reklama

Mamy z Irlandii!!

hej
Pisze z mojego łóżkowego królestwa:-D:-D
Nie jest mi dane spotkać się z dziewczynami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo choroba postępuje dziś straciłam głos mówię jak kiedyś śpiewał stachursky. Więc życzę Wam superowego kawusiowania. Pozatym coś dolega mojej Agutce od 2 dni wymiotuje mi po mleku;dalej cherla a i dowiedziałam się że w polsce u dzieci modna jest glista ludzka. Siostry dzieci właśnie przechodzą trucie jedna ma 2 latka a druga roczek i pół. U mojego J brata dzieci też są na truciu i mama mówi moja że do przychodni ostatnio tez z tym problemem przychodzi duzo dzieci. Właśnie spadek na wadze, wymioty i wiele innych obiawów min. pokrzywka, wysypka świadczą o robactwach w organiźmie maluszka. Moze zbadam moją gwiazdkę choć wydaje mi się że u naszej małej to jest związane z niedoleczonym przeziębieniem i to cherlanie.:baffled::-(:-(:-(

reklama
Larcia-tak,możesz stosować w domku(byleby niunia nie ruszała).I czekaj-już wychodzę do Ciebie;)))
CrazyGirl-nie,no młody ślini się"na zewnątrz",więc to chyba nie może być to...Nic-idę do GP:/
I zapomniałam:(((Coś mi po głowie chodziło,ale wyleciało:(
Idę ubierać Daniela i pędzimy do lekarza:(

Ale sie wk*******:szok: moj P byl wczoraj popoludniu z malym na spacerze i zostawil wozek na dworzu!!!! Kuzwa patrze teraz przez okno a wozek stoi na dworze i stal tam cala noc przed apartamentem!!!!:no::angry::angry::angry::angry: naszczescie jestesmy w IE i naszczesnie nie padalo:baffled::happy: chyba bym go udusila jakby mi wozek zginal:angry::wściekła/y::baffled:

agusiek wozek rzecz nabyta hehe nie, zartuje :-) Wazne,ze nie padalo ani nikt nie zwinal Ci sprzed domu. Idzcie sie pogodzic hihi :-)

Ide dziecku zrobic sniadanie, bo cos nie moge dojsc do kuchni (ale mam daleko lol :-D )

Ciekawe czy dojde do tego sklepu przy moim dzisiejszym tempie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam laseczki

pogoda ze stolycy rano nieciekawie za to teraz slonko wyszlo i ... moze moze bedzie ładnie;-)

lubiczanko sprawdzć nie zaszkodzi ... oby slowa "hi is tu jong" nie były jedyną "diagnozą" ;-)

Tichonek, renni, Dyta, Asienka oby mnie poliki zbytnio nie piekły :-p:-D

agusiek męzczyzni:nerd:

karolinanicola szkoda, ze znow Was coś rozkłada.. zdrówka dla Ciebie i małej...

anineczka ??? łer ar ju??

spokojnego i miłego dnia kobietki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry