reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam(bo nie dzień dobry)
Noc-szkoda gadać.Danielowi zamiast się poprawiać jest coraz gorzej:(((
Margaritta-oczywiście,że już po lodzikach byłam
Ewelcia-jak tam usuwanie awarii?Skończyło się bez spięć;)
Sandrulińska-widzę,że wygraną masz w kieszeni;)
LadyZgaga-całe szczęście są te powtórki sobotnie:)
Kamcia-może mnie nauczysz jezdzić na rolkach?
No nic-brykam się ubrać...Dzień oczywiście zapowiada się "jak ta lala"(od jutra dyszcze),więc pranko się kręci,humorek postaramy się poprawić...W dodatku J dziś o 5tej wraca:)))Miłego poranka Dziewczynki

reklama
witam
sandrulińska tez oddałam głos i trzymam kciuki:tak::-)

moje dziecię poszło spac o 21:szok:i wstał o 7:baffled:myślałam ze dłużej pośpi:-(ale nic nawet sie wyspałam:tak:i dzisiaj sprzątania ciąg dalszy,nie wspomne o tym ze po wczorajszym ani śladu:wściekła/y:same brudasy w domu:wściekła/y:

lubiczanka ale nam sie zgrały posty a Danielkowi zdrówka życze:)))

D.dobry Wam!
Moj nie za dobry jak na razie,ale moze mi przejdzie..Pewnie Wikta mi w tym pomoze:-DJednym zdaniem-rece mi juz opadaja w zwiazku z moim A.:-(:sorry2:

Wiem ze to ubezpieczalnia "tamtego" pokrywa koszty;-):-) i my tez staramy sie tak kombinowac aby na tym zarobic:-p i dlatego ten kosztorys. Zdaza sie ze daja kaske i zostawiaja samochod a wtedy naprawa kosztowalaby nas jakies €500-600. Bo mamy szrot gdzie czesci za psie pieniadze sprzedaja - ja silnik do swojej cytrynki za €100 wyrwalam a tu w okolicach Galway wolali €350-400. Moj R juz wszystko wyliczyl przekarkulowal teraz tylko czekamy na kogos z ubezpieczalni tamtego goscia by przyszedl i oszacowal straty i wtedy bedziemy wiedzieli na czym stoimy.
to teraz chyba ja sie do Ciebie usmiechne odnosnie tego szrotu i namiarow.Nam by sie jedna b. wazna czesc przydala-moze tam ja dostaniemy:dry:Powodzenia w kombinowaniu!:-)
Milego dnia dziewczyny!

Dobry czy ja wiem :baffled:
Noc bylejaka, Agutka budziła się co rusz ale nie wymiotowała, a jak przysnęła to o 6 pobudka i bawić się. Ja wciąż cherlam i krząkam i też poprawy nie widać:angry::angry: ale nie bedę Was zanudzać moimi problemami.
lubiczanko mówisz że pogoda ma się popsuć od jutra kórcze a ja mam tyle prania nic rada nie rada muszę je nastawić. A teraz coś do lodzików takiego apetyta robisz mi co wieczór bo ja kocham lody a tu zonk choreńka...jak sobie przypomne o bounty ehhhhhhhhh nie ma sprawiedliwości.
marta F duże pokłady energi śle co by się dziś szybciej i lepiej sprzatało
Ok ide to pranie nastawie a tak mi się niechceeeeeee:-(:-(:-(

karolinanicola dziękuje:)))humorek dopisuje także powinno byc dobrze:D

frog o ja cielepa nie doczytałam!!!a mają tam może głowice do laguny 97r.2,2 td jak mają to cie normalnie odwiedze:D:D:D:Dbyłabym wdzięczna jakbyś sie dowiedziała:))))

Na kawusi było superancko,mój Radek się zajął Natalką Renni,a potem się zajął robieniem nam fotek:-D.Dominiś Dyty trochę niedospał przed to padł w trakcie kawencji:-DA Anulka Asienki zaakceptowała ciocię Tichonka i siedziała mi pięknie na kolankach,uśmiechała się,jęzorek wystawiała i w ogóle jest przekochana:tak:
Sandrulińska,done :tak::-)
Idę dziecku amu dać bo głodny jak wilk:-D

Zdecydowanie było super:-D:-D:-D. Dziękuję dziewczynki. Zdjęcia wyślę jak zrzucę, znaczy jak M zrzuci. Dytka dziękuję:-)

Hej hej
To znowu ja;-)
Weszłam by się pochawalić tym że moja Agata chodzi :-D:-D:-D:-D Jeszcze nie ma tyle śmiałości by puścić się od kanapy sama albo stanąć z kucaka ale wystarczy złapać za rączke i puścić to wszędzie przywędruje jak zgram filmik z aparatu to Wam pokaże. Naprawdę super uczucie, wiedzą to te mamy które mają już większe dzieci;-);-)
I to jest jedyny promyk w tym dniu. Ja znów idę do lekarza bo jest gorzej wyglądam jak idź stąd i nie wracaj gardło wciąż boli leżeć już nie mogę bo nos mi rozsadza a i agatka znów zwraca co zje mam nadzieje ze to nie jelitówka. Za pare godz się dowiem.
Ciekawe jak dziewczyny na spotkaniu???? pewnie super się bawia:rofl2::-D
To tyle jak narazie ide sie szykować do lekarza mam nadzieje ze nas gonzalez wreszcie da mi cos konkretnego a nie paracetamol.:wściekła/y:

Gratulacje pierwszych kroczków:-):-):-)

A ja nie mogłam do Was wczoraj wejść, chociaż bardzo tęskniłam:-D, bo nam się internet spsuł:baffled::baffled: A potem Andzię trzeba było kapać i nie było jak. Andzia przespała całą noc:-):-):-). Siedzi sobie ze mną i czytamy, co tam u Was słychać.

Sandrulińska
ja też zagłosowałam

MIŁEGO DZIONKA

Ello
My wyspani, gardlo mnie nadal boli ale znacznie mniej niz wczoraj i glos, pomimo, ze do normalnosci mu jeszcze troche brakuje, duzo lepiej niz wczoraj:-)
Odnosnie prania, to ja mam dzisiaj chyba przez ta czynnosc caly dzien zajety:baffled: Znowu mi sie chyba z 5 pralek uzbieralo
zgaga jak Adusia i piaskownica? Które podejscie było tym własciwym ?:sorry2::-D spij slodko ;-) oby Cie zgaga nie męczyła:-p
Podejscie drugie:-)
Co do paprochow, to Ada z tych, co to sobie same wyciagna ale co chwile przychodzila, zeby jej rece wytrzec, bo brudne. No taka fobie ma to moje dziecko, ze jak tylko czyms wybrudzi rece, to zaraz leci, zeby jej wytrzec. No ale to dobrze, ze nie wyciera w spodnie:-)

witam!dziewczyny serdeczne dzieki za głosy:-):tak:
lady Zgaga nie wiem dokładnie kiedy będą wyniki , ale moge wygrać stylizacje miesiąca i będą gadac o moje szafie :-D:zawstydzona/y::tak: :baffled::happy:
karolinanicola5 pewne działaj dziewczyno:tak: bede trzymac kciuki:-)
Eeeeeee:baffled: Myslalam, ze moze zaprosza Cie do DDTVN albo sami do Ciebie przyjada;-):-D albo jakas nagroda pieniezna- gotowka lub zakupy w jakims fajnym butiku... Ale zawsze satysfakcja z wygranej jest tez super nagroda;-)

Dobra, lece sie ubierac i milego dnia zycze

reklama
Dzien dobry :-)

Asienka Tichonek Renni Dyta fajnie ze spotkano udane - czekamy na fotki :-)

Sandrulinska - glosik oddany, a teraz trzymam kciuki obysmy Ciebie ogladały w Glamour ;-):tak:

Marta obys zlapala swoj ped dzis:-D

Lubicznko zdrowka dla Danielka:-)

Karolinanicola i Agataka dla Was tez - precz wirusy:tak: gratki dla Agatki za pierwsze kroczki:tak:

Madbebe, pewnie to zadne pocieszenie, ale nie tylko Tobie rece opadaja:-D

Asienka mowisz ze net sie popsul i nie bylo jak Ani wykapac?:-D:-D:-D:-D

Frog ciesze sie ze choc polowa dnia byla udana :-) czyli reszte dnia juz spedzilas w domku??? No teraz to sie musisz ostro handlem czesci zajac widze:-D

Andziulina masz juz swojego A w domu, ze sie nie odzywasz? :D :D

Pauletta a Ciebie gdzie wcielo???

Monia jak dzieciaczki? Lepiej? Dalas ten antybiotyk wkoncu?

Misia czekamy z utesknieniem, jak juz A sie Toba nacieszy to Cie nawiedzimy napewno:tak::-D

Joann i co masz juz jakis pomysl na torcika? Bedziesz kombinowac cosik z masy cukrowej???

Sofik a jak u Was?

Anineczka jak pieseczki???:baffled:

Ewelcia wspołczuje problemow z kompem i netem, wywal to G i wracaj :tak:;-)

Ela e-ciotki trzymaja kciukasy :-) a kiedy lecicie dokladnie? Bedziesz wczesniej u tego fryzjera???:happy:

Larcia poluje na mrowki:-D a tak serio to jak tam laska? sytuacja opanowana?

Wolfia a co u Was? Teraz to juz przesadzasz?:szok::-D Wszystko ok?

Dobra troche nadrobilam ufff
milego dzionka:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry