reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ciao!

Boziu....jak ja juz chce wracac! Jak mi domku brakuje.....!! I tej ciszy i spokoju! :-( Zaczynam sie zuc tutaj jak w klatce! I spotkan mi brakuje!! Och dziewczynki! Obiecajcie,ze szybko sie spotkamy!!!!! Paulltko- i ja jeszcze Zuzi nie widzialam...:-( Ale nadrobie jesli moge!

[...]jedna ma 2 latka a druga roczek i pół[...]
A jak Twoja siostra to zrobila, ze miedzy jej dziecmi jest pol roku roznicy:eek::-D

hej dziewczyny:-) a ja mam dziś świetny humor:tak: no bo ja się modą interesuje odzawsze nawet bloga szafiarskiego prowadze i kurcze dziś wybrali moją stylizacje na drugie miejsce w stylizacjach tygodnia w cyklu Moda Polska w Dzień Dobry Tvn:-D dla mnie to big deal jest:-) :happy: zaraz jak wrzucą ten odcinek na neta to podam linka i po cichu licze , że głosa na mnie oddacie:tak::-)
Wielkie gratulacje. I ja rowniez czekam na linka, zeby oddac na Ciebie swoj cenny glos;-):-)

lady zgaga to dziś imprezujecie? miłego urodzinkowania.
Nie dzisiaj. W sobote;-)Ale dzieki na zapas:-)

Kochana jesteś :-) Nie nazwałabym tego cycolkami - 90D hehehe
margaritta, w penneysie chyba nie ma.
Nie wiem kompletnie, gdzie szukać, a nie mam siły chodzić po sklepach, chciałabym iść do jednego i kupić. Dodam, że zamóiłąm sobie na allgero, na adres mojej siostry, w Polsce i mi go zgubiła :baffled: Nie wiem, jak można stanik zgubić :-D
Ja kupilam sobie ostatnio taki fajny bialy w Tesco (40D) Moze nie z klapka do karmienia:-D ale jest na tyle sporawy i wygodny, ze bede w nim po ciazy smigala jak bede karmila;-)
Chcialam dzisiaj sobie dokupic jeszcze jeden bialy i drugi czarny. Ale zdziwilabym sie ogromnie, gdyby byly...:baffled: Takze bede polowala, bo wiem, ze maja.

A ja skonczylam obiadek robic (zapiekanke z makaronem), siedzi skubana w piekarniku a ja na ogrodzie z Ada. Mala testuje piaskownice (juz drugie podejscie, bo za pierwszym piach wysypywala i dostala eksmisje z ogrodu) Slonce juz tak nie swieci, wiec cokolwiek na ekranie widze:-)
Taka dzisiaj bylam zmeczona i o drzemce marzylam jak nigdy. No ale sie nie dalo, kryzys minal i jakas taka pelna energii teraz jestem.
Ide sie za jakas robote wziac, bo nie wiem, kiedy nastepny raz mnie tak najdzie:-D:-D

ehhh mam przerwe w porzątkach bo dziecię mi sie rozszalało:szok:Damian juz nie daje rady:baffled:musze mu więcej puzli rozłożyc bo wędruje mi po całej podzłodze i ma przy tym ubaw:-Di ja tez:tak:nawet zaczęłam go nagrywac ale bateria mi padła:-(

o zgaga to będziemy balowały razem:))))

Witam laski
Ja juz po pracy mały relaks prysznic i Majka, może pózniej jakis spacer...?:)
Misia współczuje Ci ja tez tak sie czułam w Polsce po 3 tygoniach, ale juz nie długo...
buziaki

Hej!:-)

Dzieki dziewczynki za superowe spotkanko:tak:, oby bylo takich wiecej!;-)
Dytko, asienko bardzo prosze o fotki!

Karolinanicola, margaritta- next time!!!:tak:

sandrulinska- gratulacje!!!!

anetti- ja kiedys kupilam taki stanik w mothercare.

Na kawusi było superancko,mój Radek się zajął Natalką Renni,a potem się zajął robieniem nam fotek:-D.Dominiś Dyty trochę niedospał przed to padł w trakcie kawencji:-DA Anulka Asienki zaakceptowała ciocię Tichonka i siedziała mi pięknie na kolankach,uśmiechała się,jęzorek wystawiała i w ogóle jest przekochana:tak:
Sandrulińska,done :tak::-)
Idę dziecku amu dać bo głodny jak wilk:-D

Witam popołudniowy
No teraz to juz padam na pysio
Byliśmy z Dadzią u dentysty i grozi jej rwanko pod narkozą:(((Dawid znowu na sesji"speach and language therapy"...a mama nóg nie czuje;)
Marta-kochanie,spacer z Tobą dopiero mnie na nogi stawia:))
Sandrulińska-noooo-jestem pod wrażeniem:)))I brawo dla Córci:)
Kamcia-skąd Ty bierzesz tyle siły-po pracy zawsze tysiąc zajęć sobie znajdujesz:)))
Ewelcia-wyrzuć grata(komputer);)
Misia-to kiedy wracasz?Bo loty chyba przywrócili?
No-na obiad leczo-łoj jak dawno nie jadłam-mniaaaaam
Idę się dziećmi zająć...Może coś z masy solnej polepimy(?)

My już po lekarzu.
I co atakuja nas wirusy Agutka tym razem dostała czopki i mam jej dawać do picia by się nie odwodniła sprite z wodą a ja jakieś tabletki musujące na gardło + witamina C i jeszcze jakieś cholerstwo. Miejmy nadzieje że to pomoże.
lady_zgaga no masz Ci babo tak napisałam że szok:szok: jedno dziecko to 2 letnie jest mojej jednej siostry a to drugie 1,6 drugiej. Mam nadzieje że poprawiłam się:-D
reni do next time ;-)
dyta, tichonek widziałam Was jak wracałyście ze spotkania, pyt tylko czy nie zauważyłyście mojego auta bo tak się zagadałyście czy udałyście że nie widzicie:laugh2::laugh2::laugh2:;-)
sandrulińska bardzo podobają mi się Twoje projekty widzę że mamy trochę wspólnego bo ja kończyłam projektowanie odzieży i lubię experymentować z modą choć czasem wole klasykę i się nie wynużać- rzucać w oko.

reklama
Lubiczanka musze znajdowac siłe i ochote do działąnia chociaz teraz odpoczywam w łożeczku chłopaki pojechali gdzies:)
Tak wogóle to przez że poprosiłam o wolne na nasz wypad teraz bede pracowała 10 dni z rzędu i bede padnieta w piatek jak nic przed wyjazdem ale to nic damy rade:)))) Juz sie doczekac niemogę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry