reklama

Mamy z Irlandii!!

Lady zgaga a Ty jak sie czujesz dzis? Lepiej troche czy skrzypisz jeszcze? Kot sie w piaskownicy nie zadomowil :-D ???

Asienka moj nikos uwielbia ogorek ogorek Fasolek no i Gage oczywiscie:-D

Kurde nie wiem czy z malym u lekarza nie wyladuje, bo ma jakas wysypke na twarzy i na rekach, chyba jakies uczuelenie, ale pewna nie jestem, jak wstanie to go obejrze dokladnie i zobaczymy...na buzce zawsze mial chyba po sloikach jakichs:zawstydzona/y:ale do tej pory sie nie przejmowalam, ale wczoraj wieczorem juz mial tak dosyc mocno na policzkach i rekach i troche na brzuszku:-(...
Andziulina a Tobie lekarz powiedzial ze to uczulenie czy co??

Lubiczanka ja tez tak mam, a juz na przymus zasypiam jak P nie ma na noc czasem....

Wiesienka duzo zdrowka dla Ciebie, praca nie zajac, mam tylko nadziej ze szefostwo wyrozumiale :) tulaski

Ewelcia glowka do gory, ach Ci faceci....

Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanko-pewnie masz cos na sumieniu;-):-D:-Dja tez z tych strachliwych,nie martw sie.Psycha ci nie siada:no::-D
ewelcia-niech by mi A.powiedzial ze nie sprzatam,to dopiero by zobaczyl,jak to jest jak tego nie robie.Naszczescie raczej nigdy tak mi nie powie..W sumie nigdy nic przykrego mi nie powiedzial,czego ja nie moge powiedziec o sobie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madbebe-zakładamy kolejny klub;)))Oj ja też mam czasem niewyparzony jęzor...Palnę coś przykrego mojemu J i potem sumienie mnie gryzie jak przestępcę normalnie:(
Ela-przyjedz w nasze strony to Ci pokażę kilka sklepów ze świetnymi kieckami-albo lepiej do Kilkenny jedz-tam jest całe mnóstwo fajnych sklepików:)

ta biala pasta(nie pamietam jak sie nazywa) wokolo przedpokoju i narazie nie widzialam ani jednej mrowki :-) Oby tak zostalo :-)

silikon?

Sandrulinska głos oddany..

Lubiczanka ja mam tak samo.. ja to się duchów boje.. mam wrażenie ze zaraz kogoś w oknie zobaczę w nocy..brrrr

Ależ wy produkujecie... U nas noc cudowna:-) Cała przespana. M na kursie a my w ogródku ale cos zimno jest i mała sie denerwuje bo w piłkę chce grać:baffled:Zmykam.. Miłego dnia

lady_Zgaga-oby pogoda dopisala i pranie ladnie wyschlo!;-)[/COLOR][/FONT]
U mnie dzisiaj z ta pogoda tak jakos srednio wlasnie...;-)Po Twoim poscie nagle doznalam zwidow i olsnienia, ze pada deszcz:szok::baffled::-D A ja mam pranie z wczoraj wystawione... No ale jak wypadlam na dwor, to sie okazalo, ze mi chyba w oczach cos pada:-D:-D:-D

Lady zgaga a Ty jak sie czujesz dzis? Lepiej troche czy skrzypisz jeszcze? Kot sie w piaskownicy nie zadomowil :-D ???
Ja juz, dziekuje, lepiej:-) Z rana jeszcze skrzypialam ale do poludnia przewaznie mi przechodzi. Mysle (zeby nie zapeszyc), ze do poniedzialku, juz powinnam byc zupelnie wyleczona...;-)
A o kota chodzi Ci naszego? Bo jesli tak, to ona niewychodzaca jest. A jesli chodzilo Ci o inne podworkowe pchlarze, to piaskownica ma pokrywe wiec sobie moga...:-D:-D:-D
Pranie wstawione, kuchnia ogarnieta, za salon sie nawet nie biore zanim Ada na drzemke nie pojdzie, bo to i tak sensu nie ma... Obiad jakis mam w zamrazarce na dzisiaj i... CO TU ROBIC??????? Dobrze, ze A. dzisiaj o 14. wraca...

a no Marta ma dobrego pęda dzisiaj:-D:-Dcała góra lśni:tak::-)
jeszcze troszke na dole,obiadzik,spacerek z lubicznką i dzionek zaliczony:tak:ehhh jak to czlowiekowi dobrze jak sie wyśpi:-)

co do katastrofy to ja od razu mowiłam dla K ze ruscy to dobrze wykombinowali:crazy:

lece dalej..............;-)

reklama
a no Marta ma dobrego pęda dzisiaj:-D:-Dcała góra lśni:tak::-)
jeszcze troszke na dole,obiadzik,spacerek z lubicznką i dzionek zaliczony:tak:ehhh jak to czlowiekowi dobrze jak sie wyśpi:-)

co do katastrofy to ja od razu mowiłam dla K ze ruscy to dobrze wykombinowali:crazy:

lece dalej..............;-)
jak milo sie czyta takie naergetyzowane posty:-DFajnie ze juz lepiej z Toba!:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry