aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek lasencje
pozdrawiam
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak Twoja siostra to zrobila, ze miedzy jej dziecmi jest pol roku roznicy[...]jedna ma 2 latka a druga roczek i pół[...]

Wielkie gratulacje. I ja rowniez czekam na linka, zeby oddac na Ciebie swoj cenny glos;-):-)hej dziewczyny:-) a ja mam dziś świetny humorno bo ja się modą interesuje odzawsze nawet bloga szafiarskiego prowadze i kurcze dziś wybrali moją stylizacje na drugie miejsce w stylizacjach tygodnia w cyklu Moda Polska w Dzień Dobry Tvn
dla mnie to big deal jest:-)
zaraz jak wrzucą ten odcinek na neta to podam linka i po cichu licze , że głosa na mnie oddacie
:-)
Nie dzisiaj. W sobote;-)Ale dzieki na zapas:-)lady zgaga to dziś imprezujecie? miłego urodzinkowania.
Ja kupilam sobie ostatnio taki fajny bialy w Tesco (40D) Moze nie z klapka do karmieniaKochana jesteś :-) Nie nazwałabym tego cycolkami - 90D hehehe
margaritta, w penneysie chyba nie ma.
Nie wiem kompletnie, gdzie szukać, a nie mam siły chodzić po sklepach, chciałabym iść do jednego i kupić. Dodam, że zamóiłąm sobie na allgero, na adres mojej siostry, w Polsce i mi go zgubiłaNie wiem, jak można stanik zgubić
![]()
ale jest na tyle sporawy i wygodny, ze bede w nim po ciazy smigala jak bede karmila;-)
Takze bede polowala, bo wiem, ze maja.

.Dominiś Dyty trochę niedospał przed to padł w trakcie kawencji
A Anulka Asienki zaakceptowała ciocię Tichonka i siedziała mi pięknie na kolankach,uśmiechała się,jęzorek wystawiała i w ogóle jest przekochana
:-)
jedno dziecko to 2 letnie jest mojej jednej siostry a to drugie 1,6 drugiej. Mam nadzieje że poprawiłam się

;-)