaly.. za to teraz az tanczy bo wszystkie spiewajaco- grajace :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry