reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A tam mi się nasunęło w związku z katastrofą..

Co widzicie na tym obrazku?
Tak mi to spokoju nie dawalo i powiekszylam obrazek (kliknelam na zamieszczona miniaturke) no i teraz widze 2 baby:-) Jendna mloda z piorkiem;-) a druga stara :-) nooo!!!

Sandrulinska, glos oddany:-) Kiedy beda wyniki? I co bedzie jak wygrasz? Nie wiem czy pisalas juz. Jesli tak, to sorki, nie doczytalam:zawstydzona/y:

Zapomnialam napisac... Lubiczanko, ale mnie wkurzylas:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: No i po co mi przypominalas o tym You Can Dance, ktorego zapomnialam obejrzec??? A tak powaznie, to nie wiem, jak to sie stalo...:no: W sumie wiem, bo do A. wczoraj kumpel przyszedl na jakis glupi mecz i przez nich zapomnialam:wściekła/y: Na szczescie bedzie powtorka w sobote... o ile znowu sie cos zlego nie wydarzy...

Witam lejdis
Chłopaki wrócili do domu i zabrałam Oliviera na plaże Renmore on pojeżdził na rowerku i ja na rolkach uczyłam sie hamowac hihi i zaliczylismy jeden upadek:)
Zaraz spanko bo trzeba do pracy wstac:(
Miłej nocki

Troszku poczytalam.
Zdrowka zycze wszystkim chorym:tak:
Kurowac mi sie szybciutko bo majowka nie dlugo;-):-).
U nas nis nowego....net dziala jak chec i omp tez:angry:o wozku nie wspomne....:baffled:

Ide z m moze misie uda pogadac bo mielismy male spiecie:baffled:wiecie taka mala awaria:rofl2:

Frog ale to przeciez nie wasza wina-ten wypadek-wiec o co chodzi?Ubezpieczalnia 'zmeczonego' Polaczka pokrywa koszty naprawy i wsio.Dobrze ze sie wam nic nie stalo:baffled:Ja to bym kombinowala zeby na tym zarobic:sorry2:Naprawic taniej itp.a co;-)kombinacje to podstawa-mowie o sobie oczywiscie:-D(mam namiary na taniego blacharza-w porownaniu z reszta-pol ceny za panel;-):tak:-tylko pewnie trza fakture do ubezpieczalni,a z tym to juz nie wiem,wystawiaja czy nie,bo oni dorabiaja po godzinach..)

Wiem ze to ubezpieczalnia "tamtego" pokrywa koszty;-):-) i my tez staramy sie tak kombinowac aby na tym zarobic:-p i dlatego ten kosztorys. Zdaza sie ze daja kaske i zostawiaja samochod a wtedy naprawa kosztowalaby nas jakies €500-600. Bo mamy szrot gdzie czesci za psie pieniadze sprzedaja - ja silnik do swojej cytrynki za €100 wyrwalam a tu w okolicach Galway wolali €350-400. Moj R juz wszystko wyliczyl przekarkulowal teraz tylko czekamy na kogos z ubezpieczalni tamtego goscia by przyszedl i oszacowal straty i wtedy bedziemy wiedzieli na czym stoimy.

Sardusinska gratuluje i glos juz oddany;-):-D Rzeczywiscie niezla z ciebie laseczka:zawstydzona/y:

Paulleta jak dzis u ciebie samopoczucie???? Jak Wiktor sie spisaywal???

Larcia i udalo ci sie pokonac te nieszczesne mrowki???:happy:

Misia wracaj szybko do nas a jak juz bedziesz zrobimy sobie zlocik - moze jakis piknik w parku jesli pogoda nam dopidsze:laugh2:

Witam dziewczyny

Ja dzis jakas bez polotu jestem. Dzien minal mi dobrze ale do jakiej 15tej - dzieki Agusiek, ale potem lepiej nie gadac - ogromniasty bol glowy, az plakalam z bolu i myslalam ze oczy mi wyplyna a lepetyne rozsadzi:wściekła/y::baffled:. Nie wiem co jest bo ostatnio czesto boli mnie glowa. Szkoda gadac - wypilam dwie kawy z cytryna:-Dwiem co pomyslicie ale to dobry sposob na bol glowy ale nie dzis wiec polknelam 2 tabletki ibupromu max i dopiero po nich i 2 godz drzemce jako tako sie czuje. Kurcze dobrze ze dzis do pracy mnie nie wolali:tak:
Teraz lece zaparzyc sobie miete i maly relaksik z mezem przed tv a potem....coz czas pokaze;-):-p:-D

Dobrej nocki kochaniutkie

witam nocą

wiedziałam dziewczynki (Tichonek, Dycia, renni, Asienka) ze Wam sie spotkanko uda :cool2: fajnie tak nie?

ewelcia pewnie z męzowskim "awarie" usuwają :rofl2::-D

lubiczanka juz po lodach pewnie :rolleyes2:

sandrulinska o zesz qu - normalnie Jacyków gadał o Tobie:szok::-D:-D gratki i glosik tez oddałam;-)

zgaga jak Adusia i piaskownica? Które podejscie było tym własciwym ?:sorry2::-D spij slodko ;-) oby Cie zgaga nie męczyła:-p

anineczka pewnie buszuje w necie:-p ale zanim odpisze to ja juz pewnie w łóziu bede- coś nam sie nie "sklada" ostatnio :dry:

nic to - co tak bede sama siedziec:nerd: poczytam jeszcze jakies newsy w necie i ide w kime.

dobrej nocki laseczki

Heloł z wieczora a właściwie z nocy :szok:
El@ - trzymam kciuki :tak: ale też myślę, że to pewnie wina tv.. Jeden katecheta mówił kiedyś w mojej szkole średniej, że nie ma tv i nikt nie mógł pojąć jak można żyć bez tv..:szok: ale można! My też tak żyjemy i już mu się nie dziwę - heh - i najlepsze, że jak idę z Patrykiem gdzieś gdzie jest tv to patrzy w niego jak zaczarowany :-D dlatego więcej zabaw edukacyjnych i będzie git :happy:
Anineczko a jak z psami? Uspokoiły się? A Mila może też się boi i aż rozwolnienia dostała :sorry2: bidula..
Sandrulińska - widzę prowadzisz :tak: też oddałam głos..
yyy..no to idę spać..

Ostatnia edycja:
reklama
witam!dziewczyny serdeczne dzieki za głosy:-):tak:
lady Zgaga nie wiem dokładnie kiedy będą wyniki , ale moge wygrać stylizacje miesiąca i będą gadac o moje szafie :-D:zawstydzona/y::tak: :baffled::happy:
karolinanicola5 pewne działaj dziewczyno:tak: bede trzymac kciuki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry