reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
i co ja mialam napisac??:rofl2:
Mam kiepski humor:-(
Po pierwsze zepsul mi sie wozek tzn kolka a po drugie mam dosc po kazdej stronie przeczytanej wlaczac ponownie neta.....:angry::angry::wściekła/y:.
Do tego od 10 wlaczalam juz z 5 razy ponownie komputer...jak sie psuje to wszytsko na raz:baffled:
A tak w ogole to witam sie z wami w ten piekny dzionek:-)

I teraz posta napislam musze skopiowac i wlaczyc ponownie neta i bb:wściekła/y::baffled:

Hej hej
To znowu ja;-)
Weszłam by się pochawalić tym że moja Agata chodzi :-D:-D:-D:-D Jeszcze nie ma tyle śmiałości by puścić się od kanapy sama albo stanąć z kucaka ale wystarczy złapać za rączke i puścić to wszędzie przywędruje jak zgram filmik z aparatu to Wam pokaże. Naprawdę super uczucie, wiedzą to te mamy które mają już większe dzieci;-);-)
I to jest jedyny promyk w tym dniu. Ja znów idę do lekarza bo jest gorzej wyglądam jak idź stąd i nie wracaj gardło wciąż boli leżeć już nie mogę bo nos mi rozsadza a i agatka znów zwraca co zje mam nadzieje ze to nie jelitówka. Za pare godz się dowiem.
Ciekawe jak dziewczyny na spotkaniu???? pewnie super się bawia:rofl2::-D
To tyle jak narazie ide sie szykować do lekarza mam nadzieje ze nas gonzalez wreszcie da mi cos konkretnego a nie paracetamol.:wściekła/y:

Anetti2..ja mam jeden nowka stanik do karmienia miekki w szufladzie nie uzywalam go wcale wiec jak chcesz moge wyslac ale zalezy jakie cycolinki masz..haha
Kochana jesteś :-) Nie nazwałabym tego cycolkami - 90D hehehe
margaritta, w penneysie chyba nie ma.
Nie wiem kompletnie, gdzie szukać, a nie mam siły chodzić po sklepach, chciałabym iść do jednego i kupić. Dodam, że zamóiłąm sobie na allgero, na adres mojej siostry, w Polsce i mi go zgubiła :baffled: Nie wiem, jak można stanik zgubić :-D

andzulina polecam moja gp carmel rushe albo carney. Nie moge zlego slowa powiedziec na ta przychodnie. Zawsze bardzo pomocni, nawet przez tel doradzaja jak jest potrzeba. Zawsze jak ktos z nas ma wizyte, to przy okazji zalatwia sie duzo innych spraw. Nigdy nic nie mowili,ze np wizyta amandy,a ja tu gadam o recepcie na moje pigulki albo ze jakies uczulenie mi wyskoczylo. Bardzo duzo carmel rushe mi pomogla, zalatwiala w szpitalu,zebym badania u cardiologa dostala i dlugo nie czekala i wogole, super babka :-)
moim GP jest Carney, ale trafiłam do jakiejś nowej babeczki - bardzo sympatyczna. wyjaśniła mi dużo, pobawiła się z małym, przepisała maści i kremy i kazała wrócić, jakby to nic nie pomogło. zobaczymy.

lubiczanko ja do kompa wpadam tylko expresem dzisiaj,podczas posiłku zazwyczaj:)))) i lece dalej:P, oj zebym wiedziała ze jestes zmęczona to bym cie nigdzie nie ciągała:(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry