reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A jaka masz przychodnie?Tzn gdzie?Bo ja swoja mam w roscam,niedaleko Ciebie i jestem 100% zadowolona z lekarzy tam, naprawde profesjonalisci i bardzo mili.
no właśnie ja mam też na Roscam - byłam tam już raz, jak mnie choróbsko rozłożyło... no i już dzisiaj zapisałam małego na 14.30 na wizytę.
anineczka - ja też mam nadzieję, że to nie skaza... ale coś mi się wydaje, że jednak to to:baffled: ehhhh jak nie urok to s****

Witam
paaadam
oczywiście nie trzeba być jasnowidzem,żeby przewidzieć jak wyglądała moja"wizyta"u lekarza-1.5 h na poczekalni(za to z przesympatyczną panią u boku-w wieku mojej mamy,która super "pomagała"mi przy Danielku-co on zaczął marudzić,ona zagadywała go i za każdym jednym razem kiedy słyszał-ar ju gordżies"itp.uśmiechał się całym swym szerokim pysiem:))
gdy weszliśmy oczywiście było badanko-temp,gardziołko,uszka,serduszka i płucka,ale całe szczęście(||Margarittko i Anineczko)to nic poważnego-i w ciągu 3,4 dni powinno przejść(jak nie,lub gdyby się pogorszyło mamy przyjść bak).
Ale nie narzekam-bo i towarzystwo dziś przyjemne i diagnoza też uspokajająca:)
Marta-dawaj,dawaj a nie się komputerem zajmujesz;)))Ciasto powiadasz pieczesz?
Anineczko-powodzenia jutro na kontroli-oby uszka Twoje wreszcie usłyszały dobre wieści:)
No-obiadzio gotowy do nastawienia,pranie wywieszone,drugie poskładane,sklep czeka,Daniel śpi;)))A humorek dopisuje,że hej:))))

jak sobie pomysle,ze one tam teraz sie kawkują to :sorry2: zal mi ...i dlatego tez znalazłam dziś pęda;-)

anineczko moje powloki z kanap wczoraj miały swoje pranko. Ale dzis i tak cos tam wrzuciłam:dry::-D lubiczanka napisała,zeby Twoje uszka usłyszaly dobre wiesci na kontroli ja dodam,zeby uszka syncia juz nie bolały;-) aaaa i niech moc (psychiczna) bedzie z Tobą:-D

lubiczanko to "ju ar gordzes" jest the best :-D i fajniusio,ze to raczej nic powaznego:tak:

sandrulińska czekamy na link zatem

czemu ta moja Nikusia wybrała sobie takie godziny snu w dzien:sorry2: słonce najfajniejsze... spotkania zazwyczaj o tej porze... ehhh .Ale powiem Wam z drugiej strony,ze jesli o mnie chodzi to niech spi jak najdłuzej:zawstydzona/y::laugh2::laugh2:

kurcze nei wyswietla mi sie odpowied..hmm i musze meczyc sie.. nawet cytowac nie moge

Anineczko ..u mnie w domu zawsze byly akwaria wiec mam troszke pojecia..ale oczywiscie dodatkowa robote bo P chcial dla malego a wode i cala reszte to ja musze zmieniac...ale trudno

Anetti2..ja mam jeden nowka stanik do karmienia miekki w szufladzie nie uzywalam go wcale wiec jak chcesz moge wyslac ale zalezy jakie cycolinki masz..haha

reklama
andzulina polecam moja gp carmel rushe albo carney. Nie moge zlego slowa powiedziec na ta przychodnie. Zawsze bardzo pomocni, nawet przez tel doradzaja jak jest potrzeba. Zawsze jak ktos z nas ma wizyte, to przy okazji zalatwia sie duzo innych spraw. Nigdy nic nie mowili,ze np wizyta amandy,a ja tu gadam o recepcie na moje pigulki albo ze jakies uczulenie mi wyskoczylo. Bardzo duzo carmel rushe mi pomogla, zalatwiala w szpitalu,zebym badania u cardiologa dostala i dlugo nie czekala i wogole, super babka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry