reklama

Mamy z Irlandii!!

Karolinanicola,po pierwsze,nawet nie wiem jakie Wy macie auto:sorry2:,po drugie nie wiedziałam w ogóle,ze miałaś jechać do lekarza:sorry2:Po trzecie,my się z Dytą zawsze nagadać nie możemy więc po prostu nie widziałyśmy:sorry2:

reklama
tichonku o matko aż 3 apropos. No coś Ty ja żartowałam sobie, przecież wiem że Wy z dytą papużki nierozłaczki i gadułki. Czemu nie weszłaś się zemną przywitać bałaś się że Cie zaraże :-D:-D Jakbym wiedziała że przyszłaś to nie wypuściłabym Cię bez słowa a mój J wlazł i nic mi nie bąknął nie ładnie nie ładnie obydwoje macie o taką ---------------:angry::angry::angry: Usłyszałam tylko gdzie misiek.

Ostatnia edycja:
anetti2 no coś Ty:-) poprostu lubie szmatki:-) dziecwzyny dzieki za głosy:tak:
karolinanicola5 ja czasem lubie sie wyrozniac a czasem jak ta szra myszka ;-) zalezy od nastroju i cyklu miesiączkowego:-D

tichonku o matko aż 3 apropos. No coś Ty ja żartowałam sobie, przecież wiem że Wy z dytą papużki nierozłaczki i gadułki. Czemu nie weszłaś się zemną przywitać bałaś się że Cie zaraże :-D:-D Jakbym wiedziała że przyszłaś to nie wypuściłabym Cię bez słowa a mój J wlazł i nic mi nie bąknął nie ładnie nie ładnie obydwoje macie o taką ---------------:angry::angry::angry: Usłyszałam tylko gdzie misiek.
Ale co?Miałam Ci wparować do sypialni?:-DJesteś chora to się kuruj a nie słowa zamieniaj:tak:Myślałam,że śpisz...Zresztą śpieszyłam się do przedszkola i na spotkanie a moja wizyta była tak znienacka,że nie wypadało Cię wywoływać:-DJa jak jestem chora to nie lubię i nie chcę żeby mnie ktoś oglądał:baffled::-DMusiałam psiaka odebrać bo Radek go dostał od mojej mamy,jak P był w Polsce tydzień temu i z nim sypiał,więc co wieczór się dopytywał gdzie on.

Tego pieska to Agutka moja sprytnie zwędziła:-) A no drzemałam do półki J nie podrzucił mi Agutki i zaczął szukać pieska. Ty wiesz że polubiła tą zabawke ja bym Wam ją oddała i kupiła podobną.
sandrusińska szkoda że Ty nie stąd ze swords bo na pewno miałybyśmy o czym gadać albo chodzić;-)i kompletować garderobe. Powiedz mi jak tam wysłać swoje pomysły modowe do dzień dobry tvn.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry