agusiek
mama marcowa 2009
Lady zgaga a Ty jak sie czujesz dzis? Lepiej troche czy skrzypisz jeszcze? Kot sie w piaskownicy nie zadomowil
???
Asienka moj nikos uwielbia ogorek ogorek Fasolek no i Gage oczywiscie
Kurde nie wiem czy z malym u lekarza nie wyladuje, bo ma jakas wysypke na twarzy i na rekach, chyba jakies uczuelenie, ale pewna nie jestem, jak wstanie to go obejrze dokladnie i zobaczymy...na buzce zawsze mial chyba po sloikach jakichs
ale do tej pory sie nie przejmowalam, ale wczoraj wieczorem juz mial tak dosyc mocno na policzkach i rekach i troche na brzuszku:-(...
Andziulina a Tobie lekarz powiedzial ze to uczulenie czy co??
Lubiczanka ja tez tak mam, a juz na przymus zasypiam jak P nie ma na noc czasem....
Wiesienka duzo zdrowka dla Ciebie, praca nie zajac, mam tylko nadziej ze szefostwo wyrozumiale
tulaski
Ewelcia glowka do gory, ach Ci faceci....
???Asienka moj nikos uwielbia ogorek ogorek Fasolek no i Gage oczywiscie

Kurde nie wiem czy z malym u lekarza nie wyladuje, bo ma jakas wysypke na twarzy i na rekach, chyba jakies uczuelenie, ale pewna nie jestem, jak wstanie to go obejrze dokladnie i zobaczymy...na buzce zawsze mial chyba po sloikach jakichs
ale do tej pory sie nie przejmowalam, ale wczoraj wieczorem juz mial tak dosyc mocno na policzkach i rekach i troche na brzuszku:-(...Andziulina a Tobie lekarz powiedzial ze to uczulenie czy co??
Lubiczanka ja tez tak mam, a juz na przymus zasypiam jak P nie ma na noc czasem....
Wiesienka duzo zdrowka dla Ciebie, praca nie zajac, mam tylko nadziej ze szefostwo wyrozumiale
Ewelcia glowka do gory, ach Ci faceci....
Ostatnia edycja:

Zmykam.. Miłego dnia
:-)